4. Gang
4: 1/2 Geroosterde varkensvlees (Tja-Sieuw)
5. Gang
5: 1/2 Varkensvlees met Taugé in zwarte pepersaus
6. Gang
6: 3 Stokjes kip saté
7. Gang
7: 1/2 Koe Lo Yuk (varkensvlees) in zoetzure saus
8. Gang
8: 1/2 Koe Lo Kai (kippenvlees) in zoetzure saus
9. Gang
9: 1/2 Foe Yong Hai met kippenvlees
10. Gang
10: 1/2 Tjap Tjoy met kippenvlees
11. Gang
11: 1/2 Kippenvlees met zoete chilisaus
12. Gang
12: 1/2 Kippenvlees met kerriesaus
13. Gang
13: 1/2 Kippenvlees met ananas
14. Gang
14: 1/2 Kippenvlees met ketjapsaus
15. Gang
15: 1/2 Kippenvlees in zwarte bonen en knoflooksaus
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van De Mandarijn is 02.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.