Chique en Simpel

Meer informatie

Heereweg 227
2161 BG Lisse


Menukaart van Chique en Simpel

Laatst bijgewerkt op 04.06.2025
Klassiek gesorteerd
Broodje vooraf voor 2 personen
Ovenvers gebakken brood met pesto, boerenboter en zeezout
5,50
Carpaccio
Van ossenhaas met pesto en oude kaas
12,75
Pasta truffel
Verse pasta met truffelroomsaus en oude kaas klein
10,75
19,50 groot
Gerookte eendenborst
Zuurkoolsalade met boerenjongens en dressing van kastanje
14,50
Trio van vis bestaande uit:
Gerookte zalm met Thaise mayo, Hollands garnalenkroketje met cocktailsaus en gerookte forel afgemaakt met citroenmayo
14,95
Romige burrata op tomatentartaar
Sla, zuurdesemtoast gefrituurde basilicum en balsamicostroop
14,50
Lauwwarm Buikspek
Mandarijn – rode peper compote en gegrilde paprika mayo
14,25
Côte de boeuf
Onze specialiteit – Van Irish Angus rund voor 2 personen
36,50
Schnitzel
Varkensschnitzel met champignonroomsaus
21,50
Vis van de dag
Elke dag wat verrassend, de bediening verteld u graag wat het is.
26,50
Eendenborst
Stamppot van pastinaak en wortel met saus van sinaasappel, gember en honing
26,50
Gegrilde Biefstukspies
Spies van gegrilde biefstuk, paprika en rode ui met peper – roomsaus
24,75
Kalfssucade
In eigen jus gestoofde kalssucade geserveerd met hete
25,75
Vegetarische Thaise groene curry rijkelijk gevuld .met verse groenten Geserveerd met geurige basmati rijst (met gamba’s + €4,25)
21,50

vegetarisch vegetarisch

Aan één kant gebakken tonijnsteak
Saus van sereh
27,50
Kaasplateau
Diverse kaassoorten, abrikozenjam, appelstroop en roggebrood. Lekker met een portproeverij erbij
15,75
10,95
Dame blanche
Vanille ijs met warme chocoladesaus
9,75
Taartje van bramen, yoghurt en kwark
Met een bodem van chocoladecake
11,00
Tarte tartin van appel met pumpkin spice roomijs
(15 minuten bereidingstijd)
11,00
Triffle van speculaas, chocolademousse en .amarena – kersen Kersenroomijs
11,00
Panna cotta van kaneel en vanille
Walnootroomijs
11,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Chique en Simpel is 04.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.