Restaurant De Vier Seizoenen

Meer informatie

Heereweg 224
2161 BR Lisse


Menukaart van Restaurant De Vier Seizoenen

Laatst bijgewerkt op 30.04.2025
Klassiek gesorteerd
Krokante gamba’s
spicy mango salsa crème van avocado zoet zure gemarineerde taugé
16,00
Salade
gebakken haloumi parelgort geroosterde groenten Hollandse asperge vinaigrette met truffel
15,00
“Loaded brioche”
getoast brioche brood eendenlever carpaccio cole-slaw met vadouvan oude Stolwijker kaas
18,00
Zacht gegaarde varkenswang
salade met rode kool pecannoot compote van appel en lavas balsamico siroop
16,00
Poussin
piepkuiken sous vide bereid gekonfijt boutje courgette mousseline met gepofte knoflook romige saus met foelie
17,00
Oesters
Zeeuwse Creuzes per stuk
4,00
Jamon Ibericio
gedroogde Spaanse ham
16,00
Proeverij van vier koude voorgerechten
vanaf 2 personen per tafel geen uitzonderingen lekker om samen te delen
19,00
Breekbroodjes
Bakkerij Van Eeden Noordwijkerhout Gezouten boter Per 2 personen
6,00
Voorgerecht van ons menu
wekelijks wisselend vraag onze bediening
16,00
Tussengerecht van ons menu
speciale soep vis, vlees, gevogelte of vegetarisch wekelijks wisselend mooi garnituur aan tafel opgeschonken
13,00

vegetarisch vegetarisch

Hollandse asperges
krokante bietenkoekjes zacht gekookt ei gewokte snijbiet rode biet gel van biet mosterd Hollandaise
25,00
Noordzee schol filet
tomaten risoni zeekraal sous vide gegaarde venkel saus van langoustines
26,00
Tonijn filet
geroosterd Hollandse asperge lente-ui rettich soba noedels choy sum saus van sesam en soy
27,00
Kalfs ribeye
risotto met geitenkaas gegrilde aubergine salade met tomaat, paprika en ui rode wijn jus met bonenkruid
26,00
Runder entrecôte
250 gram crème van artisjok Padron peper Hasselback aardappel Chimichurri salsa
32,00
Krokante buikspek
sous vide gegaard Hollandse asperge snijbiet zacht gekookt ei aardappel mousseline mosterd Hollandaise
27,00
Hollandse asperges
4 stuks | extra te bestellen | dagprijs
Eendenlever krullen
extra bij te bestellen bij uw hoofdgerecht
9,00
Portie frites
mayonaise
6,00
Hoofdgerecht van ons menu De Vier Seizoenen
wisselend vraag onze bediening
26,00
Mousse taartje
melkchocolade miso | ginger bread crumble roomijs met marmite
11,00
Gekarameliseerde ananas
cake van banaan en specerijen | ijs van groene kardemom curd van gember en kurkuma
11,00
Cheesecake
cream cheese | sorbetijs van blauwe bes | salade van stoofpeer Griekse yoghurt
11,00
Grand dessert
om met elkaar te delen | prijs per persoon
13,00
Grand dessert
helemaal voorjezelf | prijs per persoon
15,00
Kaas plateau
assortiment | 5 soorten | internationaal | kletzenbrood | honing
17,00
Dessert van ons menu De Vier Seizoenen
dagelijks wisselend | seizoensgebonden
11,00
Bonbons
patisserie Vermeer | wit, melk en puur | per 6 stuks
10,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Vier Seizoenen is 30.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.