Het Oude Dykhuys

Meer informatie

Lisserdijk 567
2165 AL Lisserbroek


Menukaart van Het Oude Dykhuys

Laatst bijgewerkt op 11.07.2025
Klassiek gesorteerd
BAVETTE GEPEKELD EN GEGAARD, GELAKT MET SAMBAI
dun uitgesneden met garnituur van eikenhaas, kombu crème en krokant van mais
27,50
ZALM FRIS GEPEKELD MET CITRUS EN GIN, DUN UITGESNEDEN
waarbij texturen van komkommer, gel van gin-tonic en krokant van algen
28,50
CARPACCIO VAN GEGAARDE JONGE CHIOGGIA BIET (V)
met panna cotta van Delice d'Bourgogne, garnituur van zoetzure groenten, bieten chips, stroop van aceto-balsamico en honing, en mooie extra vergine olijfolie
19,50

vegetarisch vegetarisch

PATÉ VAN EENDENILEVER EN EENDENBOUT
gepelde witte druiven, sinaasappel, agave siroop en geroosterd brioche brood
29,50
VOORGERECHT VAN HET MAANDMENU OF JUBILEUMMENU
24,50
COQUILLES GEROOSTERD, GAMBA GEBAKKEN EN KIPPENDIJ MET OOSTERSE SMAKEN
geserveerd met knapperige groenten, afgebonden bouillon van gevogelte en aardappelrolletje met Limoen
33,50

vegetarisch vegetarisch

ROGVLEUGEL GEROOSTERD
geserveerd met zomer groenten, risotto koekjes en rijk gevulde tomatendressing
36,50

vegetarisch vegetarisch

HALLOUMI GEGRILD, BASILICUM POLENTA GEBRAND (V)
carpaccio en relish van tomaat, eigenwijze ratatouille en dressing met aceto balsamico en olijven
26,50
GELDERS HOEN SOUS-VIDE GEGAARD MET ROOMBOTER EN VANILLE
Bonne-femme garnituur en saus van eendenlever
31,50
TOURNEDOS VAN OSSENHAAS, GESTOOFDE WANG
paddenstoelen bonbon, aardappeldonut, groene asperges, bospeen en jus van kalf
37,50
12,50
HOOFDGERECHT VAN HET MAANDMENU OF JUBILEUMMENU
27,50
LUNCHMENU
Een dagelijkse suggestie van drie gangen voor onze lunchgasten.
39,50
JUBILEUMMENU
Het menu dat is samengesteld ter ere van het 50-jarige jubileum.
69,50
VERSE FRIET
Voor de liefhebbers serveren wij bij het hoofdgerecht verse friet, gesneden van aardappelen uit de Haarlemmermeer.
7,50
GRAVED LAX
geserveerd met frisse salade van venkel en komkommer, kroket van rivierkreeftjes en mayonaise met limoen
VITELLO TONATO
met gefrituurde uitjes, kappertjes, gedroogde tomaat, basilicum en croutons met look
HARDER EN MOSSELEN
met zomergroenten, en saus van strandkrabben
PARELHOENDER
frisse chioggia biet, maïs, peul, krokante aardappel en jus van gevogelte
CITROENTAART
met gebrand elwitschuim, framboos, aardbei en sorbet met lavendel
KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
9,50
JULIMENU
44,50
KREEFTENBOUILLON
met garnituur van fijne groenten en ravioli gevuld met gamba
10,50
SCHOL GEROOSTERD
geserveerd met lamsoren, en dressing van aceto-balsamico en olijven
13,50
GEPOCHEERD EI (V)
risotto, groene asperge, verse truffel, Hollandaise saus en aardappelkaantjes
14,50
KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
3,75
KAASPLATEAU VAN EUROPESE BOERENKAZEN GESNEDEN VAN ONZE KAASWAGEN
geserveerd met diverse soorten garnituren
3,50
STEAK TARTARE VAN WATERMELOEN
met gemarineerde zomer koning, ijs van crème fraiche, galette met roze peper geserveerd met afgebunden bouillon van bosbessen en gin
12,50
RUBY CHOCOLADEMOUSSE
met compôte van mango, gel van passievrucht, biscuit van chocolade, verse framboosjes en sorbet van bloedsinaasappel
13,50
CREPE SUZETTE 2.0
Een klassieker in een modern jasje, ter ere van 50 jaar Het Oude Dykhuys
DESSERT VAN HET MAANDMENU OF JUBILEUMMENU

De bewerkingsstatus van de menukaart van Het Oude Dykhuys is 11.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.