Bardeaux

Meer informatie

Rijksstraatweg 116a
3632 AG Loenen aan de Vecht


Menukaart van Bardeaux

Laatst bijgewerkt op 21.07.2025
Klassiek gesorteerd
CHEF'S CEASAR
Caesarsalade met kippendijen, Parmezaanse kaas, ansjovis, uitgebakken spekjes, croutons van brioche en een gekookt eitje.
16,00
BOERENBRUIN
13,50
CARPACCIO CRAVING
met dungesneden carpaccio, rucola, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en verse pesto.
HOLTKAMP HEAVEN
Twee garnalenkroketten van de beste uit Amsterdam met gefrituurde peterselie en romige ravigottesause.
15,00
HONEY, YOU'RE THE GOAT
met zachte geitenkaas, honing dressing, pecannoten en zongedroogde tomaatjes.
SALMON SENSATION
Gerookte zalm met roomkaas, bieslook en een mayonaise van gerookte ui.
MARBELLA
Sticky Iberico ribvingers, met een frisse, zoetzure salade van taugé, radijs, komkommer, sesam, bosui en cashewnoten. Net als het iconische Puente Romano: oud, nieuw en altijd een beetje over de top. Omdat jij ook van luxe met een knipoog houdt.
15,00
BOURGONDIË
Zachte seizoenskaas uit de oven met Provençaalse kruiden, een maplesiroop van druiven en balsamico en luchtige Gran Pavesi crackers.
16,00
LUXOR
Gebakken eendenlever: foie gras. Een delicatesse die wij serveren met abrikozencompote, Fleur de sel en suikerbrood.
17,00
ERBIL
Knapperige bloemkool met romige, zongedroogde tomatenhummus, granaatappelpitjes, limoenmayonaise en geroosterde hazelnoot.
15,00
GAMBA GOLD
Gamba's á la Hans! Afgetopt met chilivlokken en bieslook. Maar belangrijker: in van die verrukkelijke knoflookroomsaus waar je in blijft dippen.
15,00
ROME
Een "cappuccino" van de allerlekkerste truffel- Parmezaan soep. Disclaimer: als je deze eenmaal bestelt, ben je verloren.
8,00
VENETIË
Carpaccio. Ooit bedacht door Giuseppe Cipriani. Deze klassieker komt met rucolasla, zongedroogde tomaten, pestomayonaise en geroosterde pijnboompitten.
12,00
CYPRUS
Gamba's á la Hans! Afgetopt met chilivlokken en bieslook. Maar belangrijker: in van die verrukkelijke knoflookroomsaus waar je in blijft dippen.
15,00
OSAKA
Dit gerecht? Een ode aan Elise, de vriendin van onze chef, haar favoriet. Dun krokant van rijst en nori, tartaar van zalm en mango, met een subtiel wasabi schuim en een snufje furikake. Fris, licht pittig en een tikkeltje verslavend, precies zoals het levendige Osaka zelf.
13,50
SINGAPORE
Wist je dat Singapore dé stad is waar oost en west elkaar ontmoeten? Wij brengen dit naar de tafel. Handgesneden steak tartaar, met een oosterse dressing en een klein vleugje rook. Crème van eidooier en soja brengen diepte, terwijl komkommer, wakame en avocado voor de ultieme frisheid zorgen.
15,00
MONACO
Vier blini's met gerookte zalm, crème fraîche en 10 gram Asetra-kaviaar van House of Caviar. Wist je dat Monaco de hoogste concentratie miljonairs ter wereld heeft? Hier is kaviaar geen luxe, maar gewoon lunch
43,00
LIMA
Zeebaars ceviche, gemarineerd in bloedsinaasappel, limoen, gember en groene tabasco. Afgetopt met rode ui, zoete cherry tomaatjes, koriander en een vleugje chilivlokken. ceviche is niet voor niets het nationale gerecht van Peru. Net als de Machu Picchu is het een echte ontdekking die je niet wilt missen.
15,50
SEVILLA
Alsof je een zonnige middag op een Spaans plein proeft: knapperig flatbread belegd met dunne plakken Serrano, romige ricotta, zoete gepofte tomaat en een sjalottencompote. Elke hap is een feest, afgemaakt met verse basilicum.
16,00
NICE
Een hartige draai aan Franse klassieke crème brûlée: romige geitenkaas met een geflambeerd karamelkorstje. Gecombineerd met sinaasappel, honing, hazelnoot en een handvol granaatappelpitjes, zodat je gegarandeerd verliefd wordt. Met vers zuurdesembrood.
14,00
MELBOURNE
Take a deep dive, down under! Groene gazpacho van komkommer, avocado en paprika als verfrissend bad waarin de gebakken coquille en citruskaviaar relaxen. Wist je dat exclusieve citroenkaviaar een favoriete luxe-ingrediënt is van sterrenchefs?
13,50
DUBLIN
Clubsteak van Iers rund (O'Sullivan) van maar liefst 550/600 gram. Geroosterd en geserveerd met een verse chimichurri, handgesneden frieten en zoete uiencompote. Voor twee personen... óf eentje met een flinke eetlust! Let op: deze duurt minimaal 45 minuten door de sous-vide garing.
45,00
SAINT-TROPEZ
Zeebaars op de huid gebakken, met een romige pesto van geroosterde paprika, Parmezaan, citrus, en schuim van rucola. Bardeaux meets Bardot, want pas na 1950 werd Saint-Tropez écht beroemd, toen Brigitte Bardot hier haar intrek nam. Een klassieker met sterallures!
16,00
BANGKOK
Krokante kippendijen in een zoete, sticky laag van ketjap, honing en koriander. Om je vingers bij af te likken en dan nog een keer, want je wilt niets van deze saus verliezen.
11,00
ZAGROS
Knus zoals een traditionele avond in de Koerdische bergen, deze balletjes van bulgur met gekruid rundergehakt, in combinatie met een vurige Sriracha-mayonaise. Ideaal om te delen, maar wij zouden het begrijpen als je ze liever voor jezelf houdt.. 3 stuks
9,00
AMSTERDAM
Drie mini garnalenkroketjes van Holtkamp met gefrituurde peterselie en romige ravigottesaus.
12,50
PIMENTO DE PADRON
Kleine, groene, geurige, Spaanse (niet pittige!) pepertjes met grof zeezout en Pecorino Romano
10,00
MONACO
Vier blini's met gerookte zalm, crème fraîche en 10 gram Asetra-kaviaar van House of Caviar. Wist je dat Monaco de hoogste concentratie miljonairs ter wereld heeft? Hier is kaviaar geen luxe, maar gewoon lunch
43,00
MANILA
Vijf gestoomde gyoza's gevuld met kip. Geserveerd in een stoommandje, met een gyoza-saus van soja, sesamolie, chilivlokken en een vleugje rice wine vinegar. Sappig, zout en een beetje spicy.
12,50
BITTERBALLEN OF KAASSTENGELS
Een portie van acht bitterballen of kaasstengels van Oma Bobs met mosterd
10,00
BLIKJE OLIJVEN
Groene olijven van Ybarra
4,00
CRUNCHY POTATO SHRIMPS
Een portie van vijf aardappel garnalen snackjes met limoenmayonaise
11,00
LOENEN AAN DE VECHT
Friet van de buren. The signature dish van Hans & Frietje, met een dot klassieke mayonaise!
5,00
BROOD
Brood met huisgemaakte dip
6,00
SCROPPINO SPLASH
Sorbetijs, wodka en prosecco met een rietje. Let wel: dit drankje is ook perfect om de smaakpapillen te neutraliseren, dus kan prima tussendoor worden besteld
9,00
SCROPPINO SHOT
Sorbetijs, wodka en prosecco, afgetopt met likeur 43 in een shotglaasje. Proost!
4,00
AFFOGATO AMORE
Een bolletje ijskoud vanille-ijs overgoten met gloeiendhete espresso
7,00
LAVA LOVER (CHOCOLADE-LAVA-TAARTJE)
Ja, dit moet in hoofdletters!
10,00
TORREMOLINOS
Ja hoor, daar is 'ie weer. De dame die op élke menukaart staat, maar waar je stiekem toch altijd voor zwicht. Romig vanille-ijs, warme chocoladesaus en een toef slagroom. Geen verrassingen, gewoon puur genot. Want geef toe: sommige clichés zijn er met een reden.
9,50
SAY CHEESE
Zachte seizoenskaas uit de oven met Provençaalse kruiden, een maplesiroop van druiven en balsamico en luchtige Gran Pavesi crackers
16,00
BREAD & BUTTER
Warme, goudbruine brioche met romig bourbon-vanille ijs en aardbeien. Simpel, klassiek en bijna altijd een goed idee, net als een extra glas wijn op vrijdagavond.
11,00
Verdejo, Finca Venta VQ (Glas)
Tierra de Castilla, Spanje Druif: Verdejo Fris, Tropisch, Zacht
5,25
Verdejo, Finca Venta VQ (Fles)
Tierra de Castilla, Spanje Druif: Verdejo Fris, Tropisch, Zacht
29,50
Viognier,"Cuvée La Chapelle" (Glas)
Pays d'oc, Frankrijk Druif: Viognier Vol, Kruidig, Romig
6,50
Viognier,"Cuvée La Chapelle" (Fles)
Pays d'oc, Frankrijk Druif: Viognier Vol, Kruidig, Romig
38,00
Fleurie LeMorie (Glas)
Pays d'oc, Frankrijk Druif: Chardonnay, Viogner Hout, Vol, Romig
6,95
Fleurie LeMorie (Fles)
Pays d'oc, Frankrijk Druif: Chardonnay, Viogner Hout, Vol, Romig
40,00
Pinot Grigio delle Venezie DOC (Glas)
Veneto, Italie Druif: Pinot Grigio Fris, Soepel, Fruitig
6,95
Pinot Grigio delle Venezie DOC (Fles)
Veneto, Italie Druif: Pinot Grigio Fris, Soepel, Fruitig
40,00
Aligote La Main Domaine d'Árx (Glas)
Bourgogne, Frankrijk Druif: Aligote Mineralig, rijp fruit, elegant
8,50
Aligote La Main Domaine d'Árx (Fles)
Bourgogne, Frankrijk Druif: Aligote Mineralig, rijp fruit, elegant
48,50
Côte Du Rhône Rosé (Glas)
Chateauneuf du pape, Rhône, Frankrijk Druif: Grenache, Syrah, Cinsault, Marselan Licht, Fris, Fruitig
5,50
Côte Du Rhône Rosé (Fles)
Chateauneuf du pape, Rhône, Frankrijk Druif: Grenache, Syrah, Cinsault, Marselan Licht, Fris, Fruitig
30,00
Cuvee la Chapelle (Glas)
Bourgogne, Frankrijk Druif: Pinot Noir Boers, vol, sappig
6,50
Cuvee la Chapelle (Fles)
Bourgogne, Frankrijk Druif: Pinot Noir Boers, vol, sappig
38,00
Contrada Monte, IGP Puglia (Glas)
Contrado Monte, Italië Druif: Negroamaro Vol, Kruidig, Fruitig
6,50
Contrada Monte, IGP Puglia (Fles)
Contrado Monte, Italië Druif: Negroamaro Vol, Kruidig, Fruitig
29,50
Chianti DOCG Nelvia (Glas)
Toscane, Italie Druif: Sangiovese, Canaiolo Nero Rijp fruit, Zacht, Tanninerijk
8,50
Chianti DOCG Nelvia (Fles)
Toscane, Italie Druif: Sangiovese, Canaiolo Nero Rijp fruit, Zacht, Tanninerijk
45,00
Rioja Crianza - Lar de Paula (Glas)
Rioja, Spanje Druif: Tempranillo Fruitig, Vol, Stevig
9,50
Rioja Crianza - Lar de Paula (Fles)
Rioja, Spanje Druif: Tempranillo Fruitig, Vol, Stevig
60,00
Tenuta Spinelli Artemisia Offida Pecorino DOCG
Marken, Italië Druif: Pecorino Floraal, Mineralig, Fruitig
35,00
Grüner Veltliner - Weingut Josef Ehmoser
Wachau, Oostenrijk Druif: Grüner Veltliner Mineralig, Fris, Fruitig (De zomer in je glas)
38,00
Riesling Burklin Wolf
Pfalz, Duitsland Druif: Riesling
45,00
Galicia, Rias Baixas, Troupe Albarino
Spanje Druif: Albariño
47,00
Macon-Verze
Bourgogne, Frankrijk Druif: Chardonnay
48,00
Roero Arneis, Cascina Vengorem
Piedmont Italië Druif: Arneis
50,00
Chablis Gautherin
Bourgogne, Frankrijk Druif: Chardonnay
59,00
Bourgogne Blanc, Domaine Hubert Bouzereau
Frankrijk Druif: Chardonnay
60,00
Gitton Sancerre
Loire, Frankrijk Druif: Sauvignon Blanc
63,00
Maison Brotte Condrieu
Rhone, Frankrijk Druif: Viognier
87,00
Rhône Rose, "Sybel"
Yves Cuilleron, Frankrijk Druif: Syrah
40,00
Domaine Dupéré Barrera
Côteaux d'Aix-en-Provence Druif: Mourvèdre, Grenache, Cinsault
47,00
Campolungo, Cascina Vengore
Barbera D'Asti, Italië Druif; Barbera
40,00
Petit Accent - Domaine de L'accent
Languedoc, Frankrijk Druif: Cinsault, Grenache, Carignan, Syrah Fruitig, Elegant, Soepel
45,00
Château Pizay Morgon
Beaujolais Frankrijk Druif: Gamay
45,00
Saint Estèphe Saint Maxent
Bordeaux, Frankrijk Druif: Cabernet sauvig, Cabernet franc, Merlot
52,00
Haut Medoc Andron
Bordeaux, Frankrijk Druif: Cabernet sauvig, Cabernet franc, Merlot
59,00
Rioja Crianza - Lar de Paula
Rioja, Spanje Druif: Tempranillo
60,00
Ojo de Ibiza, Tierra Sur
Balearen, Spanje Druif: Syrah, Monastrell Zacht, Vol, Rood fruit
65,00
Domaine Philippe Leclerc
Bourgogne Frankrijk Druif: Pinot Noir
70,00
Guiseppe Brancatelli
Toscane, Italië Druif: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
80,00
Chassagne-Montrachet 1er Cru
Bourgogne, Frankrijk Druif: Pinot Noir
85,00
Amarone della Valpolicella Classico
Valpolicella Italië Druif: Corvina, Corvinone, Rondinella, Oseleta
100,00
Nuit-Saint Georges
Bourgogne, Frankrijk Druif: Pinot Noir
105,00
Vin Mousseux, Poepel brut (Glas)
Luxembourg Druif: Auxerrois, Rivaner Geel fruit, Zacht, Fruitige mouse
7,50
Vin Mousseux, Poepel brut (Fles)
Luxembourg Druif: Auxerrois, Rivaner Geel fruit, Zacht, Fruitige mouse
42,50
Vin Mousseux, Poepel rose (Glas)
Luxembourg Druif: Auxerrois, Chardonnay, Pinot Noir Zacht, Rood fruit, Fris
7,50
Vin Mousseux, Poepel rose (Fles)
Luxembourg Druif: Auxerrois, Chardonnay, Pinot Noir Zacht, Rood fruit, Fris
42,50
Christoffe piccolo
Druif: Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
20,00
Christoffe brut cuvée réserve
75 cl Druif: Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier
75,00
Christoffe brut cuvee reserve
150cl Druif: Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier
150,00
Christoffe Blanc de Blancs
Druif: Chardonnay
85,00
Domaine Gauffroy, Puligny-Montrachet 1er cru 2020
Bourgogne, Frankrijk Druif: Chardonnay
165,00
Domaine Caillot, Meursault Limozin 2015
Bourgogne, Frankrijk Druif: Chardonnay
195,00
Hubert Bouzereau, Chassagne Montrachet 1er cru 2021
Bourgogne, Frankrijk Druif: Chardonnay
225,00
Raoul Gautherin, Chablis Gr. cru 300 cl 2019
Bourgogne, Frankrijk Druif: Chardonnay
695,00
Hubert Bouzereau, Corton Bressandes Gr. cru 2014
Bourgogne, Frankrijk Druif: Pinot Noir
250,00
Chateau Lynch-Bages, 5e grand cru classe 2014
Bordeaux, Paulliac, Frankrijk Druif: Merlot, Cabernet Sauvignon
275,00
Chateau Latour Les Forts de Latour 2005
Bordeaux, Paulliac, Frankrijk Druif: Merlot, Cabernet sauvignon
695,00
Sylvain du Bord Clos de Vouget Gr cru 2021
Bourgogne, Frankrijk Druif: Pinot Noir
650,00
Jonge jenever
Oude jenever
Korenwijn
Arancello
Limoncello
Amaretto
Grand Marnier
Likeur 43
Cointreau
Baileys
Tia Maria
Kahlúa
Chivas
Dimple
Glenmorangie 12 years
Talisker 10 years
Martell VS
Remy Martin VSOP
Remy Martin XO
Mezcal
Patron Reposado
IRISH COFFEE
Jameson
IRISH CRÈME COFFEE
Baileys

vegetarisch vegetarisch

FRENCH COFFEE
Grand Marnier of Cointreau
ITALIAN COFFEE
Amaretto
SPANISH COFFEE
Likeur 43 of Tia Maria
BRAZILIAN COFFEE
Kahlúa
MEXICAN COFFEE
Mezcal
JAMAICAN COFFEE
Rum

veganistisch veganistisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bardeaux is 21.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.