Stoof Maastricht

Meer informatie

Capucijnenstraat 36
6211 RR Maastricht


Menukaart van Stoof Maastricht

Laatst bijgewerkt op 21.05.2025
Klassiek gesorteerd
Varkensstoof in een kruidenroomsaus
Heerlijk malse stukjes varkensvlees in roomsaus, gegaard in een bouillon met witte wijn en een kruidenmix van rozemarijn, oregano, tijm en salie. Zonder meer een aanrader.
17,50
Koolsla
Frisse koolsla voor erbij
4,00
Stoer ovenvers brood
Heerlijke vers gebakken broodjes uit de oven, met roomboter
5,50
Proeverij met ovenverse broodjes
Een echte aanrader voor de fans van stoofgerechten. Selecteer drie (kleine) stoverijen en geniet van de verschillende smaken en geuren. Ideaal voor twee personen.
42,50
Proeverij met aardappel
Een echte aanrader voor de fans van stoofgerechten. Selecteer drie (kleine) stoverijen en geniet van de verschillende smaken en geuren. Ideaal voor twee personen.
42,50
Proeverij met pasta
Een echte aanrader voor de fans van stoofgerechten. Selecteer drie (kleine) stoverijen en geniet van de verschillende smaken en geuren. Ideaal voor twee personen.
42,50
Beef curry
Indiase curry met mals rundvlees. De kruidenmix van klassieke Indiase specerijen, kokosmelk en tomaat vormen de basis voor deze smakelijke medium spicy curry.
17,75
Sateh Ajam
Zachtgegaarde kippendij in pindasaus, gemarineerd op Indonesische wijze. Gemixte flavours onder meer van sereh, knoflook, gember en sojasaus. Lekkere "bite"door de sambal.
17,75
Proeverij met rijst
Een echte aanrader voor de fans van stoofgerechten. Selecteer drie (kleine) stoverijen en geniet van de verschillende smaken en geuren. Ideaal voor twee personen.
42,50
Vegan curry met oesterzwammen
Vegan variant van de gele curry met varkensvlees. De basis van brocolli, bloemkool en de kruidenmix is hetzelfde maar het vlees is vervangen door oesterzwammetjes.
17,50
Gele Curry
Mild pittige gele curry van varkensvlees en bloemkool. Deze curry heeft een zeer kruidige smaak door het gebruik van kokosmelk, gember, knoflook, koriander, curry en kurkuma.
17,50
Pollo alla Cacciatora
Cacciatora is Italiaans voor “jager”. Pollo cacciatora staat voor kip bereid op de wijze waarop Italiaanse jagers dit vroeger deden (en nog steeds doen). Heerlijke stoofpot van zacht kippendijvlees, olijven en champignons, in een tomatensaus met rode wijn.
15,75
Pörkölt (goulash)
Deze welbekende Hongaarse stoofschotel is bij ons bekend als Goulash. De ingedikte versie, de stoofpot, heet Pörkölt. Pörkölt ken vele variaties. Stoof heeft gekozen voor de rundvleesvariant.
17,75
Fruit de mer in pernod
Zeer vol van smaak is deze rijkgevulde stoofpot van fruit de mer met als basis een krachtige visbouillon. Aangevuld met diverse groenten en kruiden. Een goede scheut pernod maakt het geheel af. Alle smaakpapillen worden geprikkeld en bovendien heerlijk van geur.
17,50
Aziatische varkensstoof
Aziatisch stoofgerecht van varken met een twist naar de Vietnamese keuken. Diversiteit aan smaken, zoet, zuur, pittig, fris, bitter. Alles moet prikkelen bij deze oosterse alleskunner. Zeker niet alleen voor liefhebbers van de Aziatische keuken.
15,50
Ragout van kippendij
Licht pikante stoverij van zachte kippendij en champignons. Lang gegaard tot een ragout waardoor de smaken tot in de vezel zijn doorgedrongen. Door het pepertje een lekkere “bite”.
15,50
Stoof van lam
Supermals en vol van smaak door de rode port waarin het vlees is gegaard. Verrijkt met rozemarijn en salie voor extra smaak en geur. Stoofvlees van lam kent veel variaties, maar de mooie combinatie van kruiden en rode port maakt dit de keuze van STOOF.
15,75
Zoervleis
Heerlijke wat zuurdere variant van Vlaamse stoof, omdat het (rund)vlees gemarineerd is in azijn. De zure smaak wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de toevoeging van ontbijtkoek en stroop. Een Limburgs streekgerecht bij uitstek.
17,75
Boeuf Bourguignon
Boeuf à la bourguignonne is een Frans gerecht op basis van rundvlees, gestoofd in Bourgognewijn, champignons, winterpeen, uitjes en reepjes spek. Een prachtig voorbeeld van een Frans boerengerecht dat is doorgedrongen tot de haute cuisine.
17,75
Vlaams Stoofvlees
Verkrijgbaar in verreweg de meeste frietkotten en talrijke restaurants in België. Een echte comfort food knaller dus. De basisingrediënten zijn de taaiere stukken rundvlees, bruin bier, uien en mosterd op brood.
15,75
Vega stoof
We hebben hier gekozen voor een Vega variant van de Hongaarse Pörkölt. Met kastanjechampignons, paprika, slagroom en groentebouillon. Voor alle liefhebbers!
15,25
Cadeaubon
5,00
50,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Stoof Maastricht is 21.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.