Boscafé De Nachtegaal

Meer informatie

Gemeentebroek 6
6231 RV Meerssen


Menukaart van Boscafé De Nachtegaal

Laatst bijgewerkt op 18.12.2024
Klassiek gesorteerd
10.00 - 16.30 Onze lunch gerechten worden geserveerd met molenaarsbrood wit of bruin.
Gezond
Ham of kaas of ham en kaas. zoetzure komkommer, tomaat, rucola, little gem, gekookt ei, radijs en dressing apart.
10,00
Gerookte makreel
tomatenchutney, little gem, gekookt ei, yoghurtsaus en zongedroogde tomaat.
12,00
Angus beef carpaccio
rucola, Parmezaanse kaas, pittenmix, truffelmayonaise en aceto balsamico crème.
12,50
Club sandwich
pikante kip, krokant spek, tomaat, little gem, avocadospread en zongedroogde tomatenmayonaise.
13,50
Bourgondiër rundvlees kroketten
2 stuks, little gem en Limburgse mosterd mayonaise
10,50
Bosanemoon
humus, gepofte pompoen, rucola, pittenmix, geitenkaas, radijs en zongedroogde tomaat. (met gebakken bospaddenstoelen i.p.v. geitenkaas voor vegan)
9,50
12 uurtje Boscafé
soepje van het moment, Bourgondiër kroket met Limburgse mosterd mayonaise en carpaccio wrap.
14,50
Bloedworst
appel, witlof, rode koolsalade en aceto balsamico crème.
10,50
10.00 - 16.30 Onze eiergerechten worden gereserveerd met molenaarsbrood wit of bruin en een kleine salade.
Spek en ei
10,50
Uitsmijter gerookte zalm
12,50
Uitsmijter ham of kaas
of ham en kaas
10,50
Boerenomelet
11,50
10.00 - 21.00 Onze salades worden geserveerd met molenaarsbrood wit of bruin. klein groot
Salade geitenkaas
gebakken geitenkaas met krokant spek, rode uiencompote en walnoten.
12,50
17,00
Salade winter Boscafé
gebakken hertenbiefreepjes, bospaddenstoelen, zoetzure pompoen, walnoten en cranberry compote.
12,50
19,50
Salade gerookte vissoorten
gerookte zalm, gerookte makreel, gerookte forel met cocktailsaus en een gekookt eitje.
12,50
19,50
Vegan salade
rode biet, gele biet, zoetzure pompoen, peer, kikkererwten, witlof, quinoa, granaatappel en walnoten
11,50
15,00
10.00 - 21.00 Deze gerechten worden geserveerd met molenaarsbrood wit of bruin.
Soep van het moment
7,50
Gegratineerde Franse uiensoep
8,50
Hongaarse goulashsoep
9,00
Erwtensoep (seizoen)
9,00
10.00 - 16.30
Kip champignon pasteitje
met verse friet en een kleine salade.
15,50
10.00 - 16.30 Onderstaande gerechten worden geserveerd met verse friet.
Boscafé burger
100% runderburger op een Italiaanse bol met tomaat, little gem, krokante spek, spiegeleitje, geraspte kaas en truffelmayonaise
19,50
Veggie burger
op een Italiaanse bol met tomaat, litlle gem, augurk relish en tomaten chutney.
17,50

vegetarisch vegetarisch

Met zoete
aardappel friet (+1,00)
10.00 - 21.00
Brood met smeersels
kruidenboter, pesto en olijventapenade. Onderstaande gerechten worden geserveerd met molenaarsbrood wit of bruin.
8,50
Gebakken champignons
met knoflook, kruiden, rucola en geraspte Parmezaan.
9,50
Gefrituurde garnalen
in een krokant jasje, een kleine salade en tomatenmayonaise.
9,50
Angus beef carpaccio
rucola, Parmezaanse kaas, pittenmix, truffelmayonaise en aceto balsamico crème.
12,50
Vegetarisch
carpaccio van zacht gegaarde knolselderij, gebakken bospaddenstoelen, rucola, truffel-mayonaise, geraspte Parmezaan, walnoten en zongedroogde tomaat.
9,00

vegetarisch vegetarisch

10.00 - 21.00 Onderstaande gerechten worden geserveerd met frietjes, appelmoes, mayonaise en na het eten een lekker ijsje
Frikandel of kroket
of krokante kiphaasjes of kaassoufflé
9,50
Spaghetti Bolognese
10,50
Warme groente
4,00
Verse friet
3,50
Zoete aardappel friet
4,50
Aardappelkroketten
3,50
Salade garnituur
3,50
Pepersaus
1,50
Champignonsaus
1,50
Stroganoffsaus
1,50
Cognacsaus
2,00
10.00 - 21.00
Zuurvlees op Limburgse wijze
met een kleine salade en verse friet.
18,50
Kalfsschnitzel
met een kleine salade, verse friet en een keuze uit champignon-, peper of stroganoffsaus.
19,50
Ossenhaaspuntjes
met cognacsaus, warme groente en verse friet.
24,50
Spareribs
met een kleine salade, verse friet en knoflook- en chilisaus.
23,00
Varkenshaassaté
2 stokjes, atjar, kroepoek en verse friet.
19,50
Varkenshaassaté
3 stokjes, atjar, kroepoek en verse friet.
22,00
Kipsaté
2 stokjes, atjar, kroepoek en verse friet
17,50
10.00 - 21.00
Herfst lasagna
spinazie, ricotta, paddenstoelen, pompoen en Parmezaan.
17,50

vegetarisch vegetarisch

Herfststoof met Ras el Hanout
pompoen, wortel, aubergine, aardappel, amandelen, rozijnen en geserveerd met rijst
17,50

vegetarisch vegetarisch

10.00 - 21.00
Vispotje
assortiment van zeevis in schaaldierensaus met warme groente en verse friet.
19,50
Sliptong
met warme groente, verse friet en braadjus
21,50
10.00 - 21.00
Naturel
7,00

vegetarisch vegetarisch

Appel
8,00

vegetarisch vegetarisch

Kaas
9,00

vegetarisch vegetarisch

Spek
9,50
Appel & Spek
10,00
Kaas & spek
11,00
Bosvruchten
11,50

vegetarisch vegetarisch

Warme kersen
11,50
Slagroom
1,00
Nutella
1,00
IJs
2,00
Glutenvrij
2,00
10.00 - 21.00
Naturel
5,00

vegetarisch vegetarisch

Moeflon
(met slagroom)
5,50
Galloway
(vanille roomijs & slagroom)
7,00
Nachtegaal
(vanille roomijs, bosvruchten & slagroom)
9,00
Luikse wafel Boscafé
(vanille roomijs, warme kersen & slagroom)
9,00
10.00 - 21.00
Forest Delight
1 bol bramen sorbetijs, 1 bol frambozen sorbetijs, 1 bol vanille roomijs, bosvruchten, rode vruchtensaus & slagroom.
10,50
Choco fantasie
1 bol chocolade roomijs, 1 bol stracciatella roomijs, 1 bol vanille roomijs, stukjes brownie & chocoladesaus.
11,00
White Lady
3 bollen vanille roomijs, chocoladesaus & slagroom.
10,50
Go nuts
1 bol hazelnoot roomijs, 1 bol chocolade roomijs, 1 bol vanille roomijs, caramelsaus, hazelnoten & slagroom.
11,00
Kleine coupe
2 bollen ijs naar keuze & slagroom
6,50
Cheesecake van de chef
8,50
Creme brûlée
met slagroom
8,50
Appeltaart
met vanille roomijs & slagroom
8,00
Kaasplank
Fourme D ‘Ambert, Reypenaer, Camembert Calvados, Geitenkaas en Emmentaler
15,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Boscafé De Nachtegaal is 18.12.2024. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.