Restaurant De Tipbrug

Meer informatie

Prinsengracht 8
7941 KD Meppel


Menukaart van Restaurant De Tipbrug

Laatst bijgewerkt op 03.02.2025
Klassiek gesorteerd
Broodplank. Biologisch
van Carl Siegert, met verschillende smeersels.
7,00
Inclusief brood, roomboter en kruidenboter
Zwolse mosterdsoep
met spekjes en bosuitjes
7,00
Soep van het seizoen
7,75
Bladerdeeg gevuld
met knoflookchampignons en een kleine sla salade.
10,50
Tartaar van rode biet, vijgen en geitenkaas.
Balsamico-framboos glaze, rucola en geroosterde nootjes en zaden.
12,00
Carpaccio van het Simmentaler rund.
Dun gesneden biefstuk, pijnboompitjes, rucola, oude kaas en roomdressing. Carpaccio XXL + € 5.00
12,00
Chefs voorgerecht dagprijs
Wisselend voorgerecht.
Tataki van gerookte zalm & paling
Crème van edamame boontjes, sesam, wakame en kerriemayonaise.
13,75
Proeverij De Tipbrug.
Drie gerechtjes met o.a. carpaccio & zalm en een soepje naar het idee van de chef.
14,75
Gegrilde knolselderij "steak".
Geserveerd met aardappel rösti, cranberrycompote & pepersaus.
22,50
Fricassee van pompoen & kastanjes.
Met verse Penne pasta, knoflook, rozemarijn en Parmezaanse kaas.
22,50
Vangst van de chef dagprijs
Wisselend visgerecht.
Zalm & Oosterse gamba's teriyaki.
Met bosui, miso botersaus en een curry cracker
26,50
Tipbrug Schnitzel, sinds 1994 onze klassieker.
Met beenham & roombrie of champignon-roomsaus.
21,75
Chefs hoofdgerecht dagprijs
Wisselend vleesgerecht.
Mixed grill van ossenhaas, varkenshaas
en kalfsbiefstuk. Met pepersaus en kruidenboter.
25,50
Extra portie spareribs
(ca. 275 gr.), +
8,50
Hertenbiefstuk van de grill.
Geserveerd met hete bliksem en cranberrysaus
26,75
Tournedos. Biefstuk van de ossenhaas.
In roomboter gebakken met eigen jus en / of kruidenboter.
32,00
Extra pepersaus, bearnaisesaus, rode wijnsaus
of gebakken champignons
2,50
Frietjes
met mayonaise
3,75
Frietjes
met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
4,75
Dame Blanche.
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus, amandeltjes en slagroom. Met extra advocaat of boerenjongens + € 1.25
8,75
Café gourmand.
Selectie kleine zoetigheden naar het idee van de chef, geserveerd met een kopje koffie of thee.
8,75
Bokkenpootjes-ijstaart
met sticky karamelsaus.
9,00
Crème brulée van tonkabonen
met een bolletje mokka roomijs.
9,00
Limon cheescake, Ferrero Rocher, siroop
van rood fruit en vanilleroomijs.
9,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Tipbrug is 03.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.