Prestige - Tapas restaurant &Bar

Meer informatie

Grote Kerkstraat 12
7941 LB Meppel


Menukaart van Prestige - Tapas restaurant &Bar

Laatst bijgewerkt op 29.05.2025
Klassiek gesorteerd
PAN CON AJILLO - S Brood uit de heteluchtoven met een eigenbereide romige aioli en een smeuïge kruidenboter
NACHO SCHOTEL - S Warme tortilla chips met cheddar en een huisgemaakte salsa
PAELLA - S Traditioneel Spaans rijstgerecht met zeevruchten en kip
MONTADITOS DE HIGOS Y QUESO - S Broodje met een zoete zelfbereide vijgencrème, geitenkaas en chocolade
CROQUETAS DE GUESO CABRA - S Krokante kroketjes gevuld met een fijne geitenkaas gecompleteerd met een zoete honing
CROQUETAS DE CHORIZO - SKroketjes gevuld met een CHORIZO-kaasragout geserveerd met een sweet chili saus
JAMON SERRANO - S Serranoham afkomstig uit de Spaanse gebergten
QUESO MACHEGO - S Een licht pikante Spaanse schapenkaas
QUESO DE CABRA - S Half-harde geitenkaas vergezeld met een overheerlijke palmhoningsaus
GAZPACHO - S Een gezonde, koude soep van rauwe groenten en verse kruiden
CARPACCIO - S Een gerecht van dungesneden runderlende met verse rucola, pijnboompitten en parmezaanse kaas
HUMMUS - A Authentieke Arabische tapenade op basis van fijn gepureerde kikkererwten
MORTADELLA HALABIYE - A Gerold gehakt gevuld met pistache en verse knoflook
RODE BIETEN MOUTABAL - A Een moderne Arabische tapas van langzaam gekookte rode bieten, tahin, verse knoflook en verse pijnboompitten
DATILES CON BACON Y QUESO - S Zoete dadels gevuld met een licht pikante geitenkaas, gewikkeld in gerookt spek en getopt met een overheerlijke palmhoningsaus
CHORIZO A LA PLANCHA - S Kruidige chorizoworstjes van de bakplaat
ACROS DE CEBOLLA - S Krokant gefrituurde uienringen
ALBONDIGAS EN SALSA TOMATE - SPittig gekruide gehaktballetjes bereidt in een diepe tomatensaus
PINCHOS DE CORDERO - A Mediterraans gekruide lamshaasspiesje
COSTILLAS DE CORDERO - A Goudbruin gegrilde lamskoteletjes
KOFTA SPIESJE - A Een mix van lams- en rundvleesgehakt gemarineerd met authentieke Arabische kruiden
VUELTA DE CARNE - S Biefstukreepjes van de bakplaat
PINCHOS DE SOLOMILLO - S Ossenhaasspiesje van de bakplaat
CARNE DE CERDO - A Gebakken stukjes varkenshaas
COSTILLAS - A Zoete spareribs bereidt in een gekarameliseerde geheime saus
KIBBEH TRABLSIE - AGefrituurde couscous gevuld met een mix van zalig tartaarvlees, pijnboompitten en fijne uiensnippers
MUSLITOS DE POLLO PICANTE - S Licht pikante kipkluifjes uit de oven
SHISH TAWUK - AMalse stukjes kippendij met een romige aioli gewikkeld in een tortilla wrap
POLLO AL AJILLO - S Malse stukjes kippendij gebakken in olijfolie en knoflook
PINCHOS DE POLLO - S In een speciale kruidenmix gemarineerde kipfiletspiesje
TOSTADA DE SALMON AHMUNDO - SZacht gerookte zalm op een krokant toastje
GAMBA’S - SGefrituurde gamba’s met een krokant laagje
GAMBA’S AL AJILLO - S Garnalen gebakken in olijfolie en knoflook
MEJILLONES - S In de schelp gekookte mosselen met een koninklijke saus
CALAMARES - SGefrituurde inktvisringen met een bite
PESCADO ALA PORTUGUESA - S Pangafilet in een Portuguese saus
MUSLITOS DE CANGREJO - SGefrituurde krabsticks
SCALLOP - S Coquilles van de bakplaat
SARDINAS FRITAS - A Kleine gefrituurde sardientjes
ANCAS DE RANA - A Kikkerbillen gebakken in een knoflook-citroenolie
ATAJEF MASHRAM - AEen rol van garnalen, dille, paprika en Arabische yoghurttapende
CHAMPIGNONS AL AJILLO - S Verse champignons gebakken in een knoflookolie
PAPAS BRAVAS - S Gefrituurde verse aardappelen met een eigengemaakte bravas-saus
VEGGIE MIX - S Mix van verschillende gegrilde verse groenten

vegetarisch vegetarisch

GEFRITUURDE COURGETTE - S Gefrituurde courgette met honing
FALAFEL - A Gefrituurde balletjes van gestampte kikkererwten met authentieke kruiden op een pita broodje
TABOULI - A Libanese salade bestaande uit bulgur, tomaat, komkommer, verse munt, fijn gesneden peterselie en ui
YALINJI - A Met rijst gevulde druivenbladeren
MUHAMMARA - A Een Arabische spread op basis van paprikapuree met walnoten
REUZE GARNALEN - A Een reuze garnaal, in een speciale marinade van de grill, geblust met witte wijn
GEKONFIJTE EENDENBOUT - A In eendenvet gekonfijte eendenboutjes
BAKLAVA
Zoet bladerdeeg met een pistachevulling en een bolletje romig vanille ijs
5,50
MORABE ARRE
Stoofpeertjes maar dan van pompoen
5,50
COPA FRUTAS DEL BOSQUE
Beker met verschillende soorten ijs en vers fruit getopt met aardbeiensiroop en slagroom
5,50
TIRAMISU
In huis gemaakte tiramisu
5,50
VERS FRUIT
Kommetje met een variatie van vers gesneden seizoensfruit
5,50
CRÈMA CATALANA
Vanille ijs met een laagje karamel en gebrande bruine suiker
5,50
SOUFFLÈ AL CIOCCOLATO
Chocolade-lavataartje
5,50
COPA NATA CON NUENCES
Roomijs met karamelsaus, gekarameliseerde walnoten en amandelen
5,50
DAME BLANCHE BANAAN
Gerijpte banaan met daarop een bolletje romig vanille ijs getopt met een warme chocoladesaus
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Prestige - Tapas restaurant &Bar is 29.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.