Dungesneden runderlende, mesclun sla, fijngeraspte Parmezaan, pittenmelange en truffelmayonaise
Dungesneden, geschroeide #biefstuk met Aziatische dressing, krokante topping, sesam en wasabi-crème
Dungesneden runderlende, mesclun sla, fijngeraspte Parmezaan, pittenmelange en truffelmayonaise
Dungesneden, geschroeide #biefstuk met Aziatische dressing, krokante topping, sesam en wasabi-crème
Zachte burrata met kleurrijke tomaatjes, groene kruiden crumble, frisse basilicumolie en een hint balsamico Maak ‘m extra lekker met prosciutto di parma +€ 3,-
Malse gamba’s, kort gebakken in olijfolie met knoflook, rode peper, rozemarijn en dille. Geserveerd met krokant geroosterd briochebrood
Verse watermeloen met feta, verse munt, rucola, knapperige crumble en balsamicodressing
Krokante dumplings, afgewerkt met bosui en sesam, geserveerd met een smaakvolle soja- en sesamdressing
Coquille in de schelp, langzaam gegaard in citroenboter, afgewerkt met panko en verse dille
Ambachtelijk gesneden rundvlees met gepocheerd ei, kappertjes, cornichons en peterselie. Geserveerd met krokant geroosterd briochebrood
Huisgemaakte tomatensoep volgens Italiaans recept, gegarneerd met Parmezaanse kaas en pittenmelange
Mesclun salade, biefstukpuntjes, brie, gebakken spekjes, taugé, rode ui, rode peper, sud’n sol tomaat, radijs en sesamdressing
Babyspinazie, gekarameliseerde geitenkaas, granaatappel, walnoten, gegrilde groenten, granaatappelpitjes en balsamicodressing
Mesclan salade, krokante kip, avocado, mango, cherrytomaat, komkommer, rode ui, sesam, chilisaus en een crumble van nacho’s
Malse wagyu burger op een zachte pretzel bun, getopt met rucola, gekarameliseerde uien, cheddar, tomaat en truffelmayonaise
Kippendij, varkenshaas, steak met krieltjes, gegrilde groenten, gepofte cherrytomaten, pepersaus, champignonroomsaus en kruidenboter
Gemarineerde kippendij, nasi, zoetzure komkommer, kroepoek, krokante ui en satésaus
Gegrilde lendebiefstuk, geserveerd met gepofte aardappel, seizoensgroenten en chimichurri of pepersaus
Malse, gebraden poussin met een huisgemaakte jus. Geserveerd met geroosterde groenten van het seizoen
Spaghetti met knoflook, chilipeper en olijfolie, afgemaakt met gebakken gamba's, verse peterselie en een knapperige crumble.
Tarte tartin met een vulling van fijne appelblokjes, een vleugje kaneel, Vanille roomijs, siroop van rum-karamel en crumble
Romige mascarponecrème met pistache, lange vingers in koffielikeur en een crumble van pistache.
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!