Cityhotel Wood | Zeayou Zeeland

Meer informatie

Achter de Houttuinen 8
4331 NJ Middelburg


Menukaart van Cityhotel Wood | Zeayou Zeeland

Laatst bijgewerkt op 06.08.2025
Klassiek gesorteerd
CAVA MONT FERRANT BIO
7,90 puur
9,50 vlierbloesem
LAVENDEL SPRITZ
friszoete cocktail van lavendel, gin, citroen en cava
12,50
MOJITO
frisse en fruitige twist met hollandse aardbeien en vlierbloesem
12,50
PADRON & GROENE KRUIDEN (G/L/V)
gefrituurde padron pepertjes met zeeuwse zoute en dip van groene kruiden
8,50
MINI KROKETJES (L/V)
zes mini truffelkroketjes met dip van groene kruiden
10,50
DE PROSCIUTTO DI MONASTERO (L)
van het limburgse livar varken, 80 gram, luxe zuur en crackers
11,50
BRANDT & LEVIE (L)
droge (bio) worst met venkelzaad, luxe zuur en crackers 110 gram
12,50
GEGRATINEERDE ORTIZ SARDIENTJES
met gremolata gegratineerde sardientjes, crackers, citroen
11,50
NATUREL (G/L)
22,50 4 per stuk
22,50 dozijn
VLIERBLOESEMAZIJN (G/L)
groene appel, komkommer
25,50 4.5 per stuk
25,50 dozijn
CODIUM-OLIE (G)
karnemelk, groene appel, citroen
25,50 4.5 per stuk
25,50 dozijn
WITTE CHOCOLADE (G)
limoen, venkel
25,50 4.5 per stuk
25,50 dozijn
GEROOSTERDE BOONTJES (G/L/V)
prinsessen- en boterbonen met espuma van geroosterde paprika, amandel en kervel. Optioneel: dungesneden vitello (4.5).
13,00
TOMAAT & PATISSON (G/L/V)
met gerookte hangop, vinaigrette van gezouten citroen, laurierolie en tomatenwater. Optioneel: noordzee garnalen MSC (8).
13,00
ARTISJOKKENSOEP (G/L/V*)
soep van artisjok met citroenolie, tuille van parmezaan en doperwt. Optioneel: verse truffel (7).
9,50
GEGLACEERDE MISOPADDENSTOELTJES (G/L/V)
met crème van cannelliniboon, zeeuwse zeekraal en mosterdtapioca. Optioneel: gerookte eendenfilet (4.5).
13,00
RAVIOLI / SIGNATURE DISH
huisgemaakte ravioli met pompoen, luchtige saus van overjarige kaas van kaasboerderij schellach, geroosterde pompoenpitten en krokante salie. Optioneel: verse truffel (7), livar coppa (4.5).
15,50
AUBERGINE & KOOLRABI (G/L/V)
gerookte aubergine met koolrabi millefeuille, zwarte knoflook, oosterse bouillon en crispy quinoa. Optioneel: zeebaarsfilet ASC (6).
24,00
BLOEMKOOLTJE MET' (G/L/V)
gebakken bloemkool met pindasaus, luchtige groene curry, pinda's en groene kruiden. Optioneel: zeeuwse kipdij (6).
24,00
GEBRADEN VENKEL (G/L/V)
venkel met mexicaanse mole, tomatensalsa, rauwe venkel en raapsteel. Optioneel: iberico secreto (6.5).
24,00
RAVIOLI / SIGNATURE DISH
huisgemaakte ravioli met pompoen, luchtige saus van overjarige kaas van kaasboerderij schellach, geroosterde pompoenpitten en krokante salie. Optioneel: verse truffel (12.5), livar coppa (6.5).
27,50
VERSE FRITES (G/L/V)
van walcherse aardappelen van hoeve rapenburg met mayonaise en zeeuwsche zoute.
6,50
SIDE SALAD (G/L/V)
komkommer- muntsalade met geroosterde sesam en limoen.
6,50
REDEFINE PLANTAARDIGE STEAK (L/V)
redefine runderbavette is een mals stuk new-meat dat ontwikkeld is met de meest innovatieve technologie / bevat geen ggo's en dierlijke ingrediënten of bijproducten. Te bestellen als supplement bij een hoofdgerecht.
8,50
KAASPLANKJE
5 verschillende kaasjes met bijpassend garnituur van fromagerie erik murre. Optioneel: ruby port (8).
15,50
WORTEL & PASSIEVRUCHT (G/L/V)
sorbet van wortel met passievruchten gel, espresso karamel, bronzen venkel, crumble van hazelnoot en koffie. Optioneel: coteaux du layon, passavant; 12%, 100% chenin blanc, frisse, zachte, witte dessertwijn (7.5).
12,50
GRIESMEEL & AARDBEI (L/V)
griesmeel met witte chocolade, crumble, yoghurtijs, aardbei en verveine. Optioneel: mojito; frisse en fruitige twist met hollandse aardbeien en vlierbloesem (12.5).
12,50
MINI BITES (G/L/V)
6 verschillende mini bites zonder geraffineerde suikers. Optioneel: matcha latte; matcha, havermelk (5.5).
9,50
KOEKTROMMEL
2 bonbons van het chocolade ministerie en 4 verschillende huisgemaakte friandises. Optioneel: huisgemaakte amandellikeur (7), italian koffie; koffie, amandel likeur en slagroom 30% (10).
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Cityhotel Wood | Zeayou Zeeland is 06.08.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.