Gastrobar Onder de Pannen

Meer informatie

Heereweg 1-3
8891 HS Midsland


Menukaart van Gastrobar Onder de Pannen

Laatst bijgewerkt op 14.05.2025
Soep van de dag
7,00
Soep van gister
6,75
Broodplank voor twee
met drie wisselende dipjes
9,75
Steak tartaar
met pata negra en tapenade vinaigrette
13,75
Gebakken coquilles
met linguine al nero en een saus van Terschellinger eekhoorntjesbrood
14,75
Terrine van geitenkaas
met courgette, vijg en hazelnoot
13,75
Zalm & tonijn tataki
sesam | soya | wakame | ijs van mierikswortel
15,75
Bietencarpaccio
met shiitake en een citrusvinaigrette
13,75
Torta caprese
tomaat | buffelmozzarella | basilicum
12,75
Proeverij van voorgerechtjes p.p.
voor twee personen
15,50
vis –
Catch of the day *dagprijs
Indien voorradig
Zeewolffilet
bisque van strandkrab | kokkels van ’t wad
28,50
Zeebaarsfilet
op frisse risotto | beurre blanc | bieslook olie
27,50
Wadden plateau voor twee p.p.
met een wisselend aanbod in lokale vis en schelpdieren
31,50
Gegrilde entrecôte
van de kamado grill | met truffeljus
28,50
Terschellinger lamsschenkel
met pastinaakpuree en jus van bosui & knoflook
31,50
Côte de boeuf per 100 gram
Gegrild Hereford ribstuk voor twee, +/- 1000 gram geserveerd met groenten van het moment
7,50

vegetarisch vegetarisch

Rendang
pittig Indonesisch stoofgerecht van rundvlees | geserveerd met rijst
24,50
Gado gado (kan vegan)
verse groenten met pindasaus, ei en rijst, geserveerd in een taco schelp
23,50
Terschellinger kaasfondue
geserveerd met brood en diverse groenten
24,75
Linguine tartufo
met paddenstoelen & truffel
24,75
Caesar salade
met gerookte kip, spek, ei, Parmezaanse kaas en croutons
19,50
Salade geitenkaas
mix van slasoorten | rode biet | balsamico | walnoot
19,50
Kleintje dagsoep
3,00
Broodje met roomboter
4,00
Kinderpannenkoek
met poedersuiker & stroop, of met Nutella
6,50
Pasta Bolognese
met gehakt, tomatensaus & verse groenten
9,50
Pasta pesto
8,50
Kipnuggets, frikadel of bitterballen
met frietjes en appelmoes
8,50
Kinderijsje
met surprise
6,00
Ode aan de Cranberry
drie verschillende bereidingen van cranberry
9,50
Panna Cotta
Madagaskar vanille | duindoorn | witte chocolade crumble
10,50
Terrine van spekkoek & pondkoek
met mousse van Terschellinger pondkoek likeur & witte chocolade
10,50
Kaasplateau
wisselende kazen met zorg geselecteerd door kok René
11,50
Affogato al caffè
een bolletje vanille ijs, ‘verdronken’ in espresso
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Gastrobar Onder de Pannen is 14.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.