Restaurant LIV

Meer informatie

Burg, Burgemeester Backxlaan 2
7711 AG Nieuwleusen


Menukaart van Restaurant LIV

Laatst bijgewerkt op 09.05.2025
Klassiek gesorteerd
WHEN LIFE GETS FISHY, BE THE SALMON
Flamed salmon, geserveerd op een tostada met chutney van ui, avocado, rucola en mayonaise van mierikswortel
14,00
YOU REALLY HAD ME AT CARPACCIO
Rundercarpaccio met rucola, Sallandse kruidenkaas en mayonaise van bosui
15,00
YOU CAN'T TUNA FISH
Tartaar van verse tonijn met een chutney van mango en mayonaise van saffraan-citroen
17,00
TURN UP THE BEET
Een tompouce van rode biet met een crème van bieten en een gemarineerde kastanjechampignon
11,00
STA(TA)RE AT ME
Tartaar van rund met een mayonaise van truffel en een eierdooier
17,00
CHEESE THAT'S MORE WOW THAN MEH
Frisse salade met gebrande geitenbrie, rucola, geroosterde tuinbonen en mayonaise van truffel
12,00
PUT THE HEAT TO THE MEAT
Gebakken ossenhaas met een puree van bonen en een jus van Madeirawijn
18,00
PARSNIP-LY DELICIOUS
Gebakken pastinaak, geserveerd met een konings-zwam, een mousseline van aardappel en truffel en een pittige jus van mango
12,00
HAPPINESS IN A BUN
Gele steambuns met huisgemaakte pulled beef, sriracha mayonaise en relish van Amsterdamse uitjes Ook vegetarisch te bestellen met een burger van falafel, coleslaw en een mayonaise van knoflook
16,00

vegetarisch vegetarisch

MY FILLINGS FOR YOU
Gyosa (6 st.) met een vulling van eend, geserveerd met huisgemaakte atjar Ook vegetarisch te bestellen met een vulling van groenten
12,00

vegetarisch vegetarisch

THE BELLY RULES THE MIND
Langzaam gegaard buikspek, gekarameliseerd met bruine suiker, geserveerd met huisgemaakte atjar en een saus van sesam
13,00
DON'T LEAVE IT TO SALMON ELSE
Huisgerookte zalm met een puree van prei, bieslookolie en een saus van witte wijn
14,00
CATCH FISH, NOT FEELINGS
Tarbot, gebakken in roomboter met een crème van biet en een saus van Noilly Prat
18,00
PORK PERFECTION
Gebakken biologische varkensfilet, gepaneerd in panko, geserveerd met coleslaw en barbecuesaus
12,00
LET'S TACO 'BOUT THIS
Taco's met een vulling van streekgehakt, mais, rode ui, avocado, geroosterde paprika, Sallandse kruiden-kaas en crème fraîche
11,00
SHRIMPLY THE BEST
Gamba's gebakken in een beslag van tempura, geserveerd met rucola en een mayonaise van knoflook
14,00
KEEP IT CRISPY
Kip gebakken in tempura, geserveerd op sushirijst met avocado, geroosterde paprika en sriracha mayonaise
13,00
A RIB TOO FAR
Spareribs, gemarineerd volgens geheim recept met smaken van ketjap, gember, knoflook, Zwolse mosterd en rozemarijn, geserveerd met een puree van aardappel en knoflook
13,00
FRIET
Geserveerd met mayonaise
4,00
ZOETE-AARDAPPELFRIET
Geserveerd met mayoanise van truffel
5,00
UIENRINGEN
Gebakken in bierbeslag, geserveerd met chilisaus
6,00
WARME SEIZOENSGROENTEN
6,00
AMBACHTELIJK BROODPLANKJE
Geserveerd met kruidenboter en huisgemaakte tapenade
8,00
VEGAN RENDANGKROKETJES
Geserveerd met relish van Amsterdamse uitjes
12,00
SEIZOENSKROKETJES
Geserveerd met bijpassende dip
12,00
KOMKOMMERSALADE
Frisse salade van gemarineerde komkommer, feta, rode ui, olijven en geroosterde paprika
7,00
TATAKI VAN OSSENHAAS
Met een dressing van sesam
17,00
TATAKI VAN VERSE TONIJN
Met een dressing van sesam
17,00
HOT CUP OF JOEMATO
Tomatensoep van verse tomaten
8,00
A SOUPER BOLD CHOICE
Wisselende dagsoep
8,00
SUSHI ROLL PULLED BEEF
Met een vulling van pulled beef, geserveerd met wakame en een dressing van sesam
15,00
SUSHI ROLL CALIFORNIA
Met een vulling van surimi krab, komkommer en avocado. Geserveerd met wakame en mayonaise van wasabi
16,00
SUSHI ROLL VEGAN
Met een vulling van gegrilde paprika, kampyo, wakame en avocado. Geserveerd met wakame en een mayonaise van mieriksworstel
16,00
Menu (DRIE GANGEN)
Voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht
45,00
Menu (VIER GANGEN)
Voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | nagerecht
52,00
Menu (VIJF GANGEN)
Voorgerecht | twee tussengerechten | hoofdgerecht | nagerecht
57,00
IT AIN'T EASY BEING CHEESY
Mousse van cheesecake met bramen, geserveerd met mango-passievrucht yoghurtijs
10,00
BREAK THE TOP, TASTE THE MAGIC
Een crème brûlée van banaan met vers bananenbrood, geserveerd met stroopwafelijs
9,00
TOTALL MESS-TERPIECE
Eton Mess gemaakt van crème van banaan, verse aardbeien, meringue en een coulis van aardbeien
9,00
STIRRED, NOT SHAKEN
Schuim van koffielikeur en wodka met een siroop van koffie: gebaseerd op Espresso Martini
10,00
LIVING THE SWEETEST DREAM
Wekelijks wisselend verrassingsdessert
11,00
A SYMPHONY OF FLAVORS
Een dessertfestival met een wisselende combinatie van onze desserts, samengesteld door onze koks
11,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant LIV is 09.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.