flinterdun gesneden rundvlees, rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
aubergine en Parmezaanse kaas in lichtpittige tomatensaus uit de pizzaoven
burrata gevuld met groene pesto, geserveerd met kerstomaat en citroendressing
in de oven geroosterde olijven, artisjok en amandelen lastig kiezen? deze #antipasti gaan goed samen:
knapperig Italiaans platbrood met zeezout en rozemarijn, lekker bij alle #antipasti
drie huisgemaakte dips voor bij focaccia of #pizza: truffelroomsaus, pittige olijfolie en groene pesto
gele datterini tomatensaus - mozzarella - courgette - artisjok - burrata - peterselie / extra: ‘nduja zonder kaas, met gorgonzola vegana (op basis van noten)
tomaat - mozzarella - gorgonzola - ‘nduja (pittige worst uit Calabrië) - rode ui / extra: Toscaanse venkelsalami / zonder kaas en ‘nduja, met gorgonzola vegana (op basis van noten) en ‘nduja vegana
mozzarella - gekookte ham - truffelroomsaus - ei - peterselie / extra: rucola zonder ham, met champignons
kruidige tomatensaus met #tonijn van Fish Tales - kappertjes - Leccino olijven - buffelmozzarella - basilicum. extra: ansjovis van Fish Tales
tomaat - mozzarella - geitenkaas - spinazie - rode balsamico-ui - pijnboompitten / extra: gorgonzola
mozzarella - Fontina kaas - kastanjechampignons - pancetta - uienmarmelade - peterselie / extra: truffelroomsaus / zonder pancetta, met artisjok
tomaat - mozzarella - Parmezaanse kaas - kerstomaat - rucola - 14 maanden gerijpte prosciutto uit Abruzzo
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!