Marcus Banketbakkerij Chocolaterie

Meer informatie

Hatertseweg 93
6533 AC Nijmegen


Menukaart van Marcus Banketbakkerij Chocolaterie

Laatst bijgewerkt op 23.05.2025
Klassiek gesorteerd
Appel kaneel vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.
Appel caramel vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.
Appel citroen vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.
Caramel stroopwafel vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.

veganistisch veganistisch

Kwark frambozen vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.
Yoghurt honing walnoten vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.

vegetarisch vegetarisch

Hazelnoot chocolade vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.
Yoghurt vanille sinaasappel vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.

vegetarisch vegetarisch

Vruchten vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.

veganistisch veganistisch

Kwark vruchten vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.

veganistisch veganistisch

Yoghurt bosvruchten vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.

vegetarisch vegetarisch

Skivlaai
Een krokante Marcus korstbodem.
Kersen vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.
Chocolade perzik vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.
Chocolade frambozen vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.
Advocaat vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.

veganistisch veganistisch

Amaretto vlaai
Een krokante Marcus korstbodem.
Aardbeien vlaai ( van mei t/m september )
Een krokante Marcus korstbodem.
Slagroomtaart
Een lekker ouderwetse slagroomtaart.
Hazelnootschuimtaart
Onze hazelnootschuim taart bestaat uit verschillende lagen hazelnootschuim.
Christoffel taart
Onze christoffel taart bestaat uit verschillende lagen hazelnootschuim.
Vruchtentaart
Een lekkere gemengde vruchten taart.
Sloffentaart
Onze sloffentaart is een variant van de bekende sloffen ( zie foto hier onder).
Chipolata taart
De chipolata taart heeft als basis een aantal lagen kapsel-cake. Deze lagen zijn gevuld met een chipolata vulling die bestaat uit rozijnen, vruchten, bitterkoekjes, room, marasquin en slagroom. Over de taart zit een laag cremé met daarover heen amandel marsepein. De taart is afgwerkt met een chocolade versiering.
Slof
Onze slof bestaat uit een bodem van zanddeeg met meegebakken room. Daarover komt een laag zwitserse room. Als smaak kunt u kiezen uit alle smaken van onze krokant vlaaien*, wilt u weten welke dat zijn klik dan hier.

De bewerkingsstatus van de menukaart van Marcus Banketbakkerij Chocolaterie is 23.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.