Pasta e Fagioli

Meer informatie

Van Het Sant-straat 97
6523 BC Nijmegen


Menukaart van Pasta e Fagioli

Laatst bijgewerkt op 02.05.2025
Klassiek gesorteerd
Tortino di asparagi verdi su fonduta di parmigiano
Taartje van groene asperges op saus van parmezaan (veg.)
15,95
Vitello tonnato
Klassieker uit Piemonte, dungesneden kalfsvlees, kappertjes en super zachte tonijn saus
15,95
Involtino di coscia di coniglio, risotto allo zafferano e broccoletti
Opgerold konijn bout, risotto met saffraan, broccoletti, typische broccoli uit de Puglia streek
16,75
Filetto di branzino al forno, melanzana arrostita, pesto al basilico, salsa di provola
Zeebaarsfilet uit de oven, gebakken aubergine, basilicum pesto, saus van gerookte mozzarella
16,95
Ravioli alla carbonara con guanciale e pecorino
Huisgemaakte pasta gevuld met varkenswang en pecorino Romano kaas, afgemaakt met lichte romige saus van ei, pecorino en krokant gebakken varkenswang Als voor/tussengerecht
15,95
24,95 hoofdgerecht
Lunette al tartufo
Huisgemaakte pasta met vulling van zwarte truffel en ricotta, afgemaakt met romige truffelsaus en parmezaanse kaas (veg.) Als voor/tussengerecht
15,95
25,95 hoofdgerecht
Rettangoli neri ai crostacei con pomodorini del piennolo confit e calamari
Huisgemaakte pasta aangekleurd met inkt, gevuld met garnalen en ricotta, gebakken inktvis en gekonfijte tomaatjes del piennolo Als voor/tussengerecht
16,50
26,95 hoofdgerecht
Vlees / Vis
Filetto di agnello con lasagnetta di patate al pecorino, carciofi saltati e il suo fondo profumato alla menta
Lamsfilet met “taartje” van schijfjes aardappel met pecorino, gebakken artisjok op lamsfond geparfumeerd met munt
34,50
Filetto di manzo irlandese al cesanese, crema di carote all’anice stellato, puré di patate al tartufo bianchetto Molisano
Ossenhaas tournedos van Iers Angus rund, lichte crème van wortel met steranijs, puree van aardappel geparfumeerd met bianchetto, witte truffel uit Molise
36,95
Quaglia ripiena con macinato di vitello, salsa ai porcini, polenta croccante, scarola saltata
Kwartel uit de oven gevuld met fijngemalen kalfsvlees op saus van funghi porcini, krokant gebakken polenta, roergebakken andijvie
30,95
Rombo chiodato, salsa di agrumi, asparagi bianchi
Gebakken tarbotfilet, saus van citrus, witte asperges
34,50
Nagerechten
Cioccolatini Venchi
Chocolade van Venchi (prijs per stuk). Loyaliteit aan de kunst van het Italiaanse ambachtelijke chocolade, Venchi’s producten zijn gebaseerd op ‘traditionel Italian’ recepten, 140 jaar geleden bedacht. Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot één van ’s werelds meest bekende en delicate chocolademakers en er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten
Antica Torroneria Piemontese
Chocoladetruffels uit Piemonte in verschillende smaken
1,65
Delizia al limone
Taartje bedekt en gevuld met citroen crème en limoncello, een specialiteit van Amalfi
10,95
Mousse di cantuccini con gelato al Vin Santo
Cantuccini mousse, ijs van Vin Santo
10,75
10,75
Formaggio misto
Assorti van bijzondere speciale italiaanse kazen. Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn? Zie onze grappa- en dessertwijnkaart!
14,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Pasta e Fagioli is 02.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.