Restaurant Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Meer informatie

Hertog Eduardplein 4
6663 AN Nijmegen


Menukaart van Restaurant Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Laatst bijgewerkt op 06.06.2025
Klassiek gesorteerd
CRISPY PORTOBELLO
groene asperges | gele tomaat | walnoten | gekarameliseerde ui | dille-agave dressing
13,50
PARATHA (Indiaas flatbread)
geitenkaas | granaatappelpitjes | dadelchutney | pijnboompitten | rucola
13,50
ZALM TATAKI
Japanse salade | furikake | miso-mosterd dressing
15,50
GAMBA COCKTAIL
komkommer | avocado | crispy rode ui | grapefruit | ponzu-cocktailsaus
15,50
RUNDERTARTAAR
geroosterd briochebrood | krokant kappertje | bearnaisesaus
16,50
CLASSIC CARPACCIO
rucola | Parmezaanse kaas | zongedroogde tomaat | pijnboompitten | basilicummayonaise
15,50
ITALIAANSE TOMATENSOEP
basilicum | cr
r


ème fraîche
8,00
BOUILLABAISSE
diverse schaal- en schelpdieren | rouille
14,00
SALADE CRISPY PORTOBELLO
groene asperges | gele tomaat | walnoten | gekarameliseerde ui | dille-agave dressing
17,50
CAESAR
Romeinse sla | tomaat | komkommer | krokante kip | ansjovis | gekookt ei | croutons
17,50
JAPANS
zalm tataki | furikake | miso-mosterddressing
18,50
RUNDERCARPACCIO
pijnboompitten | zongedroogde tomaat | Parmezaan | basilicummayonaise
18,50
Koreaanse paddenstoelen
Dit is de basis van uw poké bowl: Koreaanse paddenstoelen rijst | avocado | ijsbergsla | wakame | gari | sojaboontjes | tomaat | komkommer | mais | gefrituurde ui | sesam | sojasaus
16,50
Zalm
Dit is de basis van uw poké bowl: Zalm rijst | avocado | ijsbergsla | wakame | gari | sojaboontjes | tomaat | komkommer | mais | gefrituurde ui | sesam | sojasaus
18,50
Krokante kip
Dit is de basis van uw poké bowl: Krokante kip rijst | avocado | ijsbergsla | wakame | gari | sojaboontjes | tomaat | komkommer | mais | gefrituurde ui | sesam | sojasaus
17,50
MELANZANE ALLA PARMIGIANA
aubergine | mozzarella | basilicum | frisse salade van appel en witlof
22,50

vegetarisch vegetarisch

KOREAANSE BIBIMBAP
rijst | tomaatjes | spinazie | mais | avocado | paddenstoelen | kimchi | spiegelei
23,50

vegetarisch vegetarisch

PAPPARDELLE
paprika | cottage cheese | aceto | basilicum | eitje | amandelen
21,50

vegetarisch vegetarisch

ZALMFILET
geroosterde groenten | basilicum-Hollandaisesaus
27,50
HELE ZEETONG (+/- 350 gram)
gebakken in roomboter | peterselie | citroen | remouladesaus
35,50
VIS VAN HET SEIZOEN
duurzaam | verantwoord | met bijpassende garnituren
27,50
PREMIUM SCHNITZEL
aardappelgratin | champignon- of pepersaus
22,50
SPARERIBS
BBQ lak | aardappelgratin
23,50
VARKENSHAAS
zoete aardappel | komkommersalade | sesam | teriyaki-balsamicosaus
24,50
GEGRILDE KIPSPIES
rijst | geroosterde groenten | cashewnoten | kokos-limoensaus
23,50
EENDENBORST
geroosterde groenten | pistache | sinaasappel-soja glace
26,50
LAMSFILET
aubergine miso | antiboise | sesamjus
28,50
GEGRILDE ENTRECÔTE
groene asperges | aceto balsamico | chimichurri
27,50
HAASBIEFSTUKJE (150 gram)
seizoensgroenten | eigen jus
26,50
KOFFIE OF THEE NAAR KEUZE
met diverse zoete lekkernijen
8,50
Upgrade koffie
upgrade uw koffie naar Irish, Spanish, Italian of French Coffee
2,50
DAME BLANCHE
vanille roomijs | slagroom | warme chocoladesaus
9,50
Advocaatje
lekker voor bij de Dame Blanche: Advocaatje
2,50
BROWNIE
pure chocolade | nougatine mousse | espresso karamel
10,50
AARDBEIEN ROMANOFF
wodka | aardbeien | ahornsiroop | hazelnoten
10,50
TIRAMISU
(alcoholvrij) - Amarena kersen | amandelen | pure chocolade
10,50
KAASPROEVERIJ
Pierre Robert | Shropshire Blue | Sainte Maure
13,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent is 06.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.