Hooked Seafood

Meer informatie

Grotestraat 232
7443 BT Nijverdal


Menukaart van Hooked Seafood

Laatst bijgewerkt op 14.05.2025
Klassiek gesorteerd
Seafood Chowder
Rijk gevulde gebonden soep met spek, groenten, aardappels, diverse soorten vis en garnaaltjes. Op smaak gebracht met rozemarijn en cayennepeper.
10,50

vegetarisch vegetarisch

Kibbeling
Gemaakt van kabeljauw, gefrituurd in ons eigen geheime beslag. Geserveerd met tartaar saus en limoen.
10,50
Garnalen Kroketjes
Rijk gevuld met garnalen, geserveerd met een sweet chili mayonaise en limoen.
11,00
Gerookte Paling
Geserveerd op getoast briochebrood, met een frisse limoen bieslookcrème en een zomerse rauwkostsalade van venkel, komkommer, radijs en appel in honing-mosterdvinaigrette.
16,00
Vitello Tonnato
Flinterdun gesneden rosé kalfsvlees, geserveerd met een luchtige tonijncrème, kappertjes en fris gemarineerde komkommer. Afgewerkt met waterkers, geroosterde pijnboompitten en een vleugje limoen.
15,00
Carpaccio van Zalm
Flinterdun gesneden Noorse zalm, geserveerd met truffelmayonaise, kappertjes, geroosterde pijnboompitten, waterkers en fris ingelegde rode ui.
14,50
Sashimi
Dun gesneden sashimi van zalm of tonijn, geserveerd met een lichte yuzu-soja dressing, frisse zeewiersalade en aromatische shiso-blaadjes, afgewerkt met een krokante rijstwafelcrumble
14,50
Carpaccio van Ossenhaas
Flinterdun gesneden ossenhaas, geserveerd met truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten, fris ingelegde rode ui, zongedroogde tomaat en parmezaanse kaas
14,50
Oesters
Per stuk te bestellen, geserveerd met limoen en een komkommer mignonette.
3,75
Stokbrood
Ideaal om te delen! Met onze eigen kruidenboter en groene olijventapenade met basilicum en limoen
8,50
Zalm
Op de huid gebakken zalmfilet, geserveerd met rozemarijn-aardappeltjes, een frisse salade van doperwten, munt en radijs, afgemaakt met chimichurri.
26,50
Tonijn
Kort gegrilde tonijnsteak met een kruidige lak van soja, honing en gember, geserveerd met romige wasabi-aardappelpuree, een Japanse komkommersalade en sweet chilisaus.
28,50
Pieterman
In roomboter gebakken filet van pieterman, geserveerd met een crème van zoete aardappel, mango-limoenchutney en in knoflook gebakken haricots verts.
24,00
Fish & Chips
Gemaakt van kabeljauw, gefrituurd in ons eigen geheime beslag. Geserveerd met friet, tartaar saus en limoen.
21,50
Gamba’s
Gemarineerd in knoflook en chilivlokken, geserveerd met kokosrijst, mango-avocado salsa en een licht gebonden sesam-soja saus.
27,00
Sliptong
Twee of drie in roomboter gebakken sliptongen, geserveerd met gebakken seizoensgroenten, botersaus en limoen.
25,50 2 st
33,50 3 st
Zeetong (± 500g)
Hele zeetong van ca. 500 gram, gebakken in roomboter. Geserveerd met gebakken seizoensgroenten, botersaus en limoen.
42,50
Proeverij Hooked
Voor als u niet kunt kiezen! Combinatie van tonijn, zalm, pieterman en gamba’s, geserveerd met crème van zoete aardappel, mango-limoenchutney en in knoflook gebakken haricots verts
39,50
Ribeye
In roomboter gebakken ribeye, geserveerd met rozemarijn-aardappeltjes, een frisse salade van doperwten, munt en radijs, afgemaakt met chimichurri.
28,50
Surf & Turf
Combinatie van ribeye en gemarineerde gamba’s, geserveerd met romige wasabi-aardappelpuree, een Japanse komkommersalade en sweet chilisaus.
35,00
Asian-style spareribs
Langzaam gegaarde en gegrilde spareribs met een kruidige lak van soja, honing en gember. Geserveerd met zoete aardappelfriet en sweet chili mayonaise.
23,00
Bijgerechten
Frisse rauwkostsalade van venkel, komkommer, radijs en appel, aangemaakt met een honingmosterdvinaigrette
4,50
Zoete aardappel friet
met sweet chili mayonaise
7,50
Kokosrijst
met mango-avocado salsa
8,00
Gebakken haricots verts
met knoflook en limoen
6,00
Extra schaaltje friet
4,50
Panna cotta van mango
Geserveerd met gekarameliseerde witte chocolade, limoen meringue, mango-ananas chutney en gel van mango.
11,50
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus, luchtige slagroom, afgemaakt met een kletskop van sinaasappel.
9,50
Tropical Sorbet
Sorbetijs van mango, citroen en framboos, geserveerd met limoen meringue, mango gel en vers zomerfruit.
10,50
Pistachecake
Geserveerd met frambozenjam, frambozencoulis, chocoladeroom en frambozensorbet.
11,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hooked Seafood is 14.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.