Restaurant De Kleine Haag

Meer informatie

Noordeinde 41b
1485 ET Noordeinde


Menukaart van Restaurant De Kleine Haag

Laatst bijgewerkt op 27.03.2025
Klassiek gesorteerd
Pommedori, Zaanse mosterdsoep en soep van de dag
8,00
Broodplanje met kruidenboter en tapanade
5,20
Gamba Saganaki met o.a. peper, knoflook & paprika
13,90
Turkse gehaktballetjes (rund) met knoflooksaus
9,50
Carpaccio van ossenhaas met huisgemaakte pesto mayonaise, oude kaas en pijnboompitten
13,90
Visproeverij met o.a gerookte palingfilet, bonbon van koudgerookte zalm met Hollandse garnalen en Makreel tartaar
16,90
Coquilles en gamba's met kreeftensaus
15,90
Spanakopita (feta en Spinazie in filodeeg)
10,90

vegetarisch vegetarisch

Knoflook champignons met kaas uit de oven
10,90

vegetarisch vegetarisch

Haasbiefstuk met jus, pepersaus, champignons en/of uienringen of naturel
32,90
Lamsracks met port saus (top)
31,90
Hamburger "De Kleine Haag" 180 gr. rundvlees met o.a. kaas, paprika, ui en saus
19,90
Iberico wangetjes in een jus van Gerardus Kloosterbier
24,90
Iberico Rib Fingers met champignons en uien
24,90
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Bulgur pilaf (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.)
26,90
Kip sate met kroepoek en rijst ( ± 200 gram)
19,90
Spareribs met knoflooksaus (500 gram)
23,90
Pepersaus, portsaus
3,50
Koude sauzen
2,50
Bijna altijd aanwezig Vangst van de dag Dagprijs
Zeebaars filet met een wittewijnsaus
24,90
Warm gerookte Faeroer Zalm op Kreeftenpasta (lauw warm geserveerd)
Deze zalm is vrij van antibiotica en hormonen en worden gekwwekt met 5x zoveel ruimte als de Noorse zalm, dit proef je en kun je zien aan de structuur.
25,90
Beekridderfilet met coquilles op kreeftenpasta
27,90
Beekridderfilet met gamba's op groente met wittewijnsaus
28,90
Sliptong (3 stuks) in het seisoen van begin juli tot maart
27,90
Mosselpan in het seizoen tot begin oktober
24,90
Wilde stoofaal zoals vroeger indien voorradig (seizoen product) geserveerd met aardappelpuree.
Stoof aal van de gebr. Dil uit Akersloot meestal leverbaar van april tot begin september als de visstand en het weer dit toelaat.
27,90
Portie ambachtelijk brood met kruidencrème, tapenade en aioli
5,20
Zaanse mosterdsoep
8,00
Spaanse champignons met knoflook, kaas en peper uit de oven
10,50
10,50
Big Vegan (Burger) 250 gr. met vegan cheddar op een Red Bun
19,90

vegetarisch vegetarisch

Empanada roti masala op Surinaamse bami
19,90

vegetarisch vegetarisch

Spanakopita met tzatziki, Ahorn siroop en pilaff
19,90

vegetarisch vegetarisch

Boerenvanille roomijs met slagroom
7,90
Stroopwafel ijs met karamelsaus en slagroom
7,90
Caramel zeezout ijs met slagroom
7,90
Limoenijs met pistache topping
Huisgemaakte crème Brûlée met boerenroomijs
8,90
Tiramisu met roomijs
8,90
Cranachan
8,90
Dame blanche met slagroom
8,90
Leens toetje roomijs met boerenjongens, slagroom en advocaat
9,90
1 bol boerenroomijs met slagroom
4,90
Affagato boernroomijs met espresso en slagroom
6,90

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Kleine Haag is 27.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.