De Gieser Wildeman

Meer informatie

Botersloot 1
4225 PR Noordeloos


Menukaart van De Gieser Wildeman

Laatst bijgewerkt op 20.05.2025
Klassiek gesorteerd
Menu ‘Marche’
Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer. Aangeboden volgens het volgende principe:
3-gangen
85,00
4-gangen
100,00
5-gangen
125,00
6-gangen
150,00
Tomatenvariaties
van de Franse markt met avocado, mozzarella en tomatenijs
37,50
Noorse koningskrab
met venkelmousse, kerrie en kaviaar
45,00
Ganzenlever
met beaujolais pruimen en gekonfijte sinaasappel
40,00
Zalmtartaar
met witte asperges, kaviaar en dille
40,00
Franse coquilles
als ravioli met kaviaar en bieslook
40,00
Kalfszwezerik
gebarbecued en gelakt met wortelvariaties en groentecouscous
45,00
Kabeljauw
licht gepekeld met kokkels, piperade en dragon
45,00
60,00
Tarbot
met vichyssoise, truffel, cantharellen en prei
52,50
75,00
Hollandse mul
met Provençaals garnituur, tapenade en aïoli
45,00
60,00
Kalfshaas
met morilles, tuinbonen, orzo en vin jaune
55,00
Black Angus
met rode biet, Parmezaan ravioli, knolselderij en truffel
55,00
Lozere lam
rose gebakken, krokante schouder, tijm en aubergine
65,00
Franse boerderijkip
met bloemkool, pistache, amandel en Albuferasaus
50,00
Kaas
Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
25,00
Peer
met passievrucht, chocoladecake en zwarte olijf
22,50
Aardbei
met rabarber, citroen en pistache
22,50
Karamel
met koffie, drop en hazelnoot
22,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Gieser Wildeman is 20.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.