Bistro Iets Anders

Meer informatie

Pickeplein 4
2202 CK Noordwijk


Menukaart van Bistro Iets Anders

Laatst bijgewerkt op 29.04.2025
Klassiek gesorteerd
PROVENCAALSE VISSOEP
rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
12,50
UIENSOEP
soep van sjalotten, rode wijn en Provençaalse kruiden met een kaascrouton
9,00
KROKANTE TOFFEE
gevuld met een crème van blauwader kaas, honing en walnoten, warm uit de oven met salade mesclun en chutney van mango
12,50
WIJNGAARDSLAKKEN
Zes stuks met kruidenboter uit de oven
12,00
GAMBA
huisgemaakte kroket van gamba’s op chiffonade van ijsbergsla en wakamé met kreeftenmayonaise
14,50
GEROOKTE ZALM
ambachtelijk gerookt met een blini, zuurkoolsalade, espuma van aquavit en saffraan, tobiko kaviaar en gruis van jeneverbes
15,00
CARPACCIO
met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en een salsa van olijfolie, gebrande nootjes en groene kruiden
16,50
DUO
van langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek en coquille saint Jacques met roodlof salade, avocado, baconjam en een krokantje van sesam
21,50
LUXE VISPANNETJE
rijkelijk gevuld pannetje met soubisesaus, legumes de poisson en aardappelmousseline
27,50
GEBAKKEN KABELJAUWFILET
met een coquille saint Jacques, rivierkreeft staartjes, witte wijn risotto en kreeftensaus
30,00
VEGA WELLINGTON
bladerdeeg gevuld met twee kleuren zoete aardappel, geitenkaas, geroosterde nootjes, tomaat en salie op een carpaccio van rode biet, gebakken bospaddenstoelen en een jus van geroosterde gele paprika en mais
25,00
COQ AU VIN
kipkarbonade gegaard in rode wijn met champignons, gerookte spek, knoflook en zilverui
27,50
BIEFSTUK
van Black Angus met spitskool, bospaddenstoelen, geroosterde krieltjes en klassieke Parijse kruidenboter
26,50
LIVAR
procureur gemarineerd in tijm, rozemarijn en knoflook en langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek met aardappelgratin en een rode wijn saus
28,50
BOEUF BOURGUIGNON
klassiek stoofpotje van rundvlees gegaard in bourgogne en cognac verrijkt met spekjes, zilverui en champignons
29,50
ROSSINI “IETS ANDERS”
filet mignon van ossenhaas met zacht gegaarde, gebakken rundersukade en gebakken eendenlever met madeira-truffelsaus en truffel aardappel
39,50
ook zonder eendenlever te bestellen
34,50
Brood met smeersels
7,00
Gemengde salade
5,50
Frites met mayonaise
5,50
DAME BLANCHE
Drie bollen vanille-ijs met slagroom en warme chocolade
9,50
FLENSJES
Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
9,75
CREME BRULEE
crème van vanille met een krokant rietsuikerlaagje en vanille-ijs
11,50
CHEF‘S TAARTJE
taartje van witte chocolade en steranijs met spekkoek, vanille-ijs en een crunch van karamel-zeezout
12,50
KLEIN IJSJE
Vanille ijs met slagroom
5,50
KAASSELECTIE
Selectie van drie kazen
14,50
Ook lekker met een portproeverij :
9,00
ADVOCAAT SLAGROOM
Een klassieker
5,50
AFFOGATO
espresso met vanille-ijs
5,50
COFFEE COCKTAIL
Espresso met wodka, kahlua en room
10,00
“IETS ANDERS” KOFFIE
Koffie met daarnaast een huisgemaakte likeur en een bonbon
9,50
SPECIAL COFFEE
Koffie met daarin likeur en half geslagen room Keuze uit: Irish whiskey, Grand Marnier, Amaretto, Tia Maria, DOM Benedictine of kaneel-likeur
8,75
BONBONS
4 stuks van het ‘KOPJE VAN LEIDEN’
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro Iets Anders is 29.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.