Eetcafé De Tijd

Meer informatie

Driehoek 52
7571 ET Oldenzaal


Menukaart van Eetcafé De Tijd

Laatst bijgewerkt op 23.06.2025
Klassiek gesorteerd
Boerenschnitzel (300gr.)
Met spek, ui en champignons
19,90
Saté de Tijd
Varkenshaas met satésaus, naar een recept dat al 25 jaar niet is veranderd!
19,80
Stadsburger
Angus burger (200 gram) met sla, ui, tomaat, kaas, augurk en grilled bacon
16,80
Verse warme groenten
Verse warme groenten
4,00

vegetarisch vegetarisch

Coupe Heisse Liebe
Boerenroomijs, slagroom en warme kersen (winter) of verse aardbeien (zomer)
8,50
Dessertijs
Elke dag een verrassing van onze chefs!
9,00
Rundersteak (250 gr.)
Malse steak met specerijenjus en kruidenboter
23,50
Toktok
Malse kipfilet met spek, ui, champignons en huisgemaakte pepersaus
18,50
Visvangst
Elke week een andere vangst
Varkenshaas oet Lemsel
Malse varkenshaas met huisgemaakte champignonroomsaus
21,00
Spareribs (600 gr.)
Huisgemarineerd & huisgegaard
23,50
Daghap (OP=OP)
Vraag de bediening
14,50
Weekspecial
Vraag de bediening
Ham & kaas
5,50
Kaas, tomaat & pesto
5,70

vegetarisch vegetarisch

Boerentosti (3 laags maaltijdtosti)
Met paprika, mozzarella, salami, tomaat, ui en pesto
9,70
Tosti speciaal (3 laags maaltijdtosti)
Met brie, gegrilde bacon, tomaat, ui en pesto
9,70
Huisgemaakte tomatensoep
7,70
Oldenzaalse uiensoep
8,70
Soep van de maand
Ham & kaas
Drie eieren, drie sneetjes brood en salade
9,70
Rosbief
Drie eieren, drie sneetjes brood en salade
10,00
Speciaal
Drie eieren, drie sneetjes brood, crispy bacon en overbakken met kaas
10,80
Uitsmijter De Tijd
Drie eieren, drie sneetjes brood, kaas, salade en verschillende soorten vleeswaren
11,00
Omelet De Tijd
Gevuld met champignons, tomaat, Twentse achterham en gegratineerd met kaas (Ook vegetarisch mogelijk)
11,00

vegetarisch vegetarisch

Carpaccio
Dun gesneden entrecote met truffelmayonaise, sla, zongedroogde tomaat, pittenmix & Parmezaanse kaas
11,70
Engelbert
½ baguette tonijnsalade en een ½ baguette filet american hebben een rendez-vouz in de Tijd
9,70
Nagelstraat
Eigengemaakte tonijnsalade, mosterdmayonaise en rode uienringen
9,40
Kerkstraat
Dungesneden rosbief en filet Americain, hebben een ontmoeting in de Tijd
9,50
Zeestraat
Met gerookte zalm, forel en tonijnsalade
11,50
Rib Eye
Mals gesneden ribeye met romige truffelcrème, knapperige fritessticks, frisse rucola en een topping van zwarte knoflook, shiitake en grana padano
11,70
Filet Americain
Huisgemaakte filet Americain met uitjes en Tijdsaus
8,90
Gezond
Met ham, kaas, sla, tomaat, ei, komkommer en Tijdsaus
9,30
Vitello Tonnato
Dun gesneden kalfslende, tonijnmayonaise, kappertjes en een bolletje tonijnsalade
11,70
Witte baguette, zachte bol
Twents desem landbrood
0,40
Focaccia, glutenvrije baguette en meergranenbol
0,30
Roma
Gebakken kipreepjes, paprika, gegrilde bacon, champignons en honing-mosterdmayonaise
10,80
Clintel
Varkenshaas met ui en champignons onder een jasje van satésaus
10,80
Willem
Onze eigen befaamde gehaktbal, 220 gram
8,40
Kroket
Een heerlijke Van Dobben croquet op een baguette
5,40
Kroket
Twee Van Dobben croquetten op sneetjes brood
9,50
Middaguurtje
Kopje tomatensoep, twee snee landbrood belegd met ham, kaas, spiegelei en een Van Dobben croquet
14,70
12-uurtje
Kop tomatensoep en een broodje gezond met Tijdsaus
11,00
Sandwich Zalm
Gerookte zalm met dillesaus, sla, tomaat, komkommer en ui, ingerold in tramezzinibrood
11,70
Boerenburger
Briochebol met een 200 gram Angus burger, kaas, sla, tomaat, augurk, ui en double bacon (Met portie friet + 4,-)
12,80
NACHO'S UIT DE OVEN
Tortillachips gegratineerd met paprika, tomaat, ui, chilisaus, creme fraiche, guacamole en onze twee kazenmix.
9,90
NACHO'S UIT DE OVEN
Tortillachips gegratineerd met paprika, tomaat, ui, chilisaus, creme fraiche, guacamole en onze twee kazenmix. (met kip)
12,90
Kindermenu
met frikandelletjes, appelmoes, mayonaise en een verrassing!
8,75
Visvangst
Gemengde sla met zalm, tonijn, forel en garnalen
16,50
Pollo
Gemengde sla met in teriyaki gebakken kipreepjes, spekjes en champignons
15,80
Vega
Frisse salade met mini-quiche, mozzarella, tomaatjes en pittenmix
15,80
Geitenkaas
Romige gerijpte geitenkaas op frisse rucola, gekarameliseerde rode biet, knapperige noten en een compote van peer, honing en rozemarijn
11,50

vegetarisch vegetarisch

Kreta
Licht gesmolten brie met frisse rucola, knapperige noten en honing
9,80

vegetarisch vegetarisch

Bruschetta Classica
Met mozzarella, pesto, gehakte tomaatjes en verse basilicum
8,90

vegetarisch vegetarisch

Wrap Tonijn
Mosterdmayonaise, uienringen
9,90
Wrap Kip
Honingmosterd saus
9,90
Truffelfrietjes
Met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Eetcafé De Tijd is 23.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.