Restaurant 't Veerhuys

Meer informatie

Veerweg 24
8121 AA Olst


Menukaart van Restaurant 't Veerhuys

Laatst bijgewerkt op 30.04.2025
Klassiek gesorteerd
Soep van de dag
Soepen gemaakt volgens ons eigen Veerhuys recept.
9,50
Oesterszwam (veganistisch)
Carpaccio” van oesterzwam met een gember-soja vinaigrette.
12,50

veganistisch veganistisch

Champignons Dordogne
Champignons in bierbeslag met een vleugje cajun. Geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus.
15,75 Portie voor de kleine eter
9,00
Coquilles
Kort gebakken coquilles uit de Sint Jacobsschelp. Hierbij een pastinaakpuree, safraankroepoek en gedresseerd met prei-olie.
18,50
Zalm
Mootje huisgerookte zalm met een salade van roseval aardappeltjes aangemaakt met een lichte citroenmayonaise.
15,75
Buikspek
Krokant gebakken varkensbuikspek afgelakt met umami en ketjap. Daarbij kimchi en bosui.
14,75
Carpaccio
Flinterdun gesneden van Vechtdalrund. Met een truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en rucola.
15,75 Portie voor de kleine eter
9,00
Ravioli (vegetarisch)
Ravioli gevuld met pompoen, mozzarella en Parmezaanse kaas. Geserveerd met een saus van kruidnagelkaas. Daarbij pitten en rucola.
24,50

vegetarisch vegetarisch

Bospaddenstoelenstoofpotje
Stoofpotje van diverse bospaddenstoelen in een romige truffelsaus. Afgedekt met bladerdeeg.
24,50
Vangst van de dag
Een dagelijks wisselende vis.
Kabeljauw
Gebakken kabeljauwfilet. Geserveerd met een mosterd-speksaus.
28,50
Crepinette
Maishoen gevuld met paddenstoelen en diverse kruiden. Met een heerlijk geurende truffelsaus.
27,50
Kalfssucade
Heerlijke zachtgegaarde kalfssucade. Hierbij een kalfsjus met meloesuitjes.
29,50
Tournedos
Een befaamd Veerhuysgerecht! Een heerlijk stuk ossenhaas van onze “zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene. Gebakken in roomboter Geserveerd met bruine pepersaus.
39,50 Voor de kleine eter
25,50
+Extra bij te bestellen als bijgerecht:
Warme appelcompôte
4,75
Stoofpeertjes (4 stuks)
5,75
Crumble
Gestoofde appeltjes met kaneel en harde wenerdeeg uit de oven. Hierbij een bol vanille ijs.
12,50
Chocolade-pinda
Een taartje van chocolade, crunchy pindakaas en met honing gekarameliseerde pinda’s. Hierbij een bol bananen roomijs.
11,50
Cookie dough
Boterkoekiedough met een bol bosvruchtensorbetijs
9,25
Crème brûlée
Klassieke vanille crème brûlée.
9,25
Bastognemousse
Mousse van de welbekende bastognekoek. Met karamelblokjes.
9,25
Broodplankje
Met huisgemaakte tapenades.
5,95
Bitterballen
8 stuks met mosterd
8,75
Loempia’s
8 vegetarische mini loempia’s met chilisaus.
8,75

vegetarisch vegetarisch

Bittergarnituur
12 stuks gemengd warm bittergarnituur met sauzen.
11,75
Puntzak friet
Friet in schil met mayonaise.
5,95

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant 't Veerhuys is 30.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.