De Dining

Meer informatie

Havenweg 70
8899 BC Oost-Vlieland


Menukaart van De Dining

Laatst bijgewerkt op 11.08.2025
Klassiek gesorteerd
PLUKBROOD VAN BROODHEERENV
Met verschillende smeersels en dips
8,50
GEAY OESTERS
Half dozijn oesters op chrushed ice, geserveerd met limoen en frambozenvinaigrette met sjalot
29,50
GRAVLAX
Gemarineerde zalm met frisée sla, komkommer, tomaat en dille-mosterdsaus
14,50
VITELLO TONNATO
Met kappertjes, cherrytomaat, tonijnmayonaise en rucola
14,50
SUSHI COMBO
(kan ook alleen als sashimi, ook glutenvrij mogelijk) Sushi en sashimi van zalm en tonijn, geserveerd met gari shoga, wakame, wasabi en sojasaus
17,50
COQUILLES
Met groene asperges, citroen, olijfolie en salie
15,00
PAPADUM MET AVOCADO
Met tomaat, komkommer, rode ui en olijfolie
11,00
VLIELANDSE MOSTERDSOEP
(ook vegan mogelijk) Met cranberry, Friese droge worst en bosui
8,00
NOORDZEE VISSOEP
Van vis, schaal- en schelpdieren
9,00
GEROOKTE KIP
Salade mesclun, cherrytomaat, komkommer, mais, walnoten, rode paprika en kerriemayonaise
16,00
AVOCADO & FALAFEL
Salade mesclun, cherrytomaat, komkommer en yoghurtdressing
18,00
GRAVLAX
Salade mesclun, wakame, rode ui, kappertjes, cherrytomaat en dille-mosterdsaus
19,50
TRAYBAKE VIS
Complete maaltijd in een ovenschaal met groente, aardappel, alle 3 soorten vis van de kaart en bijpassende sauzen
25,00
GEBAKKEN KABELJAUW
Met Hollandaise
29,50
GEWOKTE GAMBA'S
Op een papadum geserveerd, met gele rijst, paprika, shiitake, bosui en sweet-chilisaus
26,50
GEBAKKEN ZEEBAARSFILET
Met wittewijnsaus
28,50
TRAYBAKE VLEES
Complete maaltijd in een ovenschaal met groente, aardappel, alle 3 soorten vlees van de kaart en bijpassende sauzen
25,00
GEGRILDE KALFSENTRECÔTE
Met een kalfsjus en dragon
29,50
RUNDERSTEAK
Met bospaddenstoelen-truffelsaus
29,50
KIPPENDIJEN UIT DE OVEN
Met rozemarijn, honing en citroen
23,50
PUNTZAK AMBACHTELIJKE FRIET
(ook glutenvrij mogelijk)
4,00
PUNTZAK ZOETE AARDAPPELFRIET
5,50
GROENE SALADE
3,50

veganistisch veganistisch

POKÉBOWL
Van sushi rijst, komkommer, mais, avocado, wakame, mango, tomaat, edamame boontjes, sesamzaad en Japanse mayonaise (ook te bestellen met sashimi zalm of sashimi tonijn - tegen meerprijs)
21,50
RISOTTO
Met vegan-kaas, ui, knoflook en oesterzwammen
21,50
RAVIOLI
Gevuld met knolselderij, truffel en een bospaddenstoelen-truffelsaus
23,50
AVOCADO & FALAFEL
Salade mesclun, cherrytomaat, komkommer en yoghurtdressing
18,00
KAASPLANKJE
Met 5 soorten kaas, geserveerd met krentenblok van Broodheeren en cranberrycompote
17,50
PANNA COTTA
Met bosvruchten, vanille-ijs en slagroom
9,75
COUPE VLIELAND
Vanille-ijs, cranberry compote en slagroom
9,50
ZOMERGROET
(zonder slagroom - lactose vrij) Gesorteerd sorbetijs met vers fruit
9,50
CITROEN BAVAROIS
Op een krokante slofbodem, amandelspijs en gele room, meringue, limoensorbetijs en rood fruit
14,50
AFFOGATO
Vanilleroomijs, espresso, chocoladesaus en slagroom
8,00
SGROPPINO
Spoom van limoen-sorbetijs, prosecco en vodka
7,50
ESPRESSO MARTINI
Cocktail van espresso, vodka en koffielikeur
13,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Dining is 11.08.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.