Het Stadhuis

Meer informatie

Zuidzandsestraat 7
4501 AL Oostburg


Menukaart van Het Stadhuis

Laatst bijgewerkt op 04.06.2025
Klassiek gesorteerd
Verse tomatensoep

vegetarisch vegetarisch

Gebonden vissoep van het huis
Carpaccio van runderlende
met limoendressing en Parmezaan
Lauwwarme salade
met gemarineerde gegrilde tonijnfilet, frambozendressing en pijnboompitten
Scampi's in roomsaus
met knoflook, ui en paprika
Garnalencocktail van Hollandse garnalen
Trio van Hollandse garnalen bereidingen
Vegetarisch
Voorgerecht van het vegetarisch menu

vegetarisch vegetarisch

Lauwwarme salade
met gebakken verse visreepjes met een vleugje kerrie en honing-limoen dressing
Kabeljauwfilet uit de oven
met bieslooksaus en gerookte zalm
Scampi's
in knoflookroomsaus of Italiaanse tomatensaus
Gegrilde heilbotfilet
met mango-mosterdcoulis en zeevruchten
Gebakken paling uit Breskens
met frisse kruidenmayonaise
Gebakken paling
in de room uit Breskens
Vispan
met diverse vissoorten van het seizoen en schelpjes in romige garnalensaus
Gemarineerde gebakken spareribs
met 2 sausjes
Luxe varkenshaassaté van de gril
met huisgemaakte satésaus (2 of 3 stokjes)
Gebakken kalfszwezerik
met sjalotjesmarmelade en balsamicosaus
Tournedos van de gril van Limousin-rund
met gebakken champignons of saus naar keuze
Lauwwarme salade
met briekaasje van de gril en frambozendressing

vegetarisch vegetarisch

Vegetarisch hoofdgerecht van het menu

vegetarisch vegetarisch

Tomatensoep

vegetarisch vegetarisch

Kinderbord
met frikadel of kroket, frites, appelmoes en mayonaise of ketchup
Kinderbord
met sparerib, biefstuk of visfilet, frites, appelmoes en mayonaise of ketchup
Dame Blanche
met vanille-bourbonijs en echte warme chocoladesaus
Café glacé
met mokka- en vanille-bourbonijs, koffiesaus, nougatine en slagroom
Klassieke sorbet
met vanille-, aardbeien- en bananenijs, vers fruit en slagroom
Ambachtelijk yoghurt- en yoghurt-bosvruchtenijs
met vers fruit
Trio van chocolade
met witte en bruine chocolademousse en ijs van witte chocolade en framboos
Drieluik van karamel
met crème caramel, crème brûlée en brésilienne
Gegratineerd fruit
met ijs en Grand-marnier sabayon
Kinderclown
met vanille- en aardbeienijs, aardbeiensaus en slagroom
Kinder ijsbeker
met ijs naar keuze
Tomatensoep (vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Gebonden vissoep van het huis
Grote vissoep
Verse tosti ham/kaas
Toast champignon (2 toast)
Uitsmijter ham of kaas of spek
Omelet
met brood en of champignons of ham of kaas
Baguette of Italiaanse bol met:
Appel, honing, verse tijm en gegratineerde geitenkaas *** Warme beenham en honing-mosterd-dillesaus *** Gerookte zalm en mosterd-dilledressing Italiaanse bol met pulled pork en gekruide barbecuesaus
Italiaanse bol
met teriyaki-stoofvlees, ui, paprika en champignons
Verse huisgemaakte hamburgers op een Italiaanse bol:
Runder hamburger (200g.) met rucola, gebakken ui en saus *** Runder cheeseburger (200g.) met rucola, Old Amsterdam, gebakken uitjes, tomaat, augurk en saus *** Kabeljauwburger met rucola, tomaat, augurk en remouladesaus *** Vegetarische hamburger van zwarte boontjes, zilvervliesrijst en Oosterse kruiden, met rucola, Old Amsterdam, tomaat, augurk, gebakken uitjes en saus (ook veganistisch mogelijk)

veganistisch veganistisch

Twee Kwekkeboom rundvleeskroketten
met brood of frites
Twee huisgemaakte garnalenkroketten
met brood of frites
Lauwwarme salade Het Stadhuis
met gebakken gekruide kipreepjes, frambozendressing en pappadum
Verse pannenkoeken met:
Natuur -Boter en suiker (poeder- of bruine suiker) -Warme stroop -Slagroom -IJs en slagroom -Appel -Appel, kaneel en rozijnen -IJs, warme chocoladesaus en slagroom -Spek
Voorgerecht
Verse aspergeroomsoep met kruidencroutons
Voorgerecht
Asperges met gewokte zeevruchten en honing-mosterd dressing
Hoofdgerecht
Asperges op Vlaamse wijze met eigarnituur, rozemarijnkrieltjes, Hollandaisesaus en beenham
Hoofdgerecht
Asperges vegetarisch met eigarnituur, rozemarijnkrieltjes, Hollandaisesaus en warme rustique-camembert

vegetarisch vegetarisch

MENU VAN DE WEEK
48,50
1. Gang Voorgerecht Tompouce gevuld met verse zalm uit de oven, bieslooksaus, rode ui en crème van doperwt
2. Gang Voorgerecht Carpaccio van kort gebakken kalfslende, truffelmayonaise, gele biet-bieslookcrème en Old Rottterdam
3. Gang Hoofdgerecht Gebakken roodbaarsfilet met geschroeide aspergepunten, daslooksaus, stro-aardappel en soesje van groene asperge
4. Gang Hoofdgerecht Gebakken runderentrecôte graangevoerd met rode wijnsaus, zoete aardappelcrème en soesje met groene asperge
5. Gang Dessert Pannacotta van framboos, korstplankje met witte chocolade ganache, aardbei gel, slagroom en kletskop
6. Gang Dessert Kaasbordje van Oskam met verse chutney en notenkoek

De bewerkingsstatus van de menukaart van Het Stadhuis is 04.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.