Restaurant Galoppi

Meer informatie

Valkenburglaan 1
6861 AH Oosterbeek


Menukaart van Restaurant Galoppi

Laatst bijgewerkt op 01.05.2025
Klassiek gesorteerd
Focaccia
Dunne bodem met rozemarijn, verse knoflook (extra: truffelroom en pesto + 1,5)
7,50
Trio Bruschetta
Geroosterd brood met nduja, burrata en klassiek met tomaat, knoflook, olijfolie en basilicum
9,50
Insalata Carprese
Buffelmozzarella, Roma-tomaat, basilicum, oregano, olijfolie en zwarte peper
14,50
Vitello Tonnato
Dun gesneden plakjes kalfshaas met een tonijnmayonaise en kappertjes
17,50
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met pijnboompitten, basilicumpesto en Parmezaanse kaas op een bedje van rucola
16,50
Caramella al salmone
Gevuld met zalm, appel en avocado
16,50
Zuppa di pommodoro alla toscana
Toscaanse tomatensoep: met San Marzano tomatenfilets, geroosterde sjalotjes, basilicum, Parmezaanse kaas en geroosterd brood
9,50
Zuppa del momento
Laat je verrassen door onze chefs
gamberetti galoppi pili pili
Gamba’s uit de oven met rode peper, knoflook, peterselie en brood om te dippen
15,50
funghi trifolati
Gebakken paddenstoelenmix in witte wijn, knoflook, olijfolie, boter en salie
13,50
focaccia
Dunne bodem met rozemarijn, verse knoflook (extra: truffelroom en pesto + 1,5
8,50
margherita special
Tomatensaus, fior di latte, pruimtomaatjes en verse basilicum
13,50
marina de luxe
Tomatensaus, verse knoflook, chili flakes, grana en oregano
13,50
capricciosa
Tomatensaus, ham, champignons, artisjokken, taggiasca olijven en fior di latte
15,50
quattro formaggi
Gorgonzola D.O.P., Grana, Pecorino Romano D.O.P. e fior di latte
19,50
hawaiian
Tomatensaus, fior di latte, ham en ananas
18,50
tonino
Tomatensaus, tonijn, rode ui, kappertjes, taggiasca olijven, chili flakes, oregano en fior di latte
18,50
diavola
Ventricina, nduja Calabrese, chili flakes, verse knoflook
19,50
pollo alla griglia
Tomatensaus, verse basilicum, gegrilde kipfilet, pruimtomaatjes, chili flakes en fior di latte
18,50
PAESANA
Tomatensaus, fior di latte, champignon, artisjok, rode ui en taggiasca olijven
16,50
Zia maria
Gebakken champignon, spinazie, gekarameliseerde uien, verse basilicum en fior di latte of vegan
18,00
fior di pistacchio
Tiroler spek, Philadelphia, pistachenoten, pesto, Grana, fior di latte en truffelhoning
21,50
BURRATA DE LUXE
Tomatensaus, nduja, rucola, verse basilicum, burrata en fior di latte
21,50
CONTADINA
Tomatensaus, fior di latte, gegrilde aubergine, paprika, courgette en rucola
19,50
GALOPPI
Tomatensaus, fior di latte, Coppa di Parma, rucola, Grana en truffelroom
21,00
PETTO DI POLLO GIAPPONESE
Teriyaki kipfilet, verse basilicum, zongedroogde tomaten, fior di latte, mais en truffelhoning
21,00
PIZZA FANTASIA DELLO CHEF
Laat je verrassen door onze chefs
21,00
Bolognese
Geruld gehakt, tomaat, wortel, bleekselderij, ui, knoflook, oregano en Parmezaanse kaas
19,00
CARBONARA CLASICA
Pancetta, zwarte peperkorrels, ei en Pecorino
16,50
pasta burrata
Burrata bovenop penne in tomatensaus met basilicum, knoflook, afgetopt met olijfolie en verse peper
21,00
TAGLIATELLE AGLI SCAMPI
Garnalen, pistachenootjes, knoflook, peterselie, witte wijn en Pecorino
23,50
POLLO ALLA GRIGLIA GALOPPI
Tagliatelle met kip, romige Alfredo saus, Pancetta en Parmezaanse kaas
19,50
POLLO ALLA GRIGRLIA CON PESTO
Gegrilde kip, gemarineerd in rode pesto, knoflook, room, tomaatjes, verse basilicum en Parmezaanse kaas
19,50
PASTA PISTACHE
Spaghetti, pistachenootjes, knoflook, oregano, peterselie, olijfolie, Pecorino en verschillend gekleurde tomaatjes
19,50
ORTOLANA
Orecchiette pasta met tuinkruiden, knoflook, boter, gegrilde groenten parmezaanse kaas
VERDURE DI STAGIONE GRIGLIATE
Gegrilde seizoengroenten, Penne, paprika, aubergine, champignons, courgette, knoflook, rozemarijn, oregano, olijfolie en gegarneerd met Pecorino
21,00
RAVIOLI AL TARTUFO
Gevulde ravioli met bospaddenstoelen en truffel, op smaak met boter en salie
22,50
SPECIALITA DELLO CHEF
Laat je verrassen door onze chefs
MEZZO POLLO ALLA GRIGLIA – HALVE GEGRILDE KIP
Langzaam gegrilde kip met Galoppi-kruiden, met friet en salade
19,50
SPIEDINI DI POLLO – KIPSPIESJES (3 st)
Kipdijvlees gewikkeld in Prosciutto met salsa verde als vulling en gegrilde tomaatjes
17,50
POLLO SOTTO UN MATTONE – KIP ONDER EEN BAKSTEEN
Gebakken in de pan en doordrenkt in een Salsa Piccante Salubre
21,00
POLLO SALINA
Gegrilde kip met zacht geurende aubergine, Roma-tomaatjes en pijnboompitten
18,50
POLLO ENRICO
Gepaneerde kipfilet met knoflook, peterselie en Parmezaanse kaas
19,50
OSSOBUCO
Langzaam gegaarde kalfsschenkel met groente garnituur
29,50
TAGLIATA DI MANZO
Gesneden entrecote met gekonfijte cherrytomaatjes, gegrilde groenten, hasselback-aardappel, balsamicodressing en Grana Padan
32,50
BISTECCA DI FILETTO ALLA GRIGLIA
Gegrilde ossenhaas met Italiaanse kruiden en een saus van gorgonzola
34,50
COSTOLETTE DI AGNELLO
Gegrilde lamskoteletjes gemarineerd in tijm, rozemarijn, oregano, knoflook en salie
29,00
COSTINE DI MAIALE ALLA SCIROPE DI MELA
In de oven gegaarde varkensribbetjes met een saus van appelstroop
24,50
LASAGNE BOLOGNESE
Klassieke lasagne met een saus van rundergehakt, tomaat, bechamelsaus en een frisse salade
24,50
PARMIGIANA DI MELANZANE
Aubergines lasagnestijl met tomatensaus, ui, knoflook, basilicum, mozzarella, Parmezaanse kaas, geserveerd met een frisse salade
23,00
SALMONE AL FORNO
Zalmfilet uit de oven met pesto, Roma-tomaatjes en pijnboompitten
27,50
GAMBERONI ALLA GRIGLIA
Pittig gemarineerde garnalen van de grill, overgoten met een citroen-olijfolie dressing
26,50
PESCE DEL GIORNO
Vis van de dag, met passione bereid – Dagprijs
pasta
4,00
friet
4,50
gegrilde groenten
4,00
verse salade
4,00
appelmoes
3,00
gebakken champignons
2,50
extra ribbetjes (500gr)
12,50
ZUPPA DI POMMODORO
Een kopje tomatensoep met een soepstengel
4,50
PIZZA BAMBINI
Kleine pizza Margherita met ham, salami of topping naar keuze
7,50
SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti met Bolognesesaus en Parmezaanse kaas.
7,50
PASTA POLLO
Tagliatelle met gegrilde kipstukjes, roomsaus en Parmezaanse kaas
7,50
POLLO ENRICO
Gepaneerd kipfiletje met frietjes en appelmoes.
6,50
COSTINE DI MAIALE ALLA SCIROPE DI MELA
In de oven gegaarde varkensribbetjes met een saus van appelstroop, frietjes en appelmoes
11,50
GELATO PER BAMBINI
Vanille-ijs in de vorm van spaghetti met chocoladesaus en een verrassing
5,50
Tiramisu
Klassiek Italiaans nagerecht met lagen van luchtige lange vingers gedrenkt in koffie, romige mascarpone en een subtiele cacao-afwerking
8,50
ZABAIONE AI LAMPONI
Luchtige, romige Italiaanse custard op basis van eieren, suiker en marsala, gecombineerd met frisse frambozen voor een heerlijke balans van zoet en zuur
8,50
PANNA COTTA CON FRAGOLE
Zijdezachte, romige panna cotta geserveerd met verse aardbeien, voor een verfijnde en frisse smaakcombinatie
8,00
SEMIFREDDO AL LIMONCELLO
Romig, bevroren dessert met de frisse smaak van limoncello, afgewerkt met luchtige lange vingers
10,50
TRIO DI SORBETTO
Drie verfrissende bolletjes sorbetijs in verschillende smaken, geserveerd met vers fruit
8,50
Spaghettata di caramello
Roomijs in de vorm van spaghetti, overgoten met heerlijke karamelsaus, witte chocoladerasp en een toef slagroom
7,50
CRÈME BRÛLÉE
De klassieker: een fluweelzachte, romige custard met een krokante, gekaramelliseerde suikertopping
8,50
Irish Coffee (Jameson)
Een verwarmende combinatie van sterke koffie, Jameson Irish whiskey en een luchtige toef slagroom
9,00
French Coffee (Grand Marnier)
Een elegante mix van sterke koffie en Grand Marnier, afgemaakt met een toef slagroom
9,00
Spanish Coffee (Tia Maria)
Een heerlijke combinatie van rijke koffie en Tia Maria, verrijkt met een vleugje vanille en afgerond met een toef slagroom
8,50
Italian Coffee (Amaretto Di Saronno)
Een verfijnde mix van aromatische koffie en Amaretto di Saronno, verrijkt met een zachte toef slagroom
10,50
Coffee di Galoppi
Een heerlijke koffie met likeur naar keuze, geserveerd met bonbons en een luchtige toef slagroom
10,50
ZUPPA DI POMMODORO ALLA TOSCANA
Toscaanse tomatensoep: met San Marzano tomatenfilets, geroosterde sjalotjes, basilicum, Parmezaanse kaas en geroosterd brood
9,50
FOCACCIA
Dunne bodem met rozemarijn, verse knoflook (extra: truffelroom en pesto + 1,5)
7,50
LASAGNE BOLOGNESE PICCOLO
Klassieke lasagne met een saus van rundergehakt, tomaat, bechamelsaus en een frisse salade
16,50
INSALATA CAPRESE
Buffelmozzarella, Roma-tomaat, basilicum, oregano, olijfolie en zwarte peper
14,50
INSALATA BURRATA
Een bedje van rucola met gekonfijte cherrytomaatjes, burrata, gemarineerde ansjovis, basilicum, balsamicoazijn, olijfolie en vers brood
14,50
Koude Pasta Salade
Koude pasta met pesto, diverse groenten verse kruiden en brood
12,50
SANDWICH CONVERDURE GRIGLIATA E BURRATA
Gegrilde groenten, rucola, basilicum en olijfolie
10,00
SANDWICH BUFALA PROCIUTTO
Ham, buffelmozzarella, rucola, zongedroogde tomaat en oregano
11,00
PANINI
Ham en kaas (ananas + 1,5)
6,50
PANINI
Mozzarella, pesto en tomaat (salami + 1,5)
6,50
PANINI CARPACCIO
Dun gesneden ossenhaas met pijnboompitten, basilicum-pesto, Parmezaanse kaas op een bedje van rucola
12,50
PANINI
Mediterranen Veggie: courgette, geroosterde paprika, rucola en mozzarella
8,50

vegetarisch vegetarisch

UITSMIJTER
Keuze uit wit of bruin brood met ham, kaas en/of spek
9,50
TWAALFUURTJE
Klein kopje soep, brood met huisgemaakte kipsalade of eiersalade, brood met kroket (ook vegetarisch)
14,50

vegetarisch vegetarisch

POLPETTE AL ZUGO
Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus met kruiden en geraspte Parmezaanse kaas, geserveerd met brood
12,50
SPIEDINI DI POLLO – KIPSPIESJES (2 st.)
Kipdijvlees gewikkeld in Prosciutto met salsa verde als vulling en gegrilde tomaatjes
14,50
PROTEINE YOCHURT
Yoghurt met quinoa, diverse noten en vers fruit
8,50
Citroen Meringue Taart
4,80
Cheesecake New York
4,80
4,50
Chocolade taart
4,80
Slagroom
0,80

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Galoppi is 01.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.