Restaurant Bowling Venray

Meer informatie

Monseigneur Hanssenstraat 10
5807 BD Oostrum


Menukaart van Restaurant Bowling Venray

Laatst bijgewerkt op 19.08.2025
Klassiek gesorteerd
Portobello met Champignons
Vive la Provence! Gebakken champignons met kruiden, look, in een Portobello met Parmezaanse kaas
11,00
Zachte Italiaanse Burrata
Vegalicious. Zachte Burrata kaas, rucola, gemarineerde tomaatjes en basilicumsaus
13,50
Beef Carpaccio
Gevaarlijk lekker. Met truffel mayonaise, aceto glace, rucola, kerstomaat pijnboom pitjes en Parmezaanse kaas
14,50
Half Wit Stokbrood
Zoals vanouds. Met kruidenboter en frisse knoflooksaus
6,00
Butterfly Garnalen
Om je vingers bij af te likken. In knoflook gebakken easypeel garnalen, rucola, mango, gepofte paprikasaus en gefrituurde uitjes
14,50
Sharing Starters
Voor als je niel kunt kiezen. Vanaf 2 personen. Alle vier de voorgerechten, maar dan in het klein
15,50
Plukbrood
Lekker smeuig. Brood gevuld met kaas, knoflook en kruidenboter
8,00
Champignonsoep
Super romig en zacht. Champignonsoep met stukjes champignon en bospaddenstoelen
7,50
Tomatensoep
Nu nog lekkerder... Met of zonder balletjes, afgetopt met room. Het vertrouwde recept, met iets meer kruiden. Ook mogelijk als Vega V
7,50
Wisselsoep
Allijd varierend. Vraag ons team, zij lichten deze graag toe
7,50
Kreeftensoep
Specialiteit van de Chef. Franse kreeftensoep met scampi's, bosui en hollandaise
9,50
Soep Lovers Plank
Geuvon Soeper!!. Tomatensoep, champignonsoep en wisselsoep gewoon omdat het kan
9,00
Tony's Burger
a real burger! Heerlijk malse 200gr runderburger. Geserveerd op een sesam brioche broodje met sla, bacon, cheddar, gekarameliseerde balsamico sjalotten en Tony's signature saus
19,50
Kip Tandoori
Werelds lekker. Kruidige kip in een licht pittige tandoori saus met rijst en groentjes, kroepoek, bosui, gebakken uitjes en ketimoen
21,50
Saté
Niel weg le denken. Gemarineerde saté van kippendij met onze oosterse satésaus, ketimoen en knapperige cassave kroepoek
21,50
Ricotta Ravioli
Viva Ilalia. Gevulde ravioli met basilicum-spinaziesaus, Portobello, groene asperges en Parmezaanse kaas
22,50
King of Beef
Premium lournedos sleak. 200gr botermalse ossenhaas geselecteerd uit, Zuid-Amerikaanse, graan gevoerde runderen geserveerd met saus naar keuze, kruidenboter en chimichurri. Chef's Tip: medium-rare is deze King het allerlekkerst
33,50
Black Tiger Shrimps
Lekkerw...... In knoflook gebakken reuze garnalen met kop, afgeblust met witte wijn. Licht pittig gemarineerd, een echte smaakmaker
25,50
29,50
Varkenshaas Rollade
Heerlijk mals. Varkenshaas, gerold in spek met vulling van kip en champignons, geserveerd met een zachte calvados truffel jus
26,50
Catch of the Day
Wisselende vangsten. Vraag ons team, zij lichten deze graag toe!
27,50
Honey BBQ Ribs
Best ribs in lown. Onze ribs zijn gemarineerd om je vingers bij af te likken. Geserveerd met Amerikaanse koolsalade, krokante uitjes, knoflooksaus en gepofte paprikasaus
25,50
Royale Zeetong
In zijn geheel geserveerd. Circa 450gr in boter gebakken zeetong, geserveerd met Hollandaise
42,50
Oma's Appelgeluk
Crumblelicious. Warm appeldessert met vanille ijs, slagroom en frisse hangop
9,00
Dream Dessert
Elhe heer een verrassing. Vraag ons team! Zij lichten dit droom dessert graag toe
9,50
Solero Passion
Fruilig en fris. Passievrucht bavarois, ijs, mangocompote en frisse hangop
9,00
Tapas Dessert Plank
Van al hel lekkers wal. Vanaf 2 personen. Een plank vol lekkers, dat wordt smullen
10,00
Chocolate Go's Nuts
So good!! Chocolademousse, fudge van witte chocolade, cookiecrumbs & nuts en vanille ijs
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Bowling Venray is 19.08.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.