Restaurant Paviljoen De Duinrand

Meer informatie

Strandweg 4
3233 CW Oostvoorne


Menukaart van Restaurant Paviljoen De Duinrand

Laatst bijgewerkt op 04.04.2025
Klassiek gesorteerd
GESERVEERD VAN 12 TOT 16 UUR
CLUBSANDWICH PICANHA |
Dungesneden runder staartstuk, bereid op de Green Egg, sriracha mayonaise, uienchutney, rucola, krokante uienringen, frites
16,00
CLUBSANDWICH CRISPY CHICKEN |
Krokante kip, Koreaanse Kimchi, taugé, komkommer, rode ui, Kimchi mayonaise, frites
16,00
12-UURTJE ‘DE DUINRAND’ |
KEUZE UIT EEN RUNDVLEES OF VEGETARISCHE CROQUETTE Croquette, tomatensoep, brioche met beenham, gepocheerd scharrelei, Hollandaisesaus
15,50

vegetarisch vegetarisch

CROISSANT ‘ROYAL’ |
Roomboter croissant, huis gerookte zalm, 2 gepocheerde scharreleieren, jonge spinazie, Hollandaisesaus, bieslookolie
14,00
CROQUE-MONSIEUR |
Tosti van briochebrood, ham & kaas, oversmolten met Bechamelsaus, rauwkostsalade, ketchup
11,50
MET BROOD EN RAUWKOSTSALADE
RUNDVLEES CROQUETTEN
12,50
VEGETARISCHE CROQUETTEN
12,50

vegetarisch vegetarisch

TOMATENSOEP |
met balletjes
7,50
FRIETJES |
MET EEN FRIKANDEL, CROQUETTE OF KIPFINGERS Met komkommersticks en appelmoes
9,00
MINI HAMBURGER |
Met frietjes en komkommersticks
12,50
SPAGHETTI |
Met Bolognesesaus en Parmezaanse kaas
12,50
PANNENKOEKEN |
Naturel, stroop of poedersuiker
6,50
POKÉ BOWL |
Sushirijst, edamame, watermeloen, wakame, avocado, komkommer, mais, wortel, krokante ui, sesam dressing, Furikake, Ebi Shrimp, krokante kip
14,00
KINDERIJSJE |
Vanille roomijs, slagroom, oubliehoorn, mini marshmallows
5,00
ONZE KEUKEN IS GEOPEND 12 TOT 21 UUR
OESTERS, PER STUK |
Klassiek, rode wijnazijn, sjalot, citroen
4,00
CARPACCIO |
Truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten, rucola
14,00
STEAK TARTAAR |
Rundvlees, crème eidooier, pani puri gevuld met duxelle en aubergine, kwartelei, gerookt Maldon-zeezout, truffelcrème, emulsie van kruiden
12,50
VITELLO TONNATO |
Kalfshaas gegaard op de Green Egg, tonijnmayonaise, geroosterde tonijn, piment crème, olijf, tomaat, croutons
14,00
TOMATENSOEP |
Trostomaat, rode paprika, peterselie, croutons
7,50
VELOUTÉ |
Licht gebonden crème soep van doperwten met gamba’s, rivierkreeft, waterkers, muntolie, chorizo
8,50
POKÉ BOWL |
Sushirijst, edamame, watermeloen, wakame, avocado, komkommer, mais, wortel, krokante ui, sesam dressing, Furikake, Ebi Shrimp, krokante kip
14,00
MOZZARELLA |
Doperwtenspread met mascarpone, gedroogde tomaat, Coeur de Boeuf, zuurdesemtoast, buffelmozzarella
14,00
GADO GADO SALADE |
Mini Romaine sla, spitskool, scharrelei, taugé, pindadressing, bloemkool tempura, groene bonen, sriracha mayonaise
14,00
SALADE CAESAR |
Little Gem sla, zacht gegaarde kipfilet, kappertjes, ansjovis, scharrelei, Caesardressing, focaccia
16,50
CHEF’S SPECIAL | DAGPRIJS
Creatief gerecht van onze keukenbrigade, ingrediënten uit het seizoen
16,50
FISH ’N CHIPS, 200 GR |
Kabeljauw, remouladesaus, citroen, rauwkostsalade, frites
18,00
KABELJAUW |
Raviolini gevuld met gamba en curry, kabeljauwfilet, schaaldierensaus, rivierkreeft, jonge groenten
24,00
SATÉ, 200 GR |
Kipfilet, Indische pindasaus, jasmijnrijst, kroepoek, zoetzure komkommer met sesam
19,50
BEEFBURGER, 180 GR |
Black Angus hamburger, Panchetta, augurk, oude Rotterdamse kaas, truffelmayonaise, rode ui pickles, frites
19,50
KOGELBIEFSTUK, 180GR |
Bataat, oesterzwam, mousseline aardappel en prei, Cipollini ui, truffeljus
26,00
VERSE FRITES |
Met mayonaise
5,00
ZOETE AARDAPPEL FRITES |
Met mayonaise
6,50
LOADED FRIES |
Zoete aardappel frites, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, bosui
8,00
GROENE SALADE |
Mesclun, tomaat, komkommer, scharrelei, dressing
6,50
VAN ONZE KEUKENBRIGADE
Een creatief wisselend menu met seizoensgebonden ingrediënten
39,50
PER 2 PERSONEN
TOMAHAWK, 1000 GR |
Dry Aged, krachtige rode wijn jus
85,00
CHATEAUBRIAND, 650 GR. |
Ossenhaas, Stroganoffsaus
79,50
TARTAAR TOMAAT |
Tomaten tartaar met groene asperge, brioche, avocado, crème groene kruiden, feta crumble, gedroogde tomaat
11,00
BEEF TATAKI |
Kimchi, taugé, bundelzwam, krokante ui, geroosterde sesamdressing
14,00
TEMPURA GAMBA |
Gamba’s in tempura, Oriëntaalse groentensalade, misomayonaise
14,50
RODE BIET |
‘Steak’ van rode biet, duxelle met Seitan, paddenstoel en gepofte aubergine, groenten reductie
16,00

vegetarisch vegetarisch

HEEK |
Filet, groene kruidenkorst, gamba saucijs, Chioggia biet, truffelaardappel, radijs, Verjus beurre blanc
22,50
ZEEBAARS, 500 GR |
Hele zeebaars, gegaard op de Green Egg met kruiden, citroen, saffraan risotto, venkel, trostomaat, citroenboter
29,50
ROULEAU |
Polder scharrelhoen, mousseline, gerookte boter, jonge prei, jus met grove mosterd
24,00
TAJINE |
Stoofgerecht met lamschouder, lamsrumpfilet, Ras el Hanout kruiden, couscous, courgette, abrikoos, kaneel, pijnboompitten
24,50
U HEEFT DE KEUZE UIT KLEINE DESSERTS. TWEE TOT DRIE DESSERTS IS GELIJK AAN EEN ‘NORMAAL’ DESSERT. PER ITEM 4,50
DAME BLANCHE
Vanille roomijs, slagroom, chocoladesaus, amandel
KAAT MOSSEL
Vanille roomijs, advocaat, slagroom, chocoladesaus
IJSPARFAIT
Stilgevroren ijs, framboos, hibiscus, red velvet crumble, witte chocolade ganache
QUESO MANCHEGO
Spaanse schapenkaas uit ‘La Mancha’, chutney van rode ui, crumble koffie en cacao
CANNOLI
Siciliaanse lekkernij, ricotta, pistache, chocolade, mascarpone, citroen
CRÈME BRÛLÉE
Gekarameliseerde crème, vanille, rietsuiker

vegetarisch vegetarisch

CANELÉ DE BORDEAUX
Franse klassieke cake met rum en vanille, crème suisse
MATCHAMISU
Tiramisu à la minute van Matcha thee, m kletskop met zwarte sesam
TROPICAL
Panna cotta van mango, compote ananas en passiefruit, kokosschuim

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Paviljoen De Duinrand is 04.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.