Carpe Diem

Meer informatie

Kerkstraat 2
4751 HN Oud Gastel


Menukaart van Carpe Diem

Laatst bijgewerkt op 27.03.2025
Klassiek gesorteerd
3 gangenmenu
Voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht
49,50
3 gangen wijnarrangement
22,50
4 gangenmenu
Voorgerecht | soep | hoofdgerecht | nagerecht
55,00
4 gangen wijnarrangement
30,00
Rundercarpaccio
Truffelmayonaise | spekjes | croutons | Parmezaanse kaas | rucola
Scampi’s
6 stuks | gebakken in knoflookboter
Iberico ribfingers
Ribfingers | pindacrunch | knoflookmayonaise
Zalm
Huisgemarineerde zalm | citroencrème
Burrata
Burrata | foccaciabrood | tomatentartaar | verse pesto
Wilde eendenborst
Gerookte wilde eendenborst | cremeux van eendenlever | vijgencompote
Buikspek
langzaam gegaard | ovenbereid | picallily roomkaas | ingelegde appeltjes
Onze soepen kunnen zowel als voorgerecht in het 3 gangen menu als tussendoor in het 4 gangen menu geserveerd worden.
Bospaddenstoelensoep
Bundelzwam | croutons | bosui
Pomodori tomatensoep
Spekjes | gehaktballetjes | croutons | bosui
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met wisselende seizoengroenten, friet en mayonaise.
Stoverij
Vlees van hert, haas en wildzwijn | wintergarnituur
Diamanthaas
Wintergarnituur | geserveerd met champignonsaus
Hertenrugfilet +5.50 (meerprijs)
Wintergarnituur | chocoladeportsaus
Verse pasta
Rode pesto saus | Parmezaanse kaas
Maaltijdsalade
Geitenkaaskroketjes | kaasspread | zongedroogde tomaatjes
Surf & Turf
Kalfslende | gepelde gamba’s | pepersaus
Tongfilets
Gebakken in roomboter | chorronsaus
Zalmfilet
Oosterse wijze | teriyakisaus | sesam | bosuitjes
Zeebaars
Gerookte botersaus | op een bedje van orzo
Caesar salade
dressing | croutons | Parmezaanse kaas
6,00
Gebakken champignons
sjalot | knoflook | kruiden
6,00
Zoete aardappelfriet (meerprijs)
Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
6,00
Tiramisu
Klassieker van koffie en amaretto | lange vinger van Amarettini
Crème brûlée
Speculaas kruiden | kruimels van schuddebuikjes | vanille ijs
Pavlova
Vanille ijs | rood fruit
Schwarzwalder kirsch
Kersen | koek | chocolade
Dame Blanche
Vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom
Kaasplankje +5.50 (meerprijs)
Selectie van drie kaasjes uit Gastel | toast | chutney

De bewerkingsstatus van de menukaart van Carpe Diem is 27.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.