Restaurant de Nostalgie

Meer informatie

De Brink 6
8567 JD Oudemirdum


Menukaart van Restaurant de Nostalgie

Laatst bijgewerkt op 11.07.2025
Klassiek gesorteerd
SYBO'S IEL
Huisgerookte paling op briochetoast met augurk en remouladesaus.
16,00
GAMBA'S EN DROGE WORST
Gewokt met groentes, droge worst van Slagerij De Vries.
15,00
BROODPLANKJE
Van de ambachtelijke bakker Twijnstra, met diverse smeersels.
8,00
KALFSWANG
Krokant gebakken met crème van zoete aardappel.
13,50
CARPACCIO
Van de Fryske Holstein koe met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat en alde Fryske tsiis
13,50
DUN GESNEDEN RODE BIET
met salade van haricots verts en ålde Fryske tsiis
12,50
LOEMPIA ALDEMARDUM
gevuld met gehakt van De Betonpleats, noedels en groenten.
13,50

vegetarisch vegetarisch

PARADE UIT DE ZEE
Ambachtelijk gerookte zalm met coquille, rauwe tonijn en zeewier. Begeleid door een sojasaus.
17,50
CHEF'S SPECIAL
Wisselend gerecht. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, rauwkost en groente van het seizoen als bordgarnituur.
CRISPY FRYSKE BUIKSPEK 'SIU YUK'
met gestoofde varkenswang en jus van champignons. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, rauwkost en groente van het seizoen als bordgarnituur.
25,00
LASAGNE GEITENKAAS
Van pake's geitenkaas, Sondeler honing en zoete aardappel. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, rauwkost en groente van het seizoen als bordgarnituur.
25,00
KOGELBIEFSTUK
Van de grill. Met kruidenboter en een jus van rode wijn. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, rauwkost en groente van het seizoen als bordgarnituur.
25,00
BOEUF MARDERHOEK
Draadjesvlees van De Betonpleats uit Oudemirdum. Zacht gegaard, afgemaakt met champignons, ui en een jus van ûs beppe. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, rauwkost en groente van het seizoen als bordgarnituur.
25,00
VANGST
Dagverse vis van de afslag uit Harlingen. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, rauwkost en groente van het seizoen als bordgarnituur.
VARKENSSCHNITZEL
Met gebakken garnituur en pepersaus. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, rauwost en groente van het seizoen als bordgarnituur.
25,00
VEGA HAPPERIJ
Diverse vegetarische gerechten. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, rauwost en groente van het seizoen als bordgarnituur.
25,00

vegetarisch vegetarisch

WITTE CHOCOLADEMOUSSE
Op basis van molke van Smink met mango chutney en pistache-ijs.
8,00
BAVAROIS VAN AARDBEI EN BASTOGNEKOEK
met bloedsinaasappel yoghurtijs van de Büterkamp
8,00
BROWNIE
met stroopwafelijs, toffeecrème en slagroom.
8,00
DAME BLANCHE
Klassieker!
8,00
DAME BLANCHE (met advocaat)
Klassieker! Nog lekkerder met advocaat.
9,00
SORBET NOSTALGIE
Drie bollen sorbetijs met een compote van rood fruit.
8,00
KOFFIE COMPLEET
Een kopje van onze heerlijke koffie van Mocca d'or met handgemaakte chocolade bonbons van Ikbingees uit Woudsend.
10,00
LIKEUR COMPLEET
Koffie met likeur naar keuze, slagroom en handgemaakte chocolade bonbons van Ikbingees uit Woudsend.
14,50
MOSTERDSOEP
Met krokant gebakken spekjes. (ook vegetarisch mogelijk)
7,50

vegetarisch vegetarisch

SOEP VAN DE CHEF
7,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant de Nostalgie is 11.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.