Bosrestaurant Overberg

Meer informatie

Dwarsweg 63
3959 AE Overberg


Menukaart van Bosrestaurant Overberg

Laatst bijgewerkt op 13.06.2025
Klassiek gesorteerd
Bosbrood met tapenade, kruidenboter en aioli
Bosbrood met tapenade, kruidenboter en aioli
6,00
Italiaanse Tomatensoep met mozzarella parels en geserveerd met brood
Italiaanse Tomatensoep met mozzarella parels en geserveerd met brood
8,00
Weeksoep, wisselende soep geserveerd met brood
Weeksoep, wisselende soep geserveerd met brood
8,00
Champignons in kruidige knoflooksaus met stokbrood
Champignons in kruidige knoflooksaus met stokbrood
8,00
Gehaktballetjes in tomatensaus gegratineerd met mozarella
Gehaktballetjes in tomatensaus gegratineerd met mozarella
10,50
Salade gepocheerde peer, Gorgonzola, hazelnoot en balsamico
Salade gepocheerde peer, Gorgonzola, hazelnoot en balsamico
10,50
Salade forel met geitenkaascrème, kropsla, appel en komkommer
Salade forel met geitenkaascrème, kropsla, appel en komkommer
12,50
Rundercarpaccio met selderij salade, tomaat, tuinkers en kruidenmayonaise
Rundercarpaccio met selderij salade, tomaat, tuinkers en kruidenmayonaise
12,50
Kippendij sate
geserveerd met satésaus, kroepoek en atjar, aardappel garnituur en salade
21,50
Varkenshaas medaillions
geserveerd met gorgonzolasaus, aardappel garnituur en salade
22,50
Gamba
op oosterse wijze met noodels en knapperige groenten, aardappel garnituur en salade
21,50

vegetarisch vegetarisch

Geroosterde caponata
met geitenkaascrème en gebrande hazelnoot, aardappel garnituur en salade
21,50
Bosrestaurant schnitzel
met champignons, ui en spek. Gegratineerd met kaas, geserveerd met aardappel garnituur en salade
22,50
Rode mulfilet
op een bedje van gesmoorde boter venkel en kokkels, geserveerd met aardappel garnituur en salade
23,50
Cajun Zalm
gegratineerde zalm met cajunkruiden en panko. Geserveerd met gegrilde courgette, aardappel garnituur en salade
24,50
Lende biefstuk (200 gram)
met kalfjus, geserveerd aan tafel in een sissende pan
24,50
Lende biefstuk (350 gram)
met kalfjus, geserveerd aan tafel in een sissende pan
34,50
Runder rib-eye (250 gram)
met cognac jus en oesterzwammen, geserveerd aan tafel in een sissende pan
34,50
Koffie dessert
koffie naar keuze met een huislikeur en 3 bonbons
8,00
Huisgemaakte cremebrulee
met een frisse bol mango passie sorbet ijs
8,00
Soezenzwaan
met vanille ijs, warme chocolade saus en slagroom
8,00
Chocolade moelleux
met vloeibare vulling, deze serveren wij lauw warm met slagroom
8,00
Mango meloen coupe
met verse meloen, mango ijs en afgetopt met prosseco
8,00
Irish Coffee
met lerse Whiskey
8,75
Baileys Coffee
met Baileys
8,75
French Coffee
met Grand Marnier
8,75
Italian Coffee
met Amaretto
8,75
Spanish Coffee
met Tia Maria
8,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bosrestaurant Overberg is 13.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.