Zilt&Zout

Meer informatie

Kanaalweg 8
4525 NA Retranchement


Menukaart van Zilt&Zout

Laatst bijgewerkt op 07.04.2025
Klassiek gesorteerd
Brood, Boerenboter, Tomatentapenade
8,50
Oesters Creuses Natuur;
6 stuks
26,50
Gerookte Zalmfilet,
Crème Fraîche Groene Kruiden, Wakamé
22,50
Tonijntartaar,
Buffelmozzarella, Groene Kruidenolie
22,50
Salade Gemarineerde
Scampi, Asperge, Citrusdressing
22,50
Carpaccio Rode Biet,
Geitenkaas (vegetarisch)
19,50

vegetarisch vegetarisch

Rundercarpaccio,
Truffelolie, Verse Pesto, Parmesan
22,50
Salade Gerookte
Eendenborst, Asperge, Honing Mosterddressing
22,50
Terrine Eendenlever,
Coppa di Parma, Brioche, Mangochutney
27,50
Aspergesoep, Croutons,
Crème Fraîche Groene Kruiden
12,50
Vissoep Rouille,
Croutons, Kaas
15,00
Ambachtelijke Garnalenkroketten, Saladegarnituur
19,50
Gebakken Scampi’s, Knoflookboter
21,50
Gebakken Coquilles,
Vino Cotto, Gedroogde Ham
21,50
½ Kreeft van de plaat, Kruidenslaatje
37,50
Klassieke Fruits de Mer
½ Kreeft, Krab, Noorse Garnalen, Pelgarnalen, Oesters, diverse Schelpdieren
72,50
Pasta Zilt & Zout
Fijne Spaghetti, diverse Schaal- en Schelpdieren, ½ Kreeft, Room, Witte Wijn, Knoflook, Parmesan
62,50
In Roomboter
gebakken Zeetongetjes, Salade, Tartaarsaus - 2 stuks
27,50
In Roomboter
gebakken Zeetongetjes, Salade, Tartaarsaus - 3 stuks
32,50
Turbotin (kleine tarbot),
Blanke Botersaus, Voorjaarsgroenten
32,50
Klassieke Roggevleugel,
Kappertjesboter, Voorjaarsgroenten
32,50
Fijne Spaghetti
met diverse Zeevruchten, Knoflook, Parmesan
32,50
Vissoep ½ Kreeft -
Rouille, Croutons, Kaas
45,00
Hele Kreeft van de plaat, Kruidenslaatje
69,50
Ossenhaas,
Sauce Demi-Glace, Seizoensgroenten
39,50
Côte à l’os, Knoflookboter,
Champignons per 2 personen
80,00
Supplement Béarnaisesaus
4,50
Coupe Vanille
7,50
Coupe Karamel
8,50
Dame Blanche
9,50
Coupe Advocaat
9,50
Coupe Sorbet
3 Smaken Vruchtensorbetijs
9,50
Coupe Kolonel Citrussorbetijs, Vodka
9,50
Affogato Vanille-ijs, Espresso
6,50
Chocolademousse, Madeleine
9,50
Kaasbordje, Notenbrood, Mangochutney
17,50
Gebak van de Week
8,50
Assortiment pralines (4) van Chocolaterie Mauritsz
4,00
Verse Gevulde Koek
(boterkoek amandelspijs) van Edwin Klaasen
3,50
Glaasje Dessertwijn Etim
Wit Grenache, Banyuls Rood, Oude Port, Pommeau
9,50
Espresso Martini ZZ
Dutch Cacao likeur, Ketel One Vodka en Espresso
12,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Zilt&Zout is 07.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.