Sal do Mar

Meer informatie

Frederik van de Paltshof 9
3911 LA Rhenen


Menukaart van Sal do Mar

Laatst bijgewerkt op 06.03.2025
Klassiek gesorteerd
Zeeuwse oester
Geserveerd met een vinaigrette van appel, komkommer en zeekraal en afgemaakt met een “frozen” Hierbas de las Dunas margaritha
4,50
Oester gegratineerd
Licht gepocheerde oester, geserveerd met een champagne Hollandaise, gerookte olie, bieslook en luchtige aardappel
6,00
“Kroket”
Oer Hollands, maar dan even anders: Een vleeskroket met truffel en een ganzenlever* mayo
7,00
Gruyere & Truffel
Home made brioche gevuld met gruyere en truffel
6,00
Tartelette
Gevuld met een tartaar van king fish, komkommer en radijs. Afgemaakt met dashi en furikake
8,00
Toast cannibale
Het ultieme “broodje” met fijn gesneden ossenhaas, ganzenlever en kaviaar (liever all the way: vers geschaafde truffel supplement € 7,-)
18,00
King fish
Nestje van kataifi deeg geserveerd met dungesneden en gemarineerde king fish, ingelegde mosterd, ceviche en koriander
18,00
Koolrabi
Gemarineerde koolrabi met dragon, salade van koolrabi, granny smith appel en yoghurt, sorbet van yoghurt.Parelkroepoek met dragon poeder en een vinaigrette van wei en dragonolie
16,00
Steak tartaar
Handgesneden steak tartaar geserveerd met een schuim van cepes, geschaafde verse truffel gepofte wilde rijst en fijngesneden bieslook
16,00
“Cuneratoren” King crab & Kaviaar
Trots van Rhenen geserveerd als panna cotta en met smaken van pompoen, vadouvan en bisque
24,00
Bloemkool
Gebakken bloemkool in beurre noisette, geserveerd met amandelschuim, pierre robert en zolderspek*
16,00
Klassieke canneloni
Gevuld met kalfsgehakt en afgemaakt met bechamelsaus en Parmezaan
18,00
Supplement vers geschaafde truffel
7,00
Kabeljauw
Gebakken kabeljauw geserveerd met geschroeide little gem sla, parmezaan crisp en groene kruiden, yuzu Hollandaise en groene asperges
32,00
Gnocchi
Gebakken en geglaceerde gnocchi geserveerd met perfect dooiertje van de boer, bospaddenstoelen, knolselderij vadouvan en verse truffel
32,00
Polderhoen
Zacht gegaarde polderhoen geserveerd met een pasteitje van het dijenvlees. Bospaddenstoelen, wortel, gevogeltejus en dragon
32,00
Kropsla
Groene salade van Hollandse kropsla met verse groene kruiden en een heerlijke vinaigrette
6,00
Rustieke friet
6,00

veganistisch veganistisch

Kaas van Smits
Variatie van verschillende kazen geserveerd met kaasgarnituren
18,00
Vacherin Mont d’Or
Geserveerd met compote en brood
24,00
Collectie bonbons
Combinatie van 3 soorten bonbons van Frivolité
7,50
Golden chocolate bar
Chocolade met gezouten caramel
4,50
Madeleine
Klassieke madeleine met onze eigen twist
2,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Sal do Mar is 06.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.