Bistro Le Petit Chef

Meer informatie

Emmastraat 49
2282 AN Rijswijk


Menukaart van Bistro Le Petit Chef

Laatst bijgewerkt op 10.07.2025
Klassiek gesorteerd
CROISSANT
Met roomboter en huisgemaakte marmelade
4,50
CRÈME NOISETTE & CHOCOLAT
Met brioche of een croissant
6,90
BAGUETTE
Met roomboter en marmelade
4,50
7,50
TARTE AU POMME
4,90
TARTE DU JOUR
Taart van de dag
5,10
SÉLECTION DU JOUR
Huisgemaakte patisserie
4,90
LE GRAND PETIT DÉJEUNER
Baquette, saucisson, jambon Bayonne, comté, 2 gebakken eitjes, avocado, yoghurt en vers fruit
19,50
YAHOURT AUX FRUITS & GRANOLA
Yoghurt met huisgemaakte granola en vers fruit
8,30
CROISSANT AU SAUMON
Croissant met roomkaas, gerookte zalm, avocado en dille
14,50
PAIN PERDU
Wentelteefje van brioche met vers seizoensfruit en ahorn stroop
11,50
CROQUE MONSIEUR
Brioche met Gruyère kaas, ham en bechamel
12,50
CROISSANT JAMBON FROMAGE
Croissant met ham, kaas en verse kruiden uit de oven
7,10
CROQUE MADAME
Brioche met Gruyère kaas, ham, bechamel en gebakken ei
13,10
OEUF BÉNÉDICTINE
Toast met twee gepocheerde eitjes, avocado en Hollandaise saus
13,50
OEUF BÉNÉDICTINE (Met gerookte zalm)
Toast met twee gepocheerde eitjes, avocado en Hollandaise saus Met gerookte zalm
17,00
OEUF BÉNÉDICTINE (Met Bayonne ham)
Toast met twee gepocheerde eitjes, avocado en Hollandaise saus Met Bayonne ham
17,00
OMELETTE FRANÇAISE
Omelette met fijne groene kruiden, waterkers en baguette
10,50
OMELETTE FRANÇAISE (Met ham en/of kaas)
Omelette met fijne groene kruiden, waterkers en baguette Met ham en/of kaas
12,50
OMELETTE FRANÇAISE (Met seizoensgroenten)
Omelette met fijne groene kruiden, waterkers en baguette Met seizoensgroenten
14,00
TARTINE AUX ARTICHAUTS ET ANCHOIS
Toast met crème fraîche, geroosterde artisjokken en ansjovis
14,90
TARTINE À LA RATATOUILLE
Toast met haricots blancs, geroosterde zomerse ratatouille en pistou (100% vegan)
11,90
TARTINE À LA RATATOUILLE (Met burrata)
Toast met haricots blancs, geroosterde zomerse ratatouille en pistou (100% vegan) Met burrata
15,90
CROISSANT AVEC PULLED CONFIT DE CANARD
Croissant met gekonfijte eend met gekarameliseerde ui en ingelegde ui
15,80
CROISSANT AVEC PULLED CONFIT DE CANARD (Met gebakken eendenlever)
Croissant met gekonfijte eend met gekarameliseerde ui en ingelegde ui Met gebakken eendenlever
24,30
BAGUETTE AUX CROQUETTES DE CREVETTES
2 garnalen kroketten met citroen-mayonaise, ingelegde ui en gefrituurde kappertjes
15,80
STEAK TARTARE PRÉPARÉ
Klassieke met de hand gesneden steak tartaar met geroosterd stokbrood
16,50
STEAK TARTARE PRÉPARÉ (Met gebakken eendenlever)
Klassieke met de hand gesneden steak tartaar met geroosterd stokbrood Met gebakken eendenlever
25,00
STEAK
Steak met bearnaise saus
16,50
STEAK (Rossini met eendenlever)
Steak met bearnaise saus Rossini (met eendenlever)
25,00
SALADE CÉSAR
Kip, gepocheerd ei, ansjovis, lardon, romana sla, kaas, croutons en een caesar vinaigrette
16,20
SALADE NIÇOISE
Tonijn, ansjovis, haricot verts, krieltjes, romana sla, kappertjes, ei, olijven en honing-mosterd vinaigrette
16,80
SALADE CHÈVRE
Sla melange met venkel, warme geitenkaas met toast uit de oven, honing, citroen en basilicum
16,80
BISQUE D'HOMARD
Romige kreeften bisque met garnalen en citroen-boter schuim
14,90
SOUPE À L'OIGNON GRATINÉE
Franse uiensoep met Pernod en gegratineerde Gruyère kaas
12,50
LE PETIT CHEF CRÈME BRÛLÉE
Met een vleugje lavendel
10,20
TARTE TATIN
Tarte tatin van appel, geserveerd met vanille-ijs
11,50
BAGUETTE AU BEURRE DE PARIS
Baguette met beurre de Paris
6,90
RILETTE DE CANARD
Rillette van eend met toast
10,80
RILETTE DE MAQUEREAU
Rillette van makreel met toast
12,50
OLIVES & AMANDES
Olijven met gezouten geroosterde amandelen
6,90
PAIN AU LEVAIN AVEC ANCHOIS
Zuurdesem met geklopte, gerookte boter en ansjovis
11,50
JAMBON DE BAYONNE
Bayonne ham, 65 gram
10,50
FROMAGE AU FOUR
Camembert uit de oven met verse kruiden en stokbrood
12,50
LES COLLATIONS DU PETIT CHEF
Laat je verrassen!
21,50
CROQUETTE DE CREVETTE (3 PIÈCES)
Garnalenkroketjes van Holtkamp met citroenmayonaise, zoetzure ui, gefrituurde kappers
8,50
BOULETTE DE VEAUX (3 PIÈCES)
Bitterballen van Holtkamp met mosterdmayonaise en gefrituurde peterselie
5,80
BOULETTE DE CHAMPIGNON (3 PIÈCES)
Paddenstoelen bitterballen met truffelmayonaise
6,40
HUÎTRES (3 PIÈCES)
Franse oesters met sjalotten vinaigrette en citroen
12,00
HUÎTRES A L'ESCARGOT (3 PIÈCES)
Franse gegratineerde oesters met Comté, kruidenboter en broodkruim
13,80
SAUCCISON
Gegrilde worst met frites en appelmoes
9,90
PETIT POULET
Kip met frites en groenten
9,60

vegetarisch vegetarisch

CANAPÉ DE MERINQUE AU FOIE GRAS
Merinque maison met foie gras, framboos en hazelnoot
18,50
ESCARGOTS À L'AIL GRATINÉS
Slakken gegratineerd in kruidenboter en comté met stokbrood
13,50
STEAK TARTARE PRÉPARÉ
Klassieke met de hand gesneden steak tartaar met geroosterd stokbrood
16,50
STEAK TARTARE PRÉPARÉ (Met gebakken eendenlever)
Klassieke met de hand gesneden steak tartaar met geroosterd stokbrood Met gebakken eendenlever
8,50
BISQUE D'HOMARD
Romige kreeften bisque met garnalen en citroen-boter schuim
14,90
CÔTE DE CHOU-FLEUR
Geroosterde bloemkoolsteak met haricots blancs, broodkruim, peterselie en citroen
15,80
TARTE TATIN AUX TOMATES
Tarte tatin met verschillende bereidingen van tomaat
14,80
POIREAUX MIMOSA
Geroosterde prei, met een gekruimd gekookt ei en een Franse vinaigrette met dragon
15,10
COUTEAUX GRATINÉS À LA PROVENÇALE
Gegratineerde scheermesjes met knoflook, peterselie, broodkruim en citroen
16,50
SOLE À LA MEUNIÈRE
Sliptong gebakken in boter met citroen en peterselie
19,50
PAVÉ DE TON GRILLÉ
Tonijnsteak met een verse tomaten antiboise, kappertjes, peterselie en citroen
21,20
SUPRÈME DE POULET NOIR
Franse kipfilet met champignonsaus en morilles
19,80
BAVETTE À LA BÉARNAISE
Bavette met bearnaise saus
22,00
BAVETTE À LA BÉARNAISE (Rossini met eendenlever)
Bavette met bearnaise saus Rossini met eendenlever
8,50
MAGRET DE CANARD À LA PÊCHE
Filet van eendenborst met perzik en jus de veaux
21,50
FRANSE FRITES
Met huisgemaakte mayonaise
6,00
PETITE SALADE
Met een kruidenvinaigrette
5,30
GRATIN DAUPHINOIS
Aardappelgratin met Franse kruiden, Piment d'Espelette en citroen-boter schuim
7,50
LÉGUMES DE SAISON GRILLÉS
Gegrilde seizoensgroenten
5,90
LE PETIT CHEFS CRÈME BRÛLÉE
Met lavendel
10,20
PAVLOVA
Met aardbei en basilcum
11,50
TARTE TATIN
Tarte tatin van appel geserveerd met vanille ijs
11,50
MOELLEUX AU CHOCOLAT
Met marshmallow en gezouten karamel
11,50
ASSIETTE DE FROMAGE
Bordje met verschillende kazen, klassieke Franse mosterd op basis van druivenmost, brood en druiven
15,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro Le Petit Chef is 10.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.