Egbert Aan Zee

Meer informatie

Tweede Slag 8
3235 CR Rockanje


Menukaart van Egbert Aan Zee

Laatst bijgewerkt op 18.06.2025
Klassiek gesorteerd
Portie frites
met mayonaise
6,00
Frites
met truffel mayonaise en Parmenzaan
7,50
Portie kibbeling
met remouladesaus
16,50
Italiaanse tomatensoep
6,50
Burrata
met salade van San Marzano tomaatjes en basilicum
16,50
Salade
met gerookte zalm
17,50
Pasta
met ratatouille en Parmezaanse kaas
17,50
Pasta Carbonara
17,50
Pasta
met verse en gerookte zalm en spinazie
19,50
Pasta Bolognese
17,50
Pasta
met gamba’s en tomaatjes
19,50
Tonijnsalade
10,50
Rilette van gerookte zalm
13,50
Pesto, humus
en gegrilde paprika
10,00
Pikant gemarineerde kip
12,50
Carpaccio
met truffelmayonaise
12,50
Twee rundvleeskroketten
10,00
Twee groentekroketten
10,00
Steak sandwich van Voornes Weidevlees
16,50
Margherita, tomatensaus,
mozzarella en basilicum
13,50
Tonno, tomatensaus,
tonijn en witte ui
16,50
Salame, tomatensaus,
salami en mozzarella
16,50
Parma,
tomatensaus, Parmaham en mozzarella
16,50
Quattro formaggi
tomatensaus, mozzarella, Gorgonzola, Taleggio, Provolone en walnotencrunch
17,50
Egbert
mascarpone, courgette, gerookte zalm en mozzarella
17,50
Groenten
courgette, paprika, tomaat en mozzarella
16,50

vegetarisch vegetarisch

Funghi
tomatensaus, paddenstoelen, truffel en mozzarella
16,50
Pollo
tomatensaus, kip, cherry tomaat en mozzaralla
16,50
Peperoni
tomatensaus, peperoni, pepertjes
16,50
Kogelbiefstuk van Voornes Weidevlees
met gegrilde groenten en frites
27,50
Dame Blanche
vanille-ijs, chocodesaus en slagroom
7,50
Chocolademousse
met slagroom
7,50
Panna cotta
met rood fruit
7,50
Butterfly garnalen
8,00
Bitterballen
8,00
Vegetarische bitterballen
8,00

vegetarisch vegetarisch

Calamari fritti met remouladesaus
8,00
Brood met aïoli
8,00
Kaasloempia’s
8,00
Bittergarnituur:
bitterballen, kaasloempia’s butterfly garnalen en calamari
17,50
Portie gemengde nootjes
3,50
Portie gemarineerde olijven
3,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Egbert Aan Zee is 18.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.