Bistro Cannelle

Meer informatie

Markt 46
4701 PH Roosendaal


Menukaart van Bistro Cannelle

Laatst bijgewerkt op 20.01.2025
Klassiek gesorteerd
Carpaccio
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas ( met truffelmayonaise + € 0,75 )
14,25
Vitello Tonnato
Kalfsgebraad met tonijnmayonaise en rucola
14,75
Salade van het maandmenu
15,50
Mandje brood
met smeersels
14,75
Gegrilde gamba’s
Gegrilde gamba’s met salade, knoflook en citroen c15,25
Gamba’s al ajilo
Scampi’s uit de oven in olijfolie met pepertjes, knoflook en peterselie
16,50
Garnalenkroketten
Huisgemaakte garnalenkroketten met tartaarsaus
15,25
Combinatie van kreeftenbisque
en een garnalenkroket
16,50
Tomatensoep
Tomatensoep met pompoenpitolie
7,75
Vissoep
Vissoep met zeevruchten
9,25
Bisque
Kreeftensoep
14,50
Steak Dijon
In de mosterd gemarineerde gebakken biefstuk geflambeerd met cognac
23,75
Tagliata Cannelle
Gesneden gegrilde biefstuk op een bedje van rucola, tomaat, Parmezaanse kaas en balsamico di Modena
25,50
Bavette
Een mooi stuk vlees van de flank van een Grainfed Clare Valley rund gegrild met peperroomsaus of kruidenboter
32,50
Gamba’s à l’ail
Gamba’s in een tomaten-knoflooksaus afgeblust met een frisse witte wijn
25,50
Gegrilde wilde Argentijnse gamba’s
Gegrilde wilde Argentijnse gamba’s met olijfolie, knoflook en citroen
27,50
Duo gegrilde zeebaars en dorade
Combinatie van gegrilde zeebaars- en doradefilet met knoflookolie en citroen Zeetong dagprijs In de roomboter gebakken zeetong
26,50
Visplateau
Gegrilde dorade of zeebaars met gamba’s, wilde gamba en langoustine
32,50
Naturel
Op de huid gegrilde hele dorade met olijfolie, knoflook en citroen
26,50
Provençaal
Op de huid gegrilde hele Dorade gevuld met tijm, rozemarijn, olijven en zongedroogde tomaten
27,50
Méditerrannée
Op de huid gegrilde hele Dorade gevuld met kruiden, olijven, paprika en ansjovis
27,75
Naturel
Op de huid gegrilde hele zeebaars met olijfolie, knoflook en citroen
26,00
Provençaal
Op de huid gegrilde hele zeebaars gevuld met tijm, rozemarijn, olijven en zongedroogde tomaten
27,50
Méditerrannée
Op de huid gegrilde hele zeebaars gevuld met kruiden, olijven, paprika en ansjovis
27,50
Dame Blanche
8,00
Chocolade mousse
9,25
Coupe Limoncello
( vanille- en citroensorbetijs met huisgemaakte Limoncello )
9,25
Café Glace
( vanille ijs met espresso en huisgemaakte koffielikeur )
9,25
Flensjes
( met vanille ijs geflambeerd aan tafel )
10,50
Dessert maandmenu
9,25
Moelleux van chocolade
( met een bolletje ijs en slagroom )
9,25
Crème Brûlée
9,00

vegetarisch vegetarisch

Dessert wijn
6,00
Oude rode port
7,00
Keuzemenu
32,50
1. Gang Tomatensoep met pompoenpitolie
Alternatief voor 1. Gang Vissoep
2. Gang Peppersteak Gepeperde biefstuk met een peperroomsaus
3. Gang Gamba’s à l’ail Gamba’s in een tomaten-knoflooksaus afgeblust met een frisse witte wijn
4. Gang Dessert van de chef
Alternatief voor 4. Gang Koffie of thee
Maandmenu
42,50
1. Gang Kreeftenbisque
2. Gang Gerookte salade Ribeye Gerookte gemengde salade met gerookte ribeye, zongedroogde tomaten, croutons, noten, Parmezaanse kaas en een truffelmayonaise.
Alternatief voor 2. Gang Gamba fritti 3 gefrituurde gamba’s met salade en tartaarsaus
3. Gang Vispannetje Gegratineerd vispannetje uit de oven met diverse vissoorten en gamba’s in hollandaisesaus
Alternatief voor 3. Gang Winterse tagliata Gesneden gegrilde biefstuk op een bedje van rucola, gebakken bospaddenstoelen, tomaat, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
4. Gang Koffie met een likeurtje naar keuze
Alternatief voor 4. Gang Mon Chou taartje met kersen
Kindertomatensoep
4,50
Kindercarpaccio
9,75
Frikandel
met frietjes en appelmoes
8,00
Kipvingers
met frietjes en appelmoes
8,75
Biefstukje
met frietjes roerbakgroenten en appelmoes
14,50
Visfilet ( zeebaars of dorade )
met frietjes roerbakgroenten en appelmoes
15,50
Kinder Dame Blanche
5,00
Flensje
met vanille ijs slagroom en chocoladesaus
7,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro Cannelle is 20.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.