Hotel Central

Meer informatie

Stationsplein 9
4702 VZ Roosendaal


Menukaart van Hotel Central

Laatst bijgewerkt op 07.03.2025
Klassiek gesorteerd
Gepekelde makreel
crème van knolselderij | quinoa kroepoek | bieslook mayo | kruiden dressing
17,00
Zeebaars
oranjebloesem | citrus | rode peper | avocado crème | basilicum cress
17,00
Vitello tonnato
kalf | tonijn tartaar | rucola | ansjovis mousse | bloemkool
18,00
Picanha
rosbief | little gem | mais | puntpaprika | tomatensalsa | pittige aioli
17,00
Carpaccio
rund | kappertjes | pijnboompitten | olijf olie | Bettine grand cru
18,00
Steak tartaar
van gepofte wortel (V), gepekeld eigeel |Parmezaan | rode ui | gerookte amandel
17,00
Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.
Aardpeer soep
truffel | champignons
11,00
Waterkers soep
paling | appel | bleekselderij
12,00
Zonder voorgerecht
ook los verkrijgbaar à
7,50
Zeewolf
groene asperge | rivierkreeftjes | parelcouscous | geroosterde paprikasaus
27,00
Schelvis, crunch van macadamia
pastinaak | chinese kool | saus van yuzu en miso
27,00
Kalfsentrecote
roseval | crème van pecannoot en peterseliewortel | tijm saus
28,00
Lamshaas
kruidenkorst | ratatouille | rösti | puntpaprika | rozemarijn jus
31,00
Fettuccine
boerenkool | feta | amandelen | basilicum | Parmezaan | chili olie
26,00
Friet & mayonaise à
per portie
3,00
Friet de Luxe
met Parmezaanse kaas & truffelmayonaise à per portie
5,00
Mango, hangop
compote | mango crème | kokos krokantje | matcha | bergamot
12,00

vegetarisch vegetarisch

Chocolade dessert
boter crème praline | soes gevuld met pure chocolade ganache | feuilletine | witte chocolade crumble | chocolade ijs
12,00
Koffie compleet
koffie of thee met verschillende zoete lekkernijen
16,00
in het Sistermans-keuze menu supplement
4,00
per kaasje / per cheese
Le Cabrissac
gemaakt van pure, volle geitenmelk, verrijkt met een vleugje room.
3,50
Wensleydale cranberry
jonge koemelk kaas uit Yorkshite met cranberries.
3,50
Keiems bloempje
een romig kaas met fijne kruiden en een knoflooksmaak.
3,50
Fontina D’Aosta
Noord-Italiaanse bergkaas van volle rauwe koemelk.
3,50
Manchego zwarte knoflook
gerijpte harde schapenkaas met zwarte knoflook.
3,50
Reypenaer
traditioneel gerijpte Nederlandse kaas met onderscheidend smaakprofiel.
3,50
Korenbloem
Deense biologische kaas, een romige blauwader.
3,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel Central is 07.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.