Restaurant Sistermans

Meer informatie

Stationsplein 9
4702 VZ Roosendaal


Menukaart van Restaurant Sistermans

Laatst bijgewerkt op 08.01.2025
Klassiek gesorteerd
Carpaccio, rucola | kappertjes | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | olijfolie
18,00
Zalm, in whisky gemarineerd | koolrabi | granny smith | zwarte knoflook | bbq mayonaise
18,00
Tonijn tataki, wakame | edamame boontjes | sesam kletskop | bosui | vadouvan mayonaise
18,00
Marbré Pata negra en eendenlever, px-vijgen compote | gegrilde brioche | zoetzure rode ui | truffelolie
25,00
Bietencarpaccio (V), rode bieten crème | chioggia | gerookte amandel | geitenkaas mousse
18,00
Old Amsterdam kaassoep, preiringetjes
12,00
Zoete aardappel-kokos soep, rivierkreeftjes | bosui | hazelnoot
11,00
Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.
Zonder voorgerecht, ook los verkrijgbaar à
7,50
Hertenrugfilet en sucade, rode kool | knolselderij puree | wortel | cranberry-vijgensaus
31,00
Gebakken runder rib-eye. Parmezaan polenta | winterse groenten | chimichurri saus
28,00

vegetarisch vegetarisch

Gebakken Leng, lardo di colonnata | biet | gegrilde eryngi | zoete aardappelpuree | zuurkool saus
28,00
Gebakken Kabeljauw, brandade | courgette | gepofte tomaat | venkel | saffraan saus
29,00
Pompoen risotto, geitenkaas | geroosterde pompoen | pompoenpit | granaatappel |salie olie
26,00
Friet & mayonaise à
3,00
Friet de Luxe met Parmezaanse kaas & truffelmayonaise à
5,00
Stoofpeer, gestoofd in saffraan | merengue – citroentaartje | lemoncurd
13,00
Kastanje chocolade mousse, parfait van pompoen en voc specerijen | mokka spongecake truffel van pompoen toffee
13,00
Koffie compleet, koffie of thee met verschillende zoete lekkernijen *
13,00
per kaasje / per cheese 3.50
Keiems bloempje, Een romig kaasje met fijne kruiden en een knoflooksmaak.
Affligem kaas, Belgische kaas met een zacht zoete smaak met een lichte nootsmaak.
Le Cabrissac, Gemaakt van pure, volle geitenmelk, verrijkt met een vleugje room
Wensleydale cranberry, Jonge koemelk kaas uit Yorkshire met cranberries.
Saint Nectaire, Een halfzachte kaas met aroma’s van noten, hooi, paddenstoelen en wilde bloemen.
Texelse oude schapenkaas, Oude schapenkaas uit Texel die een heerlijk ziltig karakter heeft en een klein zoetje in de nasmaak.
Flor d’arancio, Deze blauwader kaas wordt dertig dagen geweekt in Fior D’Arancio, een zoete dessertwijn op basis van muscato druiven

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Sistermans is 08.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.