De Pub Rossum

Meer informatie

Waaldijk 1
5328 EZ Rossum


Menukaart van De Pub Rossum

Laatst bijgewerkt op 03.06.2025
Plankje In Petto
met brood, smeersels, Serranoham en olijven van Aziz (voor 2 personen)
14,25
Bourgondisch breekbrood met smeersels
vanaf 2 personen
6,95
Serranoham
18 maanden gerijpt
9,95
Gyoza’s
gevuld met kip en oosterse dip
9,00
Oosters buikspek
Dungesneden teriyaki, bosui en sesam
9,95
Carpaccio ‘In Petto stijl’
met huisgemaakte pesto of truffelmayo, crunch van cashewnoten en Stompetoren Grand Cru
14,50
Steak tartaar
meloeskes, eidooiercrème, mayonaise van lavas en brioche
15,95
Huisgerookte zalm
aardappelrösti, chutney van komkommer, crème fraîche, bosui en haringeitjes
15,95
Tomatensoep
vernieuwd en smaakvoller recept met huisgemaakte gehaktballetjes
7,75
Vitello Tonnato
dunsgesneden kalfsvlees, tonijnmayonaise, tomaten, rode ui, rucola en gefrituurde kappertjes
14,95
Ceviche zeebaars
avocadocrème, mangochutney en limoenmayonaise
14,75
Canneloni geitenkaas
komkommer en geitenkaas met spinaziesalade en vinaigrette van sojasaus en morille
13,50
Rode biet
gepoft, zoetzure gele biet, choggiabbiet, ricotta en balsamico
14,75
Tournedos of Chateau Briand (voor 2 personen)
in roomboter gebakken met seizoensgroenten en romige pepersaus
35,50
69,95
Gegrilde saté van varkenshaas of kippendij
met pindasaus van Ome Hans, atjar, cassave en salade
23,50
20,50
McPetto
225 gram runderburger op brioche brood, rode uiencompote, cheddar, truffelmayonaise, krokante Serranoham en salade
20,50
Spareribs
zacht gegaard en afgelakt en huisgemaakte gepofte knoflookmayonaise
24,50
Duo lam
stoof en steak, asperge, ratatouille en bearnaise
29,50
Maïskip
uit de pan, Oosterse bloemkool, pompoenpuree en saus van Vadouvan
24,50
Zeebaarsfilet
tapenade van kappertjes, geschaagfde venkel, gepofte tomaatjes, noilly prat saus
26,50
Tomatenrisotto
burrata, schuim van gazpacho, basilicum en balsamico
23,50
Catch of the Day
vraag de bediening naar wat de chef vandaag in petto heeft
Chef’s special
vraag de bediening naar wat de chef vandaag in petto heeft
Crème brûlée
traditioneel van vanille, met vanille roomijs
9,75
Kaasplank met kazen van ‘Jeroen & Nienke’
met huisgemaakt karnemelkbrood, noten en compote
14,50
Holtkamp gebak
vraag de bediening welke smaken we in petto hebben
5,75
De ‘Caribbean’
mangosalsa, witte chocolade pannacotta, pindapasta en Bounty-ijs
9,75
Zomerkoninkjes
gemarineerde aardbeien, rabarber, koude sabayon en yoghurtijs
9,95
Dame Blanche
drie bollen vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
9,75
Plankje ‘In Petto’
mix van kazen, sjarkutterie, bourgondische bitterballen en landbrood
17,50
Bourgondisch Bitterballen
met heerlijk draadjesvlees, 6 stuks à 35 gram
8,95
‘Neppers’
niet de bourgondische, maar wel lekker, 10 stuks à 25 gram
7,75
Snacks in de mix!
Voor degene die niet kan kiezen, 13 stuks
9,75
Southern fried chicken
malse kiphaasjes, gepaneerd en gekruid, 6 stuks
10,95
Rustieke frieten
met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
6,75
Serranoham
18 maanden gerijpt en gesneden | 75 gram
9,95
Kazen van Jeroen & Nienke
met karnemelkbrood, noten en compote
13,50
Frikandelletjes speciaal
mini frikandellen speciaal met mayo, curry en sjalotjes, 8 stuks
8,50
Nachos
cheddar, tomatensalsa, pulles chicken, zoetzure rode kool en crème fraîche
12,50
Groentebitterballen van Mr. Holtkamp
die met échte groentes, 6 stuks à 30 gram
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Pub Rossum is 03.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.