Antep Café & Patisserie

Meer informatie

Keersopstraat 15
3044 EX Rotterdam


Menukaart van Antep Café & Patisserie

Laatst bijgewerkt op 17.06.2025
Klassiek gesorteerd
Tulumba
Tulumba is een traditioneel zoet gerecht uit de Turkse keuken. Het is gemaakt van gefrituurde deegslierten die worc
19,95
Katmer
Katmer is een heerlijk Turks gebak dat meestal wordt gegeten als ontbijt of als dessert. Het bestaat uit dunne lagen vuld met een mengsel van fijngemalen pistachenoten, suiker en boter.
4,99
Sekerpare
Sekerpare is een Turks dat populair is in de Turkse keuken. Het bestaat uit kleine, ronde koekjes gemaakt van gemal tbruin zijn.
19,95
Dilber
Onze dilber baklava met pistachenoten uit Antep!
27,50
Dolama
Dolama is een toetje dat in verschillende varianten voorkomt in de Turkse keuken bestaande uit pistachenoten.
37,50
Sobiyet
Sobiyet is een zoet gebak, bestaande uit room en pistachenoten
27,50
Fistikli (Basma) Kadayif
Fistikli Kadayif is een traditioneel Turks dessert dat bestaat uit dunne sliertjes vermicelli deeg, die zijn gevuld met eer
23,95
Havuc Dilimi
Havuc Dilimi is een van de populairste baklava soorten. Het kenmerkt zich door een driehoekig vorm en is gevuld m
27,50
Cevizli (Walnoten) Baklava
Cevizli baklava, dat bestaat uit walnoten, is een populair zoete gebak uit Gaziantep
23,95
Fistikli Burma Kadayif
Fistikli burma kadayif is een traditioneel Turks dessert dat gevuld is met engellenhaartjes en pistachenoten
29,95
Fistikli Baklava
Wellicht de bekendste soort Baklava; Fistikli Baklava! Deze lekkernij is gevuld met pistachenoten
25,95
Özel Baklava
Onze speciale baklava; zit meer pistache in & minder suiker
29,95
Dürum
Opgerolde baklava met pistachenoten
27,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Antep Café & Patisserie is 17.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.