Tartaar van zeebaars met bereidingen van tomaat en zilte plantjes Geroosterde Noordzeeschol met gevulde courgettebloem en saffraan Surprise gerecht uit de historie van 50 jaar LVJ (++) Hollands kalf met hachee van kalfsborst, ui en zomercantharellen Assortiment de fromages Of Dessert LVJ keuze tussen schol en kalf
48,50€
Vind ik lekker!
Menu LVJ (4-gangen)
Tartaar van zeebaars met bereidingen van tomaat en zilte plantjes Geroosterde Noordzeeschol met gevulde courgettebloem en saffraan Surprise gerecht uit de historie van 50 jaar LVJ (++) Hollands kalf met hachee van kalfsborst, ui en zomercantharellen Assortiment de fromages Of Dessert LVJ
59,50€
Vind ik lekker!
Menu LVJ (5-gangen)
Tartaar van zeebaars met bereidingen van tomaat en zilte plantjes Geroosterde Noordzeeschol met gevulde courgettebloem en saffraan Surprise gerecht uit de historie van 50 jaar LVJ (++) Hollands kalf met hachee van kalfsborst, ui en zomercantharellen Assortiment de fromages Of Dessert LVJ
Gebrande snijboon, Delftse mosterd, amandel en zoetzuur van komkommer (V)
Haricots verts rôtis, moutarde de Delft, amandes et concombre à l'aîgre doux
16,50€
Vind ik lekker!
Gebrande snijboon, Delftse mosterd, amandel en zoetzuur van komkommer (V) met zacht gegaarde eendenborst en eendenleverkrullen
Haricots verts rôtis, moutarde de Delft, amandes et concombre à l'aîgre doux avec éminces de magret de canard et feuille de foie de canard
24,00€
Vind ik lekker!
Gevulde tomaat, kingcrab, basilicum en een vinaigrette van watermeloen
Tomates farcies, crabe royal, basilic et vinaigrette à la pastèque
19,50€
Vind ik lekker!
Terrine van eendenlever met een compote van peren en gegrilde kruidkoek
Foie gras de canard en terrine à la compote de poire et pain d'épices grillé
20,00€
Vind ik lekker!
Halve, met dragonboter, gegrilde zeekreeft, salade van zoete aardappel (per 2 pers.)
Le demi homard grillé au beurre à l'estragon et sa salade de patate douce (2 couv.)
25,50€
Vind ik lekker!
Les Plats
In de oven gegaarde heilbot met n korstje van prei, saus met Hollandse garnalen en daslook
Flétan au four cuite avec une croûte de poireaux, sauce aux crevettes hollandaises et ail des ours
30,00€
Vind ik lekker!
Hollands voorjaarslam met jonge groenten en een eigen jus met dragon
Agneau printanier de Hollande aux jeunes légumes et son jus maison à l'estragon
32,50€
vegetarisch
Vind ik lekker!
Gestoofd konijnboutje met verse cantharellen, paksoi en knolselder
Cuisse de lapin braisée aux girolles fraîches, pakchoi et celeri-rave
29,50€
Vind ik lekker!
Gebakken kalfszwezerik LVJ met n saus van zee- en rivierkreeft en truffeljus
Ris de veau LVJ avec sa sauce aux écrevisses et jus de truffe
35,00€
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Le Vieux Jean Noir is 14.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.