BeDi Culinair

Meer informatie

Beekhuizenseweg 1
6891 CZ Rozendaal


Menukaart van BeDi Culinair

Laatst bijgewerkt op 08.02.2025
Klassiek gesorteerd
ANCHOA OLIJVEN, . ANCHOA OLIVES, . 4,50
GILLARDEAU 'IN HET GROEN' , met dashi, komkommer en kosho
7,00 1st
39,00 6st
OESTERS, met citroen en chardonnay azijn .
4,00 1st
22,50 6st
CHARCUTERIE, drie soorten, wisselend assortiment .
15,00
PROFITEROLES , met Gruyère en eekhoorntjesbrood .
8,00
GARNALENCOCKTAIL, Hollandse garnalen met groene appel en gerookte paprika .
14,50
KAVIAAR KLASSIEK, met blini's, bieslook, crème fraîche, sjalot en ei .
90,00
PALING, met citroen, soubise en brioche .
8,00
Gerechten ter grootte van een tussengerecht.
KNOLSELDERIJ, gebakken in zeezout met dadelstroop, hazelnoot en mandarijn
14,50
DRY AGED BIET, met hangop, tempura shiso en walnoot .
14,50
SPITSKOOL VAN DE BBQ, met gele curry, zwarte knoflook en nori .
14,50
AVOCADO, met Parmezaan, lavas en tomaat
14,50
BEUKENZWAM , met Olde Remeker, tamarinde en pinda .
14,50
Gerechten ter grootte van een tussengerecht.
ZALM MARBRÉ, met radijs, citroen en karnemelk .
16,50
ZEEBAARS CEVICHE, met pompoen, piment en kaffir limoen .
16,50
"PIZZA" STEAK TARTAAR, met piccalilly, oude kaas en zwarte peper .
16,50
BISQUE D'HOMARD, met gamba en sinaasappelroom .
16,50
GEROOKTE RUNDERLENDE, met groene peper, brioche en sjalot
16,50
RON’S FAMOUS SPARERIBS, zonder bot met huisgemaakte sambal .
16,50
EENDENBORST, met croque monsieur en rodekoolketchup .
16,50
KABELJAUW , met paling, aardappel en dragon .
16,50
Gerechten ter grootte van een tussengerecht.
FRIETEN, met kruidenmayonaise en oude kaas .
6,50
SALADE, met Romaine sla, Parmezaan, haricots vert en verse kruiden
6,00
OSSENSTAART , met zuurkool, mousseline en verse truffel .
21,50
GEBAKKEN EENDENLEVER , met witlof, aceto balsamico en pistache .
21,50
YELLOWTAIL KINGFISH, met eidooier en kaviaar .
21,50
DAGVANGST, altijd vers en in het seizoen . Dagprijs
CÔTE DE BOEUF, met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 700 gram .
80,00
TOURNEDOS, met morille, lardo en haricot vert, +/- 150 gram
36,00
CHATEAUBRIAND , met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 400 gram .
85,00
VLEESSPECIAL, altijd vers en in het seizoen .
dagprijs
GEZOUTEN MELKCHOCOLADE , met koffiekaramel en pistache-ijs .
10,50
APPEL "CRUMBLE", met witte chocolade en kaneel ijs .
10,50
CROISSANT , met crème Suisse, dulce de leche en tonkabonenijs
10,50
DESSERT TO SHARE, emmertje vers gedraaid roomijs met zoete garnituren .
17,50
KAZEN, keuze uit drie of vijf, vraag naar ons assortiment .
10,00 3 st -
16,00 5st

De bewerkingsstatus van de menukaart van BeDi Culinair is 08.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.