Bistrobar Beaune

Meer informatie

Beekhuizenseweg 1
6891 CZ Rozendaal


Menukaart van Bistrobar Beaune

Laatst bijgewerkt op 07.02.2025
Klassiek gesorteerd
ANCHOA OLIJVEN,
4,50
GILLARDEAU 'IN HET GROEN'
met dashi, komkommer en kosho
7,00 1st
39,00 6st
Oesters
met citroen en chardonnay azijn
4,00
22,50
Charcuterie
drie soorten, wisselend assortiment
15,00
PROFITEROLES
met Gruyère en eekhoorntjesbrood
8,00
Garnalencocktail, Hollandse garnalen
met groene appel en gerookte paprika
14,50
Kaviaar klassiek,
met blini's, bieslook, crème fraîche, sjalot en ei
90,00
PALING,
met citroen, soubise en brioche
8,00
Gerechten ter grootte van een tussengerecht.
KNOLSELDERIJ,
gebakken in zeezout met dadelstroop, hazelnoot en mandarijn
14,50
DRY AGED BIET,
met hangop, tempura shiso en walnoot
14,50
Spitskool van de bbq,
met gele curry, zwarte knoflook en nori
14,50
AVOCADO,
met Parmezaan, lavas en tomaat
14,50
BEUKENZWAM
met Olde Remeker, tamarinde en pinda
14,50
Gerechten ter grootte van een tussengerecht.
ZALM MARBRé,
met radijs, citroen en karnemelk
16,50
"PIZZA" STEAK TARTAAR,
met piccalilly, oude kaas en zwarte peper .
16,50
GEROOKTE RUNDERLENDE,
met groene peper, brioche en sjalot
16,50
EENDENBORST,
met croque monsieur en rodekoolketchup
16,50
ZEEBAARS CEVICHE,
met pompoen, piment en kaffir limoen
16,50
BISQUE D'HOMARD,
met gamba en sinaasappelroom
16,50
Ron’s famous spareribs,
zonder bot met huisgemaakte sambal
16,50
KABELJAUW
met paling, aardappel en dragon .
16,50
OSSENSTAART ,
met zuurkool, mousseline en verse truffel
21,50
GEBAKKEN Eendenlever ,
met witlof, aceto balsamico en pistache
21,50
YELLOWTAIL KINGFISH,
met eidooier en kaviaar
21,50
Dagvangst,
altijd vers en in het seizoen
TOURNEDOS,
met morille, lardo en haricot vert, +/- 150 gram
36,00
VLEESSPECIAL,
altijd vers en in het seizoen
Côte de boeuf,
met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 700 gram
8,00
CHATEAUBRIAND
met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 400 gram
85,00
GEZOUTEN MELKCHOCOLADE
met koffiekaramel en pistache-ijs
10,50
CROISSANT
met crème Suisse, dulce de leche en tonkabonenijs
10,50
APPEL "CRUMBLE",
met witte chocolade en kaneel ijs
10,50
Dessert to share,
emmertje vers gedraaid roomijs met zoete garnituren
17,50
Kazen,
keuze uit drie of vijf, vraag naar ons assortiment
10,00 3 st
16,00 5st

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistrobar Beaune is 07.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.