Brasserie de Zeester

Meer informatie

Gorishoeksedijk 35
4694 PJ Scherpenisse


Menukaart van Brasserie de Zeester

Laatst bijgewerkt op 26.08.2025
Klassiek gesorteerd
BROODPLANKJE V
Broodplankje met tapenade en kruidenboter
7,00
TOMATENSOEP V
met basilicum-room
8,00
VISSOEP VAN DE CHEF
Rijkelijk gevulde, romige vissoep met verschillende soorten vis en zeevruchten
9,00
CARPACCIO
Rundercarpaccio met parmezaanse kaas, pijnboompitten, truffelmayo, kappertjes en rucola
14,50
VISPALET
Gerookte zalm, tonijnsalade, scampi's en makreelfilet op een bedje van salade
19,50
SCAMPI'S A LA CHEF
Gegratineerde scampi's in tomatensaus
15,00
GEGRATINEERDE MOSSELEN
Gegratineerde mosseltjes met knoflook, ui en kaas
13,00
BIETENSALADE MET FETA V
Rode bietensalade met feta, noten, rucola en balsamicosiroop
14,00
BOERENSCHNITZEL
Schnitzel met een zigeunersaus van spekjes, ui, champignons en paprika
24,00
SPARERIBS
Heerlijke malse ribben met knoflook of chilisaus
29,00
BIEFSPIEZEN
Gekruide steak op twee spiezen geserveerd met peper- of champignonsaus
28,00
RUMPSTEAK
Malse steak geserveerd met peper- of champignonsaus
28,00
SUPERSATE
Huisgemarineerde kipsaté geserveerd met Indische garnituur, cassave kroepoek en satésaus
23,00
ZEEBAARS
Gebakken zeebaarsfilet met een citroen-mosterdsaus
27,00
GEBAKKEN TONG
In roomboter gebakken tong (maat 1)
28,00 1 STUK
36,00 2 STUKS
VISTRIO
Gebakken zalmfilet, kabeljauw en heilbot met een vissaus
29,00
GEBAKKEN ZALMFILET
Gebakken zalmfilet met een kreeftensaus
27,00
FISH AND CHIPS
Kibbeling met remouladesaus en salade
19,00
GEITENKAAS SALADE
Maaltijdsalade met geitenkaasjes gebakken in een krokant kruidenjasje, notenmix, verse vijgen en een honing-kruidendressing
19,50
VEGANISTISCHE THAISE RIJSTSCHOTEL
Rijkelijk gevulde groentenschotel met rijst op een Oosterse wijze
19,00
VEGA SALADE
Een salade met vegetarische biefstukpuntjes in een Oosterse saus
22,50

vegetarisch vegetarisch

VEGETARISCHE SPIES
Een spies met vegetarisch vlees, ui paprika, champignons en courgette
24,50

vegetarisch vegetarisch

Gemengde salade
Gemengde salade
3,00

vegetarisch vegetarisch

Extra friet
Extra friet
4,00
ROOD FRUIT CHEESECAKE TRIFFLE
Huisgemaakte cheesecake met rood fruit, een bodem van koekkruim en slagroom
9,50
SORBET
Een zomerse coupe met verschillende soorten ijs, fruit en aardbeiencoulis
9,50
ETON MESS
Heerlijke coupe met meringue, pecan toffee, karamelsaus en slagroom
9,50
COUPE NOTEN
Pistache-, hazelnoot- en vanille-ijs bestrooid met notencrumble, karamelsaus en slagroom
9,50
BASTOGNEPARFAIT
Onze topper! Heerlijke bastogneparfait met een crumble van bastogne, karamelsaus, vanille-ijs en slagroom
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie de Zeester is 26.08.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.