De 4 dames bistro, winebar, hotel

Meer informatie

Langestreek 94
9166 LG Schiermonnikoog


Menukaart van De 4 dames bistro, winebar, hotel

Laatst bijgewerkt op 28.01.2025
Klassiek gesorteerd
Mini artisjokken
Franse mosterdvinaigrette en tomatenbrood
10,00
6 Truffelkroketjes
Oma Bobs met rucola en truffelmayonaise
10,00
8 Old Amsterdam kaasbitterballen
Dijonmayonaise
8,00
Karaage
Japanse gefrituurde crispy kipdijstukjes met limoen, teriyaki, sesamzaad, bosui en yuzu mayonaise
10,00
4 of 8 Rundvlees bitterballen
Dijonmayonaise
5,00
9,00
4 Wieringer garnalenkroketjes
Cornichons en Dijonmayonaise
11,00
Ossenworst
Amsterdamse ossenworst, tiny pepper, bosui, sesamsaus en furikake
11,00
Bourgondische kaasplank
5 soorten kaas met o.a. Schiermonnikoger kaas en krentenwegge
14,00
van een voor-of tussengerecht
Tomaten-paprikasoep
Soep van gepureerde pomodori tomaten en rode en gele puntpaprika met pistou en knoflooktoast
7,00
Tom kha
Thaise kokossoep met shiitake, beukenzwam, bosui en cherrytomaat
9,00
Brinjal met fetatzatziki
Huisgemaakte spicy chutney van aubergine en courgette, feta-tzatziki, cranberries, merlot-azijn en pappadum
12,00
Burrata en tomaat
Extra romige mozzarella, gekonfijte tomaat en sesam-sjalot dressing
12,00
Hollandse garnalen salade
Botersla, avocado, ei en royaal cocktailsaus
19,00
Coquilles en langoustines
Gebakken coquilles en langoustinestaartjes op een Oosterse venkelsalade met haringkaviaar
18,00
Culatta e burrata
Exclusieve Italiaanse ham van Levoni (min. 12 maanden rijping) met burrata, pijnboompitten, rucola en vijgen-truffeldressing
16,00
Jamon Iberico (80 gram)
Pata Negra met toast en een tapenade van zongedroogde tomaat en truffel
18,00
Beef tataki
Plakjes kort aangebakken biefstuk met ponzu, avocado, komkommer en nori-crunch
17,00
Gegrilde octopus en paprika
Poivronade (gestoofde paprika met tomaat en knoflook ), mousseline van aardappel en knolselderij en gerookte paprikapoeder
16,00
Fregola in Chorizo-Nduja saus
Fijne pasta uit Sardinië met een dunne saus van pittige smeerbare salami, chorizo, knoflook en paprika
14,00
Petite daube à la Provençale
In rode Rhône wijn gestoofd Black Angus sukade met Provençaalse kruiden, olijven en pistou met verse linguine
15,00
Charcuterie vanaf 2 personen
Culatello di Zibello, Jamon Iberico de Cebo, Salame Paisanella en magret de canard fume. Geserveerd met brood, Camargue boter, olijven en dadels
16,00
French style per stuk
Sjalotjes in merlot-azijn, brood, boter en tabasco
4,00
Japanese style per stuk
Wasabi-dressing, yuzumayonaise, bosui, crispy zeewier en furikaké
4,50
Gegratineerd per stuk
Camargue boter, knoflook, peterselie, panko en Parmezaanse kaas
5,00
Blikje Beari kaviaar 30 gram
Blini’s, boter en crème fraîche
45,00
Salade paddenstoelen
Gebakken paddenstoelen, artisjok, hazelnoot, cashewnoot, gekarameliseerde ui, zoetzure truffeldressing en burrata
24,00
Libanese auberginestoof ‘Mnazleh’ en linzenrijst
Stoofschotel van aubergine, courgette en geroosterde paprika en tomaat met o.a za’atar. Geserveerd met kruidige linzen-rijst
25,00
Linguine di mare
Langoustines, gamba’s en coquilles met verse linguine, zeekraal, huisgemaakte passata en knoflook
28,00
Tonijn, ansjovis en Caesarsalade
Kort aangebakken Yellowfin tonijn met Ortiz ansjovis op een salade van little gem, Parmezaanse kaas, gefrituurde kappertjes, caesar dressing, croutons en ei
30,00
Salade Landaise
Gebakken reepjes gekonfijte eend, spekjes en cashewnoten op een salade met o.a. gerookte eendenborst, cranberries, croutons, dadels en mosterddressing
26,00
Rendang
De bekende Indische curry van Black Angus sukade met komkommeratjar, seroendeng, gebakken uitjes, basmati rijst en cassavekroepoek
26,00
Daube à la Provençale
In rode Rhône wijn gestoofd Black Angus sukade met Provençaalse kruiden, olijven en pistou met verse linguine
29,00
Flat Iron peppersteak
Met zwarte peper ingewreven steak van 250 gram met pistou, harrisa, gefrituurde padrón pepers en frites
33,00
Eendenborst en zuurkool
Gebakken eendenborst op zuurkool met crispy pancetta, gekonfijte zilveruitjes, morieltjessaus en rösti
28,00
Seafood and Nduja
Coquilles, gamba’s, octopus, langoustines, zeebaars en tonijn in een jus van Nduja en tomaat met chorizo, paprika, zeekraal en fregola Vanaf 2 personen minimale bereidingstijd 30 min.
39,00
Crispy frites
met Dijonmayonaise
4,00
Italian frites
Knapperige frites, zwarte peper, truffelmayonaise en vers geraspte Parmezaanse kaas
8,00
Salade
Gemengde sla, zontomaatjes, kappertjes, croutons, olijven, vers geraspte Parmezaanse kaas en caesardressing
5,00
Bourgondische kaasplank
5 soorten kaas met o.a. Schiermonnikoger kaas en krentenwegge
14,00
Flat white Martini
After diner cocktail met Baileys, wodka en espresso
11,00
Sorbetijs en merengue
2 smaken sorbetijs op vanille-merengue met een lemongrass-lime leave rood fruit coulis
12,00
Espresso ijs
Met tiramisuschuim, koffielikeur, lange vingers en karamelsaus
12,00
Trifle van bastogne en witte chocolade
Luchtige mousse van witte chocolade, mango, zwarte bes, merengue en bastogne
11,00
Stoofpeer met sabayon
Kaneelijs en kletskoppen
10,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van De 4 dames bistro, winebar, hotel is 28.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.