met groene asperges, biologische Hollandse buffelmozzarella en balsamico-vijgendressing
13,00€
Vind ik lekker!
Paddenstoelen uit de oven (optioneel vegan)
met oesterzwammen van De Pluktuin, gegratineerd met zwarte knoflookboter; geserveerd met brood
13,00€
Vind ik lekker!
Gravad lax Wad Anderz
eigen gemarineerde heilbot op Scandinavische wijze met veldsla, Soltmen Waddengarnalen, kappertjes en basilicum
14,50€
Vind ik lekker!
Steak tartare
van Fries weiderund van Slagerij Menno Hoekstra, op klassieke wijze
14,50€
Vind ik lekker!
Soepen
Wortel-gember-kokossoep (vegan)
met koriander en cashewnoten; geserveerd met brood
8,50€
Vind ik lekker!
Bisque van Waddengarnalen
gebonden soep van Soltmen garnalen met zeekraal, brood en rouille
14,50€
Vind ik lekker!
Hoofdgerechten
Gnocchi (optioneel vegan)
gevuld met paddenstoelen, met asperges, beukenzwammen en Parmezaanse kaas
23,00€
Vind ik lekker!
Pasta Waddenkokkels (beperkt voorradig)
linguine met Waddenkokkels, knoflook, rode peper, tomaat en zeekraal
25,50€
Vind ik lekker!
Noordzee visfilet
met saffraan risotto, venkel, groene asperges, Waddengarnalen en beurre noisette
27,50€
Vind ik lekker!
Kogelbiefstuk
met puree van bataat, geroosterde bloemkool, groene asperges en zilte chimichurri
29,00€
Vind ik lekker!
Nagerechten
Affogato Kobbeslokje
Wad Anderz espresso met vanille-ijs en eilander amandel-kruidenlikeur
7,50€
Vind ik lekker!
Romanoff
verse aardbeien van Meinardi, gemarineerd met munt en Triple sec met Tonkabonenroom
9,50€
Vind ik lekker!
Zilte caramel cheesecake
van miso en zwarte sesam met banaan, witte chocolade-amandelcrunch en pistache-ijs
9,50€
Vind ik lekker!
Kaasplank Van Schier
vier kazen uit het Van Schier assortiment, met compote, noten en kletzenbrood
14,50€
Vind ik lekker!
Friandises
8,50€
Vind ik lekker!
Eilander bitter of kruidenlikeur
naar keuze SCH;
4,50€
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Havenpaviljoen Wad Anderz is 17.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.