Hotel Graaf Bernstorff

Meer informatie

Reeweg 1
9166 PW Schiermonnikoog


Menukaart van Hotel Graaf Bernstorff

Laatst bijgewerkt op 29.01.2025
Klassiek gesorteerd
Tartaar van gemarineerde zalm, geserveerd met crème van avocado,
zoetzure radijs en komkommer, kappertjes, wasabi-mayonaise, een sesam-citrus dressing en kroepoek.
Carpaccio van runderlende met pijnboompitten, Pecorino, rode ui,
rucola, kappertjes en een truffelmayonaise.
Salade met gerookte eendenborst, verse sinaasappel, een
sinaasappeldressing en hazelnoten.
Eilander charcuterie: gerookte rib-eye, gerookte worst en ossenworst
van onze eigen Lakenvelders. Dun gesneden varkensrollade, Parmaham, olijven en Old Amsterdam.
In knoflook-peperolie gegaarde gamba’s, geserveerd met focaccia.
Tomaten-burrata met tapenade, olijven, rucola, kappertjes en aïoli.
Groninger mosterdsoep met spekjes. (ook vegetarisch verkrijgbaar)

vegetarisch vegetarisch

Provençaalse tomatensoep met groene pesto. (Vega)
Op de huid gebakken zalmfilet met tagliatelle met Italiaanse
kruidenolie en een saus van dragon.
Op de huid gebakken filet van rode mul met een risotto van zeekraal
en saffraan en een saus met roze garnalen.
Gegrilde tournedos met gekneusde krieltjes, gebakken in een
rozemarijn-knoflookolie. (Supplement Euro 5,-)
Lamsfilet met een kruidenkorst, sous-vide bereid, met gekneusde
krieltjes, gebakken in een rozemarijn-knoflookolie.
Eendenborstfilet met zoete aardappel en sinaasappelsaus.
Risotto van paddenstoelen met King Oysters. (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Groene curry met sugar snaps, babymaïs, patisson en gerookte tofu.
Geserveerd met basmati rijst. (Vegetarisch/Veganistisch)

veganistisch veganistisch

Pannacotta met saus van bosvruchten, vanille-room, gel van rode bes
en framboos, marshmallows en een crunch van Lotus.
Quenelle van chocolademousse, een bolletje ijs van witte chocolade,
vanilleroom, rood fruit en een gel van rode bes en framboos.
Merengue met verse kiwi en een gel van kiwi, crème van Liquor 43,
vanille-room, sinaasappel, pistachenoten en een crunch van Lotus.
Kaasplankje met 4 internationale kazen, geserveerd met Kletzenbrood
en een vijgenconfiture. (supplement €3,50)
Uiteraard worden ook onze jeugdige gasten niet vergeten, en heeft onze chef een aantal gerechten voor de lekkere eters.
Poffertjes met poedersuiker.
5,50
Spaghetti met gegrilde kip en pestosaus.
9,50
Frietjes met kipnuggets of een kroket met appelmoes.
10,50
Op de huid gebakken zalmfilet met frietjes en appelmoes.
13,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel Graaf Bernstorff is 29.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.