Restaurant-Zaal De Nachtegaal

Meer informatie

Boxtelseweg 15
5481 VE Schijndel


Menukaart van Restaurant-Zaal De Nachtegaal

Laatst bijgewerkt op 04.02.2025
Klassiek gesorteerd
U kiest bij de voor- en de nagerechten 3 kleine gerechtjes dus bijvoorbeeld 3. voorgerechtjes of 3 nagerechtjes Wilt u 4 gangen eten dan kiest u nog 3 soepjes (natuurlijk blijft 1 gerecht per gang ook mogelijk)/ Prijs per gang
Voorgerecht
14,50
Soep
7,50
Hoofdgerecht
24,50
Hoofdgerecht Vegetarisch
21,50

vegetarisch vegetarisch

Dessert
9,50
Carpacciobol
van Runderhaas met snippers Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
Salade ''Caprese''
met mozzarella en basilicum (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Krachtige wildbouillon
met korststengel en gedroogde worst
''Springrol'' van Pekingeend
en een saus van Hoisin
Cocktail van ''King krab''
met kreeftenmayonaise
Gebakken scampi's
met knoflookolie
Indiase masalasoep
met pijnboompitjes en bosui (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Traditionele Steak tartaar
met kwartelei en kerriemayonaise
Op de ''Green Egg'' gerookte zalm
met dillesaus
Gerookte zalm terrine
met een mousse van paling en een dille saus
Oesterzwamkroketjes
met een frisse salade en groene asperges (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Mini broodje gevuld met ''Pulled Chicken''
met ijsbergsla en Sweet apple saus
''Nachtegaal'' burger
met chaddar & bacon
Geitenkaassalade
met Pecannoten, honing en cranberry's (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Licht gebonden tomatensoep
met vermicelli en groenten (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Pasteitje
met een paddenstoelenragout en geroosterde cashewnoten (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Krachtige wildbouillon
met korststengel en gedroogde worst
Indiase masalasoep
met pijnboompitjes en bosui (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Licht gebonden tomatensoep
met vermicelli en groenten (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

(Alleen in het groot te bestellen)
Krokante kip
met een teriyaki saus en tauge
Varkenshaas
omwikkeld met gerookt spek en stroganoffsaus
Zalmfilet
met spinazie en dillesaus
Sucade van wild zwijn
met gegaard ''Pulled Pork''
Kabeljauwfilet
met Serranoham met Hollandaise saus en bieslook
Gegrilde diamanthaas
met ras el hanout kruiden en een saus van rode wijn
Tagliatelle
met truffel en paddenstoelen (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Roodbaarsfilet
met een saus van saffraan
Wildstoof
met zilveruitjes, spekjes en krokante kruidkoek
Quesadilla
kleine wrap gevuld met bonen, mais, paprika en creme fraiche (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Grote garnalen (Schoongemaakt)
in knoflooksaus
Vegetarisch duo
van kikkererwtenburger met een springrol van groenten (Vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Groenten Quiche
met zoete aardappel, feta, tomaat, ui en rucola (vegetarisch)

vegetarisch vegetarisch

Tournedos (220 gr)
met pepersaus - meerprijs 7.50
Zeetong (400 gr)
met remouladesaus (dag prijs)
Duo van wild
combinatie van Hertenrugfilet en Hazenrugfilet met een saus van rode port - meerprijs 7.50
Pecannoten strudel
met kaneelijs
Monchou
met krokante koek en kersen
Kaastrio
3 verschillende soorten kaas
Duo van chocolademousse
combinatie van melk chocolade en witte chocolade
Weckpotje met mousse van citroen & kwark
met Butterscotch crunch
Cheesecake van Pistache
met Canteloupe meloen
Tradionele dame blanche
met warme chocolade saus
Boerenjongens ijs
met saus van advocaat
Tiramisu van speculaas
en een saus van caramel
Bueno ijslolly
met witte chocolade
Salade van vers fruit
van diverse soorten vers fruit
Creme brulee
traditioneel afgebrand met suiker

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant-Zaal De Nachtegaal is 04.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.