Restaurant De Aw Geul

Meer informatie

Engwegen 2
6305 PM Schin op Geul


Menukaart van Restaurant De Aw Geul

Laatst bijgewerkt op 04.02.2025
Klassiek gesorteerd
Gerookt Visplateau
Plateau van gerookte forel, paling en zalm, geserveerd met dillesaus, toast en boter
18,75
Gerookt Zalmplateau
Plateau van gerookte zalm, geserveerd met dillesaus, toast en boter
16,75
Garnalenschelp
Met toast en boter.
13,25
Kip cocktail
Met toast en boter.
13,25
Escargots (half dozijn)
Wijngaardslakken met kruidenboter en stokbrood.
13,75
Escargots (heel dozijn)
Wijngaardslakken met kruidenboter en stokbrood.
24,75
Kippensoep
Heldere Kippenbouillon met kip en prei.
7,50
Tomatensoep
Gebonden tomatensoep met room
7,75
Preisoep
Licht romige soep met prei
7,75
Ossenstaartsoep
Heldere ossenstaartsoep, met madeira
8,75
Vissoep "La Marseillaise"
Bouillabaisse op traditionele Marseillaise wijze bereid, afgemaakt met witte wijn en cognac
11,75
Varkenshaas “Madeira”
Overgoten met een romige saus van madeira.
23,00
Biefstuk v.d. haas “d'r Gièlender”
Tournedos geflambeerd met cognac, bedekt met courgette en overgoten met een romige saus, spekjes, uitjes en dragon.
29,75
Biefstuk v.d. haas “Stroganoff
Tournedos geflambeerd met vodka, en overgoten met een pikante paprikasaus en knoflook.
29,75
Biefstuk v.d. haas “Au Porto"
Tournedos overgoten met een romige saus van rode port.
29,75
Entrecôte “d'r Gièlender” (friander) *
Friander entrecôte geflambeerd met cognac, bedekt met courgette en overgoten met een romige saus, spekjes, uitjes en dragon.
28,25
EntrecôteStroganoff” (friander) *
Friander entrecôte geflambeerd met vodka en overgoten met een pikante paprikasaus en knoflook.
28,25
Entrecôte “Au Porto” (friander) *
Friander entrecôte overgoten met een romige saus van rode port.
28,25
Kalfsmedaillon “Pruneaux”
Kalfsoester geflambeerd met cognac en overgoten met een fijne roomsaus van pruimen.
26,25
Kalfsmedaillon “Ingendael”
Gebakken kalfsoester overgoten met een romige saus, van Ingendael, spekjes, champignons en uitjes.
26,25
Gegrilde Vleesspies
met gegrilde ui, paprika, ananas, en twee grillsauzen.
28,50
Gegrilde biefstuk v.d. haas “Marseillaise”
gegrilde tournedos met gegrilde tomaat, knoflook, kruidenboter en twee grillsauzen.
29,75
Gegrilde Entrecôte (Friander)*
gegrilde friander entrecôte met kruidenboter en twee grillsauzen.
28,25
Varkenshaas “Chanel”
gegrilde spies van varkenshaas, perzik, tomaat, knoflook en twee grillsauzen.
23,75
Rib-eye steak “Grillé”
gegrilde australische rib-eye (+/-300 gr.)met twee grillsauzen en kruidenboter.
31,75
Zalm “Lemon”
Op houtsnippers van citroenbomen gegrilde zalmfilet, geserveerd met een grillsaus van limoen.
25,75
Scampi “Renaissance”
Gebakken scampi’s, geflambeerd met cognac en overgoten met een romige knoflooksaus.
25,25
Heilbot "Mango"
Gebakken Heilbot filet vergezeld met een romige saus van mango.
25,75
Dame Blanche
Huisgemaakte Vanille parfait met warme chocoladesaus, en chocolade likeur.
9,75
Glacé “Caramelita”
Huisgemaakte Caramel parfait overgoten met een fijne caramel saus, en caramel likeur.
9,75
Parfait “Amandel”
Huisgemaakte Parfait van geroosterde Amandel, met Amandel likeur en karamel saus.
9,75
Glacé “Keutenberg”
Huisgemaakte Vanille parfait met advocaat, rum en chocoladesaus.
10,75
Chocolade Moelleux
Moelleux met vanille ijs.
11,50
Limburgsche Coffee
koffie met Limburgsche Els en slagroom
10,25
French Coffee
koffie met franse likeur en slagroom.
10,25
Café "Ingendael"
koffie met Ingendael en slagroom.
10,25
Belgian Coffee
koffie op Belgische wijze met Mandarine Napoléon en slagroom
10,75
Hemel op Aarde
koffie met jordaanse likeur en slagroom
10,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Aw Geul is 04.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.