Restaurant Buutengaets

Meer informatie

Havenweg 12
4697 RL Sint-Annaland


Menukaart van Restaurant Buutengaets

Laatst bijgewerkt op 22.05.2025
Klassiek gesorteerd
Vitello kalfsvlees
met kappertjes en tonijnmayonaise
16,00
2 Garnalenkroketten
met huisgemaakte mayonaise
19,00
2 Kaaskroketten
met mosterd
15,00
Proeverij van vis
een selectie van diverse vissoorten
23,00
Scampi's in knoflookolie
warm uit de oven
15,00
Kreeftensoep
met een scheutje room en cognac
12,00 klein kopje
17,50 of groot
Seizoen soep ieder seizoen zijn eigen soep, vraag emaar!
dagprijs
Oesters (irish mör nr. 2)
3/6/9 stuks
13,50
27,00
40,00
Oesters (irish mör)
gegratineerd met kruiden en kaas
16,50
34,00
50,50
Zeeuwse oesters (spéciale Zélande)
3/6/9 stuks
12,00
23,00
34,50
Sauzen: pepersaus, champignonsaus of kruidenboter. Alle gerechten worden geserveerd met groente, frites en mayonaise
Tong 1, (1 of 2 stuks)
in roomboter gebakken
21,00
29,00
Gamba's (3 of 5 stuks)
in olie, pepertje en knoflook
23,00
34,00
Tonijn op japanse wijze
33,00
Zeebaarsfilet op de huid gebakken, geserveerd
met truffelsaus ondanks zorgruldig fileren blijft de kans op een graatje aauwezig
28,00
Pasta Vega
tagliatelle met groente en champignons in room
22,00
Thoolse dikbil tournedos saus naar keuze
thoolse dikbil s vrijwel altijd rosé van kleur (medium)
35,00
Ribeye (+/- 280 gram)
saus naar keuze
38,00
Saté van kippendij 3 stokjes
met satésaus, atjar en kroepoek
23,00
Spareribs
met chilisaus of knoflooksaus
22,50
Deze gerechten zijn allemaal met frietjes, mayonaise, ketchup en appelmoes
"de matroos"
kipnuggets
10,00
"de Piraat"
kroket of frikandel
9,00
"de Optimist"
1 x sliptong
19,00
"de Visser"
vissticks
10,00
"de Kapitein"
halve portie spareribs
14,00
Dame Blanche
vanille ijs, chocoladesaus en slagroom
9,00
Boerenjongens
vanille ijs, advocaat, boerenjongens en slagroom
9,00
Creme Brulée custard
met krokant laagie, vanille ijs en slagroom
9,00
Dagdessert
10,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Buutengaets is 22.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.